Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

O68t14a 43D39v73o93r68a34k

7. 1. 2021 14:54

Ona je pan Václav ml. takový demagog a hlavně velký populista. Svého času prohlásil, že vystoupíme a že si raději koupí místo tří housek jenom dvě. Tím naznačil drobné zchudnutí. Od té doby co si založil tu stranu s potenciálem až tři procenta se k tomu naprosto nevyjadřuje jenom občas kopne. Prostě rovina chlap. Podle mě je důvod docela prostý. Kdyby bylo referendum a my jsme opravdu vystoupili tak samozřejmě nemá žádný program jak dál. A kdybychom nevystoupili tak by vypadal, no vlastně tak jak vypadá. A stejné je s tím čím si právě procházíme. Kope do vlády, kope do ostatních stran, ale nějaký program jak by postupoval zatím nepředstavil

22 11
možnosti
JN

Také VK ml. může mít svůj vlastní názor, což je asi mimo rozsah vašeho chápání. Pokud si myslíte, že jedině ty vaše názory jsou správné.....

21 24
možnosti

Pan Flaška spíše ukazuje na to, s čím v jeho názoru nesouhlasí. Ostatně, jak jste na tom vy? Opravdu by bylo správné pořádat referenda o vystoupení z EU, dokud by to nedopadlo pro to vystoupení, a pak už žádné referendum nedělat?

9 3
možnosti
PN

V čem je VK ml. podrazák? To autor již nenapsal, neboť mu scházely argumenty.

30 9
možnosti
JJ

J81a84n 46J92i32r24k69a

7. 1. 2021 14:16

Vždyť je to tam napsané!

10 5
možnosti
BN

Na co VKml upadl není asi úplně podstatné, jako to k čemu jeho výroky povedou nebo poslouží.

Co je jasné je, že: EU již ani náhodou nepřipománá sdružení, pro které jsme hlasovali v r. 2003.

Že EU nemíří k světlým zítřkům, ale do zadlužení, k cetralizaci, hutnější byrokracii a omezování suverenity národů a svobody jednotlivců

Že momentálně z různých důvodů už není ( a ještě není) v ČR po vystoupení z EU atuální společenská poptávka

Že VKml. dobře ví, že jeho návrhy o vystoupení z EU nebudou přijaty a nepovedou k referendu o vystoupení.

A co se lze domnívat. Že buď, že je populista a jde mu jen ohlasy do voleb a nebo se snaží upozornit na situaci, která v EU panuje a kam tento celý projekt pod stávajícím vedením směřuje. Ve výsledku jedna i druhá možnost jsou světýlkem pro každého, kdo není spokojem se současným vývojem EU a přikyvujícími politiky v úslužném předklonu směrem k Bruselu. A je jedno, který politik nebo strana tuto práci udělá.

Z EU se pomalu stává posvátné tele a my co třošku pamatujeme, víme, že co se nesmí kritizovat, nedej bože reformovat a je na věčné časy, je hÓÓdně špatně.!!

46 8
možnosti

Populismus není světýlkem pro nikoho. A od VKml to populismus je. Pikantní na tom je, že podle něj bychom měli vystoupit z EU, i kdybychom o třetinu zchudli. Jeho to netrápí, je teď poslancem. A předtím, když ho vyhodili z PORGu, se nechal zaměstnat u tatínka v Institutu Václava Klause. Jo, to jiným by to asi vadilo víc...

8 6
možnosti
TH

Referendum o vstupu do EU v roce 2003 jsem záměrně vynechal, protože jsem byl o dost mladší a neinformovanější a nebyl si jistý ani jednou možností. Dnes jsem šťastný, že tam jsme a myslím, že stejně odpovědně by se měl chovat každý volič. Hodit lístek z trucu, že mi přejmenovali Pomazánkové máslo nebo ze srandy pro brexit, může způsobit nevratné škody. A co z toho plyne? Neposlouchat populisty, ale naslouchat moudrým lidem, vzdělávat se a dávat si dohromady fakta.

Na ČRo Plus je denodenně tolik témat, která rozebírají odborníci, že by to bohatě stačilo k tomu, aby si lidé typu Okamury a Klause už ani neškrtli.

Tyto pořady se bohužel nedostanou k těm, co by je potřebovali nejvíce, protože sledují hloupé seriály a ještě hloupější soutěže.

13 21
možnosti
Foto

Zrovna tak nevratné škody působí naše členství.

8 11
možnosti
JK

Mám jeden argument proti Czechoutu - pro Czechoutoví politici. Předpoklad, že to přenechají někomu schopnějšímu např. Patovi a Matovi je blahový.

2 2
možnosti
ZZ

eu je naprosto nefunkční celek, žijící jen z faktu, že jeho představitelé, o jejichž zdravém rozumu (ať to byl juncer nebo je lejnova s merkel)se dá úspěšně pochybovat, mají přístup k rotačkám, tisknoucím peníze, v podstatě to přesně trefili v kultovním seriálu "jistě pane ministře", v díle, který běžel na čt3 včera večer-budou opakovat dnes před 18h, a to se ten seriál točil před 40 lety, doporučuji ke shlédnutí vám, kteří bez instrukcí z bruselu nevykonají potřebu

42 9
možnosti
Foto

Z EU, podobně jako z RVHP, v podstatě nejde vystoupit. Musí se počkat, až se sama zahubí, stejně jako RVHP.

16 8
možnosti
Foto

Mě vždycky pobaví hysterici, kteří se sem na jednu stranu chodí posmívat Trikolóře kvůli jejím nízkým volebním preferencím, které jí nejspíš ani nedovolí vstup do sněmovny, a na druhou stranu ti samí volají "ó hrůzo" když si Trikolóra dovolí požadovat referendum o vystoupení z EU.

Po vystoupení není většinová poptávka občanské společnosti, vyvolávat ho může někomu imponovat, ale většina to nebude.

Líbí se mi i názor, "že mladý Klaus provokoval tak dlouho, až ho z ODS vyhodili". Když pominu, že jeden z principů demokratické společnosti je pluralita názorů a svobodná diskuse, tak se ODS nezachovala zrovna dvakrát demokraticky, nehledě k tomu, že o diskusi se ani nepokusila, pokud tedy za tu diskusi nepovažujete sérii výhrůžek, že ho vyhodí.

V čem byl Klaus tak strašný, že ho museli vyhodit, a v čem je takový Novotný lepší, že si ho tam musí schovávat?

Klausovo politické směřování vám nemusí imponovat, ale má racionálně mnohokrát zdůvodněný základ, nicméně, protože zásadně ignorujete co říká, připadá vám padlé na hlavu. Já o tom kdo, kam a jak upadl mám jiné mínění.

54 13
možnosti

Diskuze probíhala s VKml po celou dobu. On sám ovšem odmítal respektovat zájmy strany. Pokud dával najevo, že nevolí její kandidáty, tak proč v ní tedy setrvával? Navíc v jednu chvíli kazil kampaň. Ono to stojí peníze, zaplatit si marketingovou agenturu. Pokud je schválena nějaká strategie, tak je třeba ji dodržovat. Ne si dělat, co chci. Působení VKml bylo vyloženě destruktivní. Níže jsem vysvětlil, jak bych si představoval konstruktivní přístup a diskuzi: kdyby se o to VKml doopravdy snažil. Ne si ulevoval do médií a ne psal blogy, ale opravdu diskutoval s členy. Jenže to on nedělal. Poslední kapkou bylo, když schvalování směrnic EU přirovnal k židovským transportům do vyhlazovacích táborů. To už byl naprosto mimo, tímto upadl hodně hluboko, a pokud vy s tímto názorem souhlasíte, tak je to vaše věc, ale leccos to hlavně vypovídá o vás.

7 2
možnosti
JB

J34a84n 49B77u47r80d67a

7. 1. 2021 1:22

"„Jak jsme původně měli za cíl návrat před Lisabon, tedy nadřazení našich zákonů nad evropské, tak si myslím, že doba nazrála k tomu, abychom se začali bavit o tom, zda setrváme, nebo nikoliv,“ řekla Majerová Zahradníková."

Ach jo ;-D;-D;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,98
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.