Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

S Okamurou se přitahuje o voliče. Když Okamura navrhuje referendum, tak my navrhneme více referend ;-D.

3 5
možnosti
PD

Nejlepší je nepochybně osobní příklad - kdyby se vystěhoval do nějaké nečlenské země a odtud psal nadšené komentáře o tamnějším blahobytu a občanských svobodách - byl by možná uvěřitelný. Takhle je to jen - lidi běžte napřed Vy, já se pak možná připojím (nebo taky ne).

3 4
možnosti
MB

Pokud bych měl za tátu premiéra - prezidenta, tak bych se chtěl taky synovsky převést. Můj rodič by mi sdělil, že mám "Více makat a méně mluvit". Že mám předvést cosi užitečného - např. založit firmu a dát lidem příležitost. Že jejich postavení, mzdy, benefity- Jsou pak vlastně vizitkou mou ! Jsou rodiny a rodiny.

Kdybych měl pod 5% volitelnosti, pak něčím musím zaujmout, to je jasné. Jsem dodnes fascinován genialitou - Eduarda Bernsteina = "Myšlenka je ničím - hnutí je vším ! Hnutí je vším, konečný cíl ničím“, To je docela fantastický program ! Prostě se hýbat. Jedno Hnutí již zde je a osvědčilo se. Tedy i Lóra v triku - Do toho, hýbat se ! Mladý Václav, má nápady dobré ! ... :-)

0 0
možnosti

Už se trochu zapomíná, že to byl VKst, kdo podal přihlášku do EU...

2 0
možnosti
RW

Mně to připadá naprosto logické - v parlamentních volbách volíme naše zákonodárce a EU je pro nás zákonodárcem už více než poloviny zákonů, měla by se tedy účastnit voleb stejně jako ostatní subjekty pokoušející se prosadit svůj politický zájem.

8 0
možnosti
JN

J40o35s16e13f 48N78i16k62l

6. 1. 2021 19:28

Promiňte, ale to jak zdůvodňujete, že je VKml podrazák, je hloupé...

18 2
možnosti

Ale on je. Dostal několik varování. Přesto pokračoval v provokacích. Třeba kazil předvolební kampaň, opakovaně říkal, že nebude volit kandidáty ODS. Proč tedy v ODS setrvával? Proč to nechal dojít tak daleko, aby byl vyhozen, a raději neodešel sám? A pokud mu nevyhovovala současná podoba ODS, proč se nesnažil ji změnit? Proč se nesnažil přesvědčit členy, třeba tak, že by objížděl sněmy? Takhle přesně se kdysi jeho otec dostal do čela Občanského fóra. Prostě si to odmakal, a pak ho ti delegáti kongresu volili. VKml místo toho psal jedovaté články na Novinkách (protože on je hlavně bloger). Členy se přesvědčit nesnažil, na sněmy nejezdil. Jenom provokoval. Proto v ODS skončil.

3 3
možnosti
JN

J55o48s85e68f 29N73i88k35l

6. 1. 2021 19:23

Až z EU vystoupí Itálie, která o tom uvažuje, spustí to lavinu a chytí se další...vždyť ta naše EU diktuje i to, kde si musíme koupit vakcínu Covid-19, křičíte, že se u nás málo očkuje, ale ono je to prosté, není vakcíny dost...i Maďarsko uvažuje o nákupu vakcíny na Východě...a to je jenom malá ukázka jak výhodné je být v EU...

2 5
možnosti
MB

Josefe, buďme rozumní. Vůči EU můžeme mít 150 připomínek. V našem současném postavení export - jiná cesta zatím není. Určitě můžeme vystoupit. Nicméně až po úsilí, co si chceme vlastně v souručenství vydobýt. Zde se moc neděje - Co Jourová pro ČR přináší ? Nicméně to hlavní ! Pokud odněkud vystupuji,. tak asi někam směřuji. Někam nastupuji - Máme nějaký lepší spoj ? Mj., totéž platí pro NATO ... :-)

6 0
možnosti

VKml a jemu podobní horují pro výstup z EU, ale kdyby se jim to podařilo a stáli by tváří v tvář situaci, že jsme "konečně volní", ale (na rozdíl od Velké Británie) s holým zadkem, hleděli by jak zjara a nevěděli by, co si s republikou počít. :-)

8 6
možnosti
PD

Na to už mají v Rusku manuál.

1 0
možnosti
VV

Klidne muze i s celou rodinou opustit tu zlou EU a vratit se do vlasti svych predku. Ale pochybuju, ze V.V.P. mu dopreje nejake politicke budoucnosti.

6 10
možnosti
JK

Velká karma. Těmto rádoby vlastencům, jako je VKml., Okamura a podobným, jde jen o oblbnutí méně bystré části obyvatel, která se na ty jejich žvásty chytá. Sami chtějí jen moc a možnost manipulovat. Je mně z nich dost nevolno.

16 23
možnosti
BN

O motivaci politiků si nedělám iluze bez rozdílu, ale skoro Vám závidím vaše přesvědčení, že zatím co VKml. a Okamura to dělají kvůli osobnímu prospěchu z oblbnuté nebystré části populace,tak ten zbytek tak koná výlučně z nesobeckých zájmů ve jménu všeobecného blaha :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,98
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.