Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebylo by srovnání s ostatními státy EU?

4 0
možnosti
RC

To je takove trochu detinske. Tati dostal jsem 3. Plesk! Ale tati, pulka tridy mela 5. T: to mne nezajima, zajima mne, co delas TY.

1 7
možnosti
LH

Tak antibabiš tým bude mít z Vašeho článku radost. Zbytek se podívuje proč už nejsou na značkách noví lumeni se super řešením, proč nevyvolali hlasování o nedůvěře vládě, proč podmiňuji nouzový stav naprosto nesmyslnými podmínkami - no těším se na tu záplavu nových nápadů za rok ana ten zázračný přebytek;-D

17 13
možnosti
ZZ

Teda se divím, že jako podnikatel máte tolik času se věnovat takovým zbytečným úvahám !

;-D;-D;-D

6 7
možnosti
LV

No, díky různým moudrákům mají bohužel dnes mnozí podnikatelé času fůru... Ale ani ti moudráci se nebudou tlemit dlouho...

1 4
možnosti
JK

Jediná smysluplná investice s kratší návratností je do moderních firem, které vyvíjejí nové sofistikované technologie, případně je uvádějí do praxe. Smysluplná dlouhodobá investice je do vzdělání národa.

Stavba hladové zdi, tedy dálnice, kulturních, sportovních, obchodních, nebo administrativních center (vládní čtvrť), jen zaměstná několik málo lidí, co by jinak seděli na pracáku a několikrát více zahraničních dělníků, kteří by se jen tak potulovali po našich ulicích a nebo nepřijeli vůbec.

Dle Babišova Národního investičního plánu má stát hala zimního stadionu v každé větší vesnici a jiné zhovadilosti.

Jediný plán je, i za cenu obrovského schodku udržet co nejvíc zaměstnanců v práci aspoň do voleb v příštím roce. Zástupy frustrovaných nezaměstnaných v kombinaci s neschopnou, ale nadprůměrně placenou státní správou, je předpolí pro defenestraci. Co bude v roce 22 nikdo z téhle vlády netuší, jen ČSSD to má jasný, ta balí kufry.

4 2
možnosti
PD

P94e28t37r 53D53r80a16p31a89l

12. 11. 2020 8:23

jak má stát investovat do soukromých firem? když pošlete lidi na pracák, tak jim musíte z rozpočtu vyplácet podpory a sociální dávky a oni a jejich zaměstnavatelé neplatí daně.

3 0
možnosti
RC

No a realne je to tak, ze nejvetsi Kalouskuv deficit je 142 mld.

V roce 2009, kdyz vzniklo tech 192 mld., byl minfinem jen do pocatku kvetna.

0 0
možnosti
ZZ

Ale v průměru tento ministr dělal deficit cca 100 mld. Kč / rok, že ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Máte nevyužitou nemovitost, půjčíte si od banky na nákup strojů na výrobu smetany pro kočky. A díky tomu vám ta nemovitost začne vynášet. A vy si pak alespoň můžete té smetany líznout.

Nevyužitá nemovitost = naše ekonomika, kterou je nutné opět uvést do chodu.

Smetana = HDP.

1 3
možnosti
RK

Přirovnání hodné génia. A proto je třeba odrbat obce a kraje, aby neměly na investice. Tu smetanu pro kočky si lízejte sám a správně jste napsal, náš stát je pod vedením AB jen prázdná nevyužitá nemovitost.

2 2
možnosti
MB

Na blogu pana Plamínka, (nic proti němu), je oslavná óda o zázračném hospodáři p. Babišovi a nejlepším prezidentu p. Zemanovi. Čile si tam dopisujeme . Já opakovaně a opakovaně sděluji, že jsme padli do spárů jedné z nejhorších vlád po r. 1989. Vedle Coronaviru je zde ještě M. Zeman + Hnutí ANO, jako další levicová, populistická strana. Vedle KSČm a ČSSD je to na ČR velice moc ! Není bez zajímavosti, že fantasmagorický návrh Rozpočtu 2021 podporují osvědčení škůdci - Hrad + KSČm + ANO. Ta Keynesiánská tužba - Prodlužit se k prosperitě vítězí ! Něco si přejme, koruna padá. Já osobně skupuji stravenky Sodexo - Ty by si ještě nějakou hodnotu mohly udržet ! ... :-)

8 4
možnosti
JN

až na to, že koruna posiluje...

8 0
možnosti
TB

Tak na dluh žije celá Vaše milovaná EU;-) V evropském kontextu je naše zadlužení velmi nízké a např.letošní schodek je taky na solidní úrovni - cca 6.4%HDP. Sousední Rakousko letos 9.5% schodek, Slovensko 11%, Maďarsko 8%, Polsko 11.8% a třeba VB,Francie, Itálie a Španělsko kolem 11%.....takže se neděje nic, co by vybočovalo z "normálu", spíš by se dalo říct, že to ČR zvládá ještě vcelku dobře....

https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/eurostat-dluh-deficit-cesko-eu-hdp.A201024_114523_ekonomika_ven

11 8
možnosti
RK

Naše zadlužení je nízké a za to byste měli poděkovat Kalouskovi. Jenže to se teď změní.

2 5
možnosti
PD

P61e20t74r 46D22r22a44p83a74l

12. 11. 2020 7:32

ano, v době krize má investovat stát do infrastruktury, má to násobný multiplikační efekt.

2 0
možnosti
RK

A proto největší a nejlepší investoři, obce a kraje, budou vládou oškubáni.

3 5
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.