Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé, že právě v této době, kdy by EET mohlo konečně k něčemu dobrému sloužit, se ta povinnost zruší. Přece podle EET by stát mohl okamžitě poznat, kdo a kolik tratí kvůli koronaviru a mohl by tak ztráty kompenzovat naprosto cíleně. Ale asi to nechce ...

0 0
možnosti
Foto

Ministryně a myslí v jedné větě, kdo by se toho byl nadál. ;-D

1 0
možnosti

pani fin ministryne mysli prece "vazne" vsechno, co po ni chce pan premier.

se jim ten spolecne vedenej barak financi zacina hroutit. duvod je nasnade

1 0
možnosti

Lžete pane Flaška, když tvrdíte, že neberete žádné dávky ani podpory.

Socální a zdravotní pojištění v tomto roce se vám výrazně smrsklo a navíc nárokujete 25 tis. Kč v čistém za každý měsíc, kdy nemáte oficiálně žádné tržby.

:-P:-P:-P

0 1
možnosti

Alespoň si zjistěte pravidla poskytování podpory než začnete kydat hnůj

2 0
možnosti

Poučné je, kterých skupin podnikatelů se odklad týká.

0 0
možnosti
Foto

S druhou částí blogu rád souhlasím, ovšem v té první jste mimózní. Neposuzuji z hlediska zájmů vlády a ministerstva a nehodnotím přínosnost tohoto systému, která je podle očekávání zcela marginální.

Zkuste však vnímat z hlediska dodavatele a odběratele, kupujícího a prodavače, kdy tento systém komplikuje a zpomaluje završení obchodní transakce či služby ne vždy okamžitou odezvou po odeslání údajů do centra, o nevrlosti při poruchách nemluvě. Navíc nová vlna má postihnout široké spektrum drobných řemeslníků, nucených při malých obratech vyzvedávat a používat jakési evidované stvrzenky, když je každému jasné (tedy má-i aspoň dvě mozkové buňky), že v této oblasti služeb a ekonomiky stát tímto neodhalí miliardové daňové úniky a nezachrání zbídačený rozpočet.

Na druhé straně však, pokud by to měla být snaha státu vycouvat nenápadně z tohoto fiaska, mohl by tom být i důvod k tolerantnímu potlesku.

Babiš furiantsky a nadutě vykřikoval, že "všeci kradnů" a on jim to tím EET zatrhne a přinese rozpočtu desítky miliard, ale praxe přece lhavost tohoto již potvrdila. A tak mi kritikové pozastavení (nebo i zrušení) EET připadají být stejní jako on.

1 0
možnosti

:-) Proč si vymýšlíte? Vždyť teď se přece staví nová nemocnice v Praze - a z čeho jiného by měla být financovaná, než z výnosů z EET? Copak Bureš někdy neplní své sliby? To chcete říct?

2 1
možnosti

P81e96t76r 41B31u85r25i91a52n

17. 10. 2020 0:32

Přesně tak, karma.

1 0
možnosti
Foto

Jinými slovy přiznali, že lhali když tvrdili, že EET není zátěž pro podnikatele.

Vám karmaR^

4 1
možnosti

Vcelku souhlas, jen tipuji. že by Vám ministryně namítla, že jde hlavně o další plánovanou vlnu pro lékaře, řemeslníky a j., aby v této těžké době nemuseli nakupovat pokladny - de fakto jim jako šetří náklady. Asi tak.

0 0
možnosti
Foto

Tak oni tvrdili, že nikfo mít náklady nebude, že si to odečte zdaní a stojí to pár korun

2 1
možnosti

Ještě bych doplnil odpověď Babiše na jaře na otázku České televize, co říká na to, že Schillerová odkládá eet: "Myslím, že se nic moc nestane"

Takže asi tak z úst nejpovolanějšího. :-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS