Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravicové strany měli v programu, nu špatný začátek blogu. Na začátku by mělo stát kdo zavedl superhrubou daň a proč. Potom by tam mělo stát proč to navrhlo až hnutí ANO a proč.A teprve potom měla přijít obhajoba Oligarchicky Demagogického Svazu.ODS sociální stranou je opravdu poslední pokus jak oslovit nižší střední třídu voličstva. Nevolitelní jsou pro každého pravověrného zastánce pravice.

1 0
možnosti

Superhrubou mzdu chtělo zrušit ODS už dávno. ANO to zatrhlo a teď se k tomu vrátilo. A snižování daní měla ODS od začátku. Výpadek příjmu státu se dá lehce snížit omezením státní správy. Hádejte kdo navýšil počty zbytečných úředníků, třeba k potřebě kontrol EET.

0 0
možnosti

J15a97n 83H17y83n51e53k

21. 11. 2020 19:50

Kdyby existovala podmínka, že předvolební koalice musí zůstat i povolební s jedním poslaneckým klubem, pak by to bylo přínosem a taková koalice, na které se před volbami strany domluvily a do voleb šly, pak bych bral jako pokrok. Jinak je to jen póza a zase podvod na voliče. To by si voliči měli pamatovat a neskákat na vějičku o zájem politiků o blaho občanů. Je to pouze z prospěchu a udržení si korýtka.

3 0
možnosti

P80e17t73r 52B73u33r15i27a20n

21. 11. 2020 19:45

Naprosto přesně. Mimochodem nikde jsem neslyšel vládní zděšení nad tím, kolik miliard výpadku přinese pozastavení EET. A dokonce se tím vůbec nezabývají ani ekonomové a političtí komentátoři. A víme proč? Víme. Protože jeho přínos do státního rozpočtu je nula na druhou. Spíše bychom zde mohli mluvit dokonce i o úspoře!

3 2
možnosti

Ta nesourodá trojkoalice vydrží maximálně do voleb a ať už bude výsledek jakýkoli, tak to po volbách půjde do kytek.

5 0
možnosti
Foto

"Ministryně financí Alena Schillerová (ANO) zdůvodňuje zvýšení počtu státních úředníků v příštím roce nárůstem počtu učitelů a ozbrojených složek."

K tomu nárůstu počtu učitelů. Na malé venkovské devítiletce poblíže mého bydliště mají 9 tříd a celkem 7 asistentů žáků. Počet učitelů je zde tuším 11 (včetně ředitele a zástupce). Počet asistentů se tedy blíží počtu učitelů. Asi před rokem jsem někde četl, že na našich základních školách je asi 25.000 asistentů žáků. Já vím, že asistenti nemají příliš velké platy, ale celková výdaj na ně bude jistě značný. Jakási úřednice si pak v tomto článku pochvalovala, že školní asistenti pomáhají řešit i otázku nezaměstnanosti ve venkovských oblastech. Nemohu se ubránit dojmu, že se zde hodně plýtvá.

0 0
možnosti

R^R^R^

ANO, teče jim do bot!

:-)

1 2
možnosti
Foto

I36v40a43n 84M94a91r39e41k

22. 11. 2020 8:14

"Zbožné" přání?;-(Rv

0 1
možnosti

J88a45n 41Z29i82e49g48l98e12r

21. 11. 2020 13:36

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
Foto

ODS, je stranou již za zenitem a jako typická strana Kmotrů nemá voličům co nabídnout. Lapsus se superhrubou mzdou nejprve zavedla a nyní zase zrušila, to je příležitost jak ukončit činnost a odejít do ústraní !

8 12
možnosti

No, ve srovnání s profikorupčním hnutím je ODS ještě velmi přijatelná partaj. ;-D Byť jinak souhlasím s tím, že ODS je zralá na zmizení ze scény. Nebýt Bureše...

3 0
možnosti

K prvnímu odstavci. Trojobal nemůže fungovat. Je to moc kohoutů na jednom hnoji. Levičácké progresivní TOP, kdysi volitelná ODS a lidovci, co jsou s každým. A pozor, fakt nejsem příznivcem Babiše a jeho party. Na druhou stranu chápu hrůzu socialistů z toho, že by nedej bože lidem zůstalo víc peněz. Že budou chybět? Tak se přestane utrácet za blbosti, typu různých neziskovek, zbytečných úřadů... ale to by tam musel být někdo, kdo má koule a chtěl by pracovat pro blaho občanů. Bohužel, nikdo takový tam není.

15 3
možnosti

Ano, zrovna TOP 09 je známá podporou všemožných politických neziskovek

10 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.