Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Voličům hnutí Anofert je dokonce jedno, že daňový únik na Čapím hnízdě za 263 miliónů korun, na který upozornil německý finanční úřad, prověřuje policie již druhým rokem. Jedná se o plnění za fiktivní reklamu na německou chemičku patřící do holdingu. To víte, ideální místo pro reklamu. ;-D A stále se prověřuje a stále se prověřuje a stále se prověřuje..... Policejní divize hnutí Anofert má plné ruce práce.;-)

18 5
možnosti
OU
JF

Co se optat u Topolanka jestli je tohle penězovod ;-D

2 0
možnosti
Foto

Pane Floriáne, víte o tom, že nejste ani vtipný, ani moudrý?

5 3
možnosti
JN

J32o38s70e69f 88N12i67k23l

9. 1. 2021 18:50

Pane autore, neměl byste nechat smazat příspěvky, které nesouvisí s blogem?

1 1
možnosti
RK

Tak to jste první kandidát;-D

9 1
možnosti
RK

Voličům hnutí Anofert nevadí, že si ČD státní podnik zadává reklamu u vydavatelství Mafra za 110 milionů, protože je to jaksi žádoucí. Takže PR a kampaně nemajitele neholdingu zaplatí daňový poplatník a nemajitel má ještě zisk. Takže je to buď ekonomické perpetum mobile, nebo organizovaný zločin. Já říkám za b.

25 2
možnosti
PB

Mafra nikomu nepatří, to ví přeci každý.

5 0
možnosti
PB

ANO, bude líp. Ve vestibulu strany jsou k nahlédnutí seznamy lidí, kterým už líp je.

14 0
možnosti
Foto

Nikolvěk, obávám, že agenda boje proti korupci byla už příliš vyčpělá a důchodcům nepřipadala už tak aktuální. Těm šlo o cestování vlakem zdarma.

Berte na vědomí, že Babiš vyhrál díky hlasům důchodců, čímž byl sám překvapen. Proto také všechny jeho tzv. kauzy, korunovými dluhopisy počínaje, nehnuly preferencemi ANO.

Pravice útočí zcela mimo terč. Musí důchodcům slíbit patnáctinásobek jejich dosavadních důchodů.

2 0
možnosti
MS

To by vysvětlovalo Babišovu hysterickou ochranu důchodců lockdownem.

4 1
možnosti
VF

Způsoby a formy ovládání veřejných rozpočtů na všech úrovních jsou v podstatě řízeny zločineckými klany (zájmovými skupinami, lobbystickými klikami), bez ohledu na momentálně vládnoucí sestavu. Vlivové struktury se proplétají a přeskupují podle zájmů vládnoucí plutokracie v pozadí. To, co takzvaně vyplyne na povrch jako odhalená korupce jsou jen špičky ledovců jinak nepostižitelných a nedokazatelných zločineckých spolčení. Nahrává k tomu v podstatě rozpadlý státní aparát obrovského byrokratického molochu, legislativní džungle a zkorumpované justiční a policejní složky. To jsou všechno symptomy zdevastované rozkradené neokoloniální gubernie čtvrté říše. Žádné volby už na to nemají vliv.

6 0
možnosti
ZD

Bohužel souhlas. Ale místní věrozvěstové mají své vlastní jasno!

0 0
možnosti
PN

Kampaň? Nebo strach z Pirátů?

Přiznají si voliči ODS, že nechtěli tak drahé Pandury? Přiznají si voliči ODS, že nechtěli, aby vládla sekretářka, byť dřela jako kůň? Přiznají si voliči ODS, že ozvučit summit šlo levněji? Přiznají si voliči TOP, že jsme si koupili nejdražší a nejhůře vybavené CASY v EU?

Asi ne, ale vláda ANO ve všech současných problémech měla řešit, jaké a jak drahé budou mít mobily strojvedoucí?

5 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
22 1
možnosti
PB

;-D;-D;-D jo, ten fakt nikdy nevyčichne...stejně jakože spolupráci s StB podepsat musel, když chtěl naši zemi chránit před zloději sulfátů kdesi v Horní Tramtárii.

9 1
možnosti
PK

P14e40t87r 65K33r32á67l

9. 1. 2021 17:46

A menšina volila ODS a za nich by se toto nemohlo stát.

0 0
možnosti
PB

Mohlo, ale nestalo. Stalo se to za ANO, které si lidé právě proti tomuto zvolili. To jsou věci, že?

7 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,78
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.