Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

R46e48n88é 18G23u57r59a41l

10. 1. 2021 16:34

Tvl, to jako vážně chcete vyčítat pár stovek/tisícovku na jednom mobilu? Že jako třeba na Alze byste to vysoutěžil líp? No tak to byl fakt údernej článek o korupci jak sfiňa :-)

Tady asi někdo zapomněl, jak se úřadovalo na ČD za doby kmotrů, jako třeba za takového Žaluda (s Nagyovou)... Za mě - ne že by to bylo zrovna ideální, ale k minulému klondajku to má safra daleko.

10 6
možnosti
LK

Njn, ale ono je třeba ten nákup vysoutěžit. Víte jak dlouho takové běžné výběrové řízení trvá? Jsou to měsíce někdy i déle jak rok. A bohužel takto to někdy i končí.

Právě díky těm divokými 20 rokům po revoluci v podání ODS, ČSSD a jejich věrného mopslika KDU-ČSL, případně jejich odpadu, ze kterého vzniklo TOP09, nemůžeme dnes nakupovat racionálně, ale musí se dělat zdlouhavé výběrové řízení.

Čili ono by bylo fajn, kdyby se šlo kouknout na Heureku, kouknout na ceny a pak oslovit nějakého většího prodejce nebo přímo distributora a vyžádat si na konkrétní model cenu na velký počet kusů, tedy jak to dělají firmy.

Ale bohužel díky předchozím vládám dnešního “demobloku” to musí projít tou saskarnou, kde měsíce soutěžíte, pak případně ještě čekáte na odvolání několika účastníků a v době uskutečnění nákupu už kupujete výběhový model na nesmyslnou a nevýhodnou cenu.

A bohužel bez výběrového řízení to koupit nelze. Takže opět ... děkujte předchozím vládám za to, jaké máme dnes možnosti. Tento nesmyslný nákup telefonů je toho důkazem.

15 8
možnosti
ZH

Zde soutěžil právě jeden subjekt. Jak to pak trvá dlouho? :-)

1 1
možnosti
JU

J11o52s83e92f 54U34l12m44a68n

10. 1. 2021 14:34

ANO jsem nevolil, ale dneska to má středový volič hrozně těžké (pravicový tuplovaně). Nikdy bych ale neudělal takovou hloupost, že bych na truc Babišovi začal volit pseudohumanisty. Toho bych se fakt nerad dožil, že se zde jednou bude kvótovat podle ras, abychom měli tu diverzitu, jak se tím na západě pořád zaklínají, že budou lidé pro názor vylučováni z univerzit nebo práce, že se bude cenzurovat, vymýšlet newspeak, abchom se někoho náhodou nedotkli, i když říkáme pravdu a další zrůdnosti, kterým se dnes v západní společnosti bezprecedentně daří. Chcete volit ODS a co udělá? Pod taktovkou neschopáka bez charismatu se spojí s TOP09. No samozřejmě se tímto stává nevolitelnou. Osobně ANO volit nepůjdu ani letos (a nejspíš nikdy jindy). Ale když přihlédnu k celkovému kontextu, pak voličům ANO nemám jejich volbu tolik za zlé...

10 3
možnosti
JF

J50i78ř51í 24F73i36a94l94a

11. 1. 2021 9:19

Strašná pravda :-(

1 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš je nejlepší i jako mikromanažer a během letoška nám všem zorganizuje príma pohřeb i s obřadem osobně nás tam zaveze to se budem príma mít. Takový Kalousek by to pro nás nikdy neudělal ten na obyčejný lidi kašle, zvysoka. Andreji vydrž, jsi naše zlatíčko, nevzdávej to!

13 0
možnosti
Foto

Lidi ste normální 5x plusko tomuhle žvástu já to myslel jako ironii.... Jestli vy koblihy fakt nemáte místo mozku marmeládu....

0 0
možnosti
JV

Aspoň vidíte jak se řídí firma jako stát, nebo naopak?

0 0
možnosti
JK

Lidé volili ANO kvůli každoročnímu zvyšování min. mzdy a zrušení poplatků u lékaře.

0 1
možnosti
Foto

To určitě ne, zrušení poplatků vyhrálo volby už socanům o volby dříve.:-)

3 2
možnosti
Foto

Z toho vysvětlení je jasné, že nebyl zájem. Všechno je to o podmínkách výběrového řízení, kde není problém zakotvit řešení konečné ceny při poklesu tržních cen v průběhu výběrového řízení.

Kdo chce, dělá, kde nechce kecá. Tady ANO maká, ale jen verbálně, protože okecat tady umí kdekdo, kdeco.

4 0
možnosti
JF

No to je zase kvak. Pane Flaška, ČD jsou díra na peníze o tom žádná, ale toto muselo být řádně vysoutěženo.

6 7
možnosti
AP

Především, špatně vysoutěženo ...

3 1
možnosti
JS

Jasně za všechno špatné může ANO, i když nevládne samo a za vše dobré opozice, protože se ji to podařilo prosadit svou kvalitní prací v PS;-D;-D;-D.

5 9
možnosti
AP

Ano má své lidi ve vedení ČD

3 2
možnosti

Nešel jsem k volbám ale volil bych ANO. A to ne kvůli boji proti korupci. Ale pro jiný přístup, který je středový a který říká, že je pro všechny skupiny obyvatel - včetně seniorů, chudých...atd. ale zároveň je i pro trh, atd. V korupci je každá strana stejná

10 12
možnosti
RK

Tak takhle uvažuje volič Agrofertu ;-D

10 7
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.