Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

M17i28r26e43k 52T91a56c64l

21. 11. 2020 9:37

ODS (zejména díky jejímu předsedovi Fialovi) je pro mě nedůvěryhodná strana. Prohlasovat společně s diletantem Babišem ( který sleduje pouze svůj zájem být znovu zvolen) daňové změny vedoucí k budoucímu kolapsu státních financí bylo pokrytecké. A svědčí o nezodpovědnosti této strany. Myslím, že lidé by v dnešní

pro státní rozpočet nelehké situaci pochopili, proč ODS nehlasovala pro Babišův

likvidační návrh. ODS se zdiskreditovala a pro mnoho voličů také "odepsala".

Fiala "skočil Babišovi na lep"......dobře mu tak.

2 5
možnosti
LC

Hlavně z nastoupené cesty nesejít. Vydržet alespoň do voleb. :) Třeba se pak konečně proberou.

0 0
možnosti
JP

J50a90n 19P26a16v64l42í76k

21. 11. 2020 9:33

Superhrubá mzda byla zrušena ještě vládou Petra Nečase, o zrušení onoho zrušení se zasloužila vláda Sobotkova s tehdejším ministrem financí Burešem. Zrušení zrušení předchozího zrušení stejným Burešem je jen dokladem podstaty figury tohoto hochštaplera. U ODS v tomto případě zvítězila ideologická mantra nad racionální úvahou, aniž by si její reprezentanti uvědomili, že každé spojení s čertem produkuje smrad. Snad se z toho poučí.

7 0
možnosti
ZZ

Prolhaní předsedové i místopředsedové partaje, vylhané programy, prolhaní členové, prolhaná celá partaj Modrých strak !!!

:-P:-P:-P

1 1
možnosti
Foto

"Podívejme se na vývoj počtu státních úředníků" Jde jenom o byrokraty, nebo o všechny veřejné zaměstnance, tedy policisty, učitele, vojáky, soudce, knihovníky atd.

A jak bez toho zajistíte kybernetickou bezpečnost?

A navíc když tedy všechny propustíte, tak mají nárok jak odstupné, tak i podporu v nezaměstnanosti. Kolik to tedy v dalším roce bude stát.?

0 0
možnosti
PK

Ne že bych plně souzněl s p.Flaškou ale Vaší logikou zdůvodníte všechno , např.propuštění nenajdou novou práci?

0 0
možnosti
MK

ODS je taková,jako jsou její předsedové a vrchní vedení....První předseda Klaus - sebestředný,s obrovským egem,dnes senilní ale stále sebestředný s nezapomenutelným výrokem,že vše vyřeší neviditelná ruka trhu. Nečas - submisivní otrok své milenky,další netřeba. Fiala - na první pohled elegán,bohužel pouze s jedním programen a to papouškování programu antibabiš,řídící se heslem čím hůře tím lépe - já jsem Vám to říkal. Místopředseda Stanjura - arogantní politik za každé situace. No a od spodu schází jen Novotný- zde komentář ani psát nebudu,nezaslouží si to.....ODS je prostě stále nevolitelná,jak programen,tak lidma.

9 3
možnosti
Foto

Zato ANO je takové, jaký je její předseda a majitel. Estébácký udavač a dotační podvodník :-)

3 2
možnosti
Foto

Jsem ráda, že jsem Topkař. A že Topka stále existuje. Že totiž mi tahle strana asi skoro nikdy nenutila jako treba Vás Ódeeska k poněkud zoufalým obhajobám, kdy je cítit, jak jsem jako obhájce v podvlékačkách pred davem a tvrdím mu, že jsem ok.

K ODS mám 29 nebo kolik let vypěstovaný seismograf a radar a konzistentně mi v celku vždy sedí za krkem nedůvěra v poslední konkrétní její čin po slovech.. A nikdy se nespletu. A stále platí...je z té strany nutno si vyzobat osobnosti, co budou vždy rovné. Nevolím je. V kraji zdejším, vím za ta drahná léta...proč. V našem kraji čerstvá ukázkově nevkusná a vrcholně primitivní volební kampaň na bilboardech za použití místního nářečí a té nejlidovější podprahové pivní kultury ...no jako tohle umí velmi podobně ANO. Přesně. Ne...bohužel. ODS bude mít vždycky nějaký problém. A vzdycky tam bude nebezpečí podivné zakořeněné pragmatičnosti tatíčka zakladatele. V někom nikdy a v někom v přitlačení ke zdi bohužel vždycky. Svým způsobem se s tím vyrovnáváte. Nezávidím Vám.

5 4
možnosti

Jenže ODS deklasované trpaslíky, kteří jsou pod 5% tedy TOP 09 a KDU nepotřebuje....top 09 a kdu potřebují ods aby se dostali do sněmovny...TOP 09 mívala 20%.....ten sešup je tragický....a pochybuji, že by je vzali piráti se stanem.....z ideových důvodů i z důvodů, že by to bylo riziko i z hlediska volebního systému

4 1
možnosti

Toto je tweet kalouska na twitteru...a je jich víc, pane Flaško

Vláda navrhuje pro rok 2021 deficit 320 mld. Ve skutečnosti to bude téměř 500 mld. S podporou SPD a ODS vede vláda zemi k rozvratu veřejných financí. Říkám to ráno, v poledne i večer. A všem je to jedno, dokud to nepocítí na vlastní peněžence. Chudáci děti..Odskáčou to ony.

https://twitter.com/kalousekm/status/1329619455509475333

0 0
možnosti

Další tweet kalouska

Pan Fiala teď obhajuje Babišův návrh slovy, že je to dobrý návrh, protože když se zadlužíme o 80 mld. navíc, bude mít např. hasič ročně o 23 tisíc víc. Tak to jsme troškaři. Kdybychom se zadlužili o 160 mld. navíc, mohl by mít hasič o 46 tisíc víc. A to by bylo ještě lepší!,“

2 0
možnosti
TB

Já teda nezaznamenal, že by někdo z ANO kritizoval ODS za podpoření snížení daní.....to spíš ze samotné ODS viz její mediální hvězda Novotný...... pan Bartoň ve svém blogu jen poukazoval na to, že předvolební koalice ODS-TOP09-lidovci přestává fungovat a to ještě zdaleka nejsou volby. Ono jak by mohli fungovat, když nejsou schopni se dohodnout ani na tom nejzákladnějším jako je výše daní....

2 0
možnosti

Na Twitteru se do ODS pustil i její dřívější předseda Topolánek, velký kamarád kalouska...dále hvězda ODS Novotný, jehož vulgarita zase překonala všechny dosavadní meze, Vystrčil - předseda senátu......tvrdí, že Senát se to bude snažit zabrzdit.....;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
RK

To máte sice pravdu, ale postocialistická společnost by nic takového neskousla. Na co dojel slabý pokus o důchodovou reformu? Proč není na stole další? Všichni ví, že to bude nepopulární a že to může zlomit vaz. Proto s tím ani Babiš v náznaku nevylezl. A to ani se softverzí. ;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.