Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

A to ještě se dnes dovídáme, že k těm vakcinám chybí nebo není dost injekcí a jehel (ještě jsou v Číně), asi za toho Vystrčila nebo je někdo pozdě objednal. Čekám, že pak ještě budou chybět ty čtverečky na zalepení vpichu (taky z Číny).

1 1
možnosti
OT

Už jsem na to přišel. Vy nechápete význam slova blamáž, protože kdybyste ho chápal, nemohl byste psát ty nesmysly.

6 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
JN

J61o55s24e47f 20N86i27k51l

12. 1. 2021 9:20

Pořád jsem od vás nepochopil tu vládní blamáž...znovu připomínám, že vše už závisí jen na množství dodávané vakcíny, co chcete kolem toho okecávat a komu to chcete dávat za vinu, že dodávky jsou malé...

10 11
možnosti
HH

to jsou lži...už 14 dní se válí v mrazácích asi 80k dávek a nikdo je nikam nenapíchal...a to vlastně ani dodávky nezačli...co bude superANOvláda dělat, až přijde 450k vakcín? Nic bude zas chaos a bude to házet na EU a mimozemšťany...

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
21 0
možnosti
RK

Úspěchy budou vlády, neúspěchy krajů a EU. To je přeci jasné od začátku a koblihy na to už mají nastavené notičky.

6 1
možnosti
JK

Očkování nás nezachrání. Varuji před přehnaným optimismem, je vytvářena mediální bublina, že po proočkování budeme spaseni a vir zmizí jak pára nad hrncem. Nic takového se nestane, s pravděpodobností blížící se k jistotě to bude jak s očkováním proti běžné chřipce, očkování je prevence proti mutacím, které známe a ani tak není 100% ochranou, rizikové skupiny by ovšem očkování vynechat neměli, nic lepšího nemáme.

Proočkování 70% obyvatelstva do léta je utopie, nevychází to ani matematicky a už vůbec to není možné se současnou zmatenou vládou včele s vrchním velkoočkovačem, který jen čeká co mu EU přidělí, pak to převeze do krajů a starejte se jak umíte. Premiér převzal osobní zodpovědnost za zvládnutí pandemie, aby nám po chvíli napálil, že se za ten průšvih můžeme sami, protože on maká 48 hodin denně. Momentálně převzal osobní odpovědnost za očkování, ovšem ne jako premiér (toho už nemáme), ale jako influencer na sociálních sítích, kde jak víme není možno brát vše úplně tak vážně. Vládní tiskovky nejsou potřeba a vyhlašují se tam blbosti už dříve vyhlášené influencerem. Pokud se údaje liší, je to úplně fuk, neplatí ani jedno z nich a multiministr Havlíček to pak nějak okecá. Není vůbec důležité co kdo kde plácá ani že se nic nestíhá a vrší se průšvih na průšvih (nelze zde expresivně), důležité je na koho se to hodí, kdo bude ten, co za všechno může. Hádáte správně nebude to ten co převzal osobní odpovědnost, budou to kraje a nezodpovědní občané.

Takže až se provalí, že nás očkování nezachrání, připravte se na to, že si za to můžete sami, jasný, čau lidi.

4 1
možnosti
TB

"Proočkování 70% obyvatelstva do léta je utopie, nevychází to ani matematicky" - na to jste přišel jak? 8-o

2 0
možnosti
AM

A42d37a41m 47M83a45l79ý

12. 1. 2021 8:14

Babiš oznámil, že zítra vyjde Slunce. Nekecá, maká. Davy jásají;-D

13 4
možnosti
JK

Sakra, zatím mu předpovědi nevycházejí, Jolanda je na pravdě boží, zdroj informací zanikl, ale společný slovník nezapřou, takže například: "Hodně budeš někde." Nebo:"Kdybych mohla, tak udělám hodně Jolandy (Babiše) ze sebe.";-)

0 0
možnosti
MB

V tom, že současné problémy nejsou brány jako Celospolečenské. V tom, že jsou brány jako stranická příležitost Hnutí ANO. Není překvapivé, že vláda je, jako další zaskočena. Překvapivé je, jak stále melou o opaku. To pochopitelně vybudí nedůvěru s opovržením. Toto se právě děje - Tedy se čile žvaní dále. Dialog s národem se absolutně nekoná. K tomu, až zcela nepochopitelné Zemanovo žvanění. Politik může nastolit represi, spouštět hrůzu - Nesmí se ovšem zesměšnit. To se, žel stalo. Na jaře se velkolepě za 500 mil. Kč pořídil čas. Co jsme si za ty mega prachy koupili ? Jistě, Velkořetězce s akcionáři jsou veselí - ČR = Naše země zaslíbená ! ... :-)

1 3
možnosti
OS
Foto

Karma. To, že šla vakcína k hejtmanovi za ANO je náhoda, nebo je na tom jeho kraj tak špatně?

3 7
možnosti
ND

Pokud občas, ale fakt jen občas sleduju nějaké zprávy o covidu, tak ten kraj na tom byl vždycky dost špatně...

2 0
možnosti
Foto

Přes všechny problémy nafukováne propagandou, vláda situaci drží pod kontrolou. Buďme rádi, že to tu neřídí ODS s lidmi jako pan politolog Fiala nebo excentricky hulvat Novotný !

10 15
možnosti
JK

A teď si představte, čistě teoreticky, že někdo nepochopí, že je to ironie.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.