Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

V čem konkrétně ta blamáž spočívá?

8 7
možnosti
RK

Ještě jednou a znovu, Tomáši. Větu po větě, slovo po slovu. Kdybyste náhodou nějaké písmenko nevěděl, klidně se optejte.;-)

2 6
možnosti
ZZ

Inu - jen další vylhaný blog pana Flašky - k velké radosti jeho přicmrndávačů.

:-P:-P:-P

6 9
možnosti
RK

Tak nám Zdendo tu lež osvětli?;-)

3 1
možnosti
MB

Těžiště problémů Vlády považuji - její strategii sebereklamy Piár. To ještě fungovalo v době hojnosti a rozdávačnosti = Je zde prostě člověk, který vše vyřeší - pan Bureš. Stačí znát jeho číslo, vše doveze, zajistí .To ovšem zničilo vzácnou příležitost - Společenského dialogu ! "Corona, problém nás všech - pojďme to řešit" ! Osobní bojůvky stranou ... Červená nit příběhu :

Krizový štáb je zbytečný, lhaní - všeho je dostatek. Všichni jsou blbí - učí se od nás. Objevení pouze jediné obrany - "Nouzový stav". Ta dlouhodobost stavu přivodila přirozenost. Únavu, skepsi, demolici všeho a to nejpodstatnější - Ztrátu důvěry ! Pak již, pouze útrpná, improvizace opatření = "Co by je tak dožralo nejméně" ? ...

Zákaz zpěvu ještě budí úsměv. I dobrá myšlenka počtu zákazníků na 1m. Nicméně zrod nápadu - Zřejmě pod hrůzou Ústavních žalob ! Velkořetězce jedou - Maloobchody OSVČ zavřít ! Proč !? Pomoc státu určitá je, ovšem s nezbytným prvkem mega vše ztěžující byrokracie pro toho malého = Trvalá pozice nepřátelství . Neobtěžuj nás člověče, zachraňujeme ...

Ten nastolený Piár pokračuje. A. Babiš se zcela nesmyslně sám chytá do pasti ! "Moderna". Veřejně vyhlásí, že dorazí v pondělí = On to zajistil ! Až nedorazí = ONI to zhatili ! (Nechť jsem pochopen) - Ta informace, pro Veřejnost nemá žádný význam ! Pouze pro zainteresované a odborné kruhy. Plně chápu potíže, může být = sdělí si to interně sami. Pro veřejnost se pak objeví - "Nespal, makal - UŽ ZAJISTIL" ! .To rozumné lidi nebaví. Unaví to a kecal je prohlédnut. Venku je -7 C - On tady pobíhá zcela nahý ! ... :-)

15 2
možnosti
RK

Když opozice počátkem prosince volala pi strategii, tak Babiš tvrdil, že jsme připraveni. No a na půlku ledna Blatný svolal konečně schůzku s hejtmany. Vakcína se hromadí v mrazácích.

11 4
možnosti
JD

Přemýšlejte, proč část dodané vakcíny musí zůstat v mrazácích.

1 0
možnosti
PN

Já věřím, že by to tak vláda chtěla. Věřím, že hejtmani k tomu pomohou. Nejspíš v Ústeckém, Moravskoslezském a Zlínském kraji bude zpoždění.

Tutovka ovšem je, že Vy to budete sledovat a každou odchylku nám tu s radostí napíšete.

Kdyby se do léta povedlo většinu těch co chtějí naočkovat, to by pro Vás a Vaše přikyvovače bylo docela neštěstí, že?

2 6
možnosti
Foto

Proč by to mělo být neštěstí? Jste při smyslech? Já komentuji současné kroky vlády a její dosavadní výsledky. Kdybych je měl jenom chválit, jako Vy a Vaši přikyvovači, tak opravdu do léta naočkováno nebude.

7 5
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.