Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

A co takhle se začít starat, aby ta opatření taky někdo dodržoval, to vás ani nenapadlo

24 7
možnosti
PB

Ono je to těžký, když ti co je nedodržují mají poslaneckou, nebo ministerskou imunitu.

7 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 7
možnosti
JJ

Zaslouzeny minus

1 6
možnosti
VB

Moc nevidím, že by někdo z Čechů padal na hubu, možná jen těch pár slušných, kteří se snaží přechodně nějak rozumně uživit jiným způsobem, ale ti neslušní mají zjevně peněz dost, nevědí, co dřív dělat za blbosti, vč. bytových mejdanů - mladí zdraví hoši se flákají a zjevně jim nic nechybí, naopak otravují okolí a roznášejí nákazu.

10 4
možnosti

Paní Bošková to nevidí, takže to neexistuje !!!

2 0
možnosti
MB

Jsem tepač vlády, nicméně se p. Flašky musím zastat a skutečně rozumně - Nefunguje to ! Skutečně je otázka, kdo způsobí více škod - Vláda, nebo bacil ? Zdá se, že již jsme na rozhraní. Devastace ekonomiky, OSVČ působí, že KRACHUJE VŠE. Včetně, běžné léčby ! Deficit ledna - 33 mld. Kč v kase ! Co s tím ? 500 miliard Kč z jara, koupený čas - Co jsme si koupili ? ...

Zřejmě se s tím musíme naučit žít. Přijmout reálný fakt, že bacil je zde a a s námi bude ! Kombinovat opatření, některá jsou uvedená v textu. Prodlužovat neustále opatření k ničemu podstatnému nevedou ! Už i úsměvní komunisté pochopili !

Samozřejmě, radikálně zlepšit výkon Státní správy ! Jistě, jak ? Dále trvající sebereklamou soudruha Velkovakcináře a rozvratem ministerstva zdravotnictví, přijetím koordinátora na půl úvazku, osobním šmelením vybraných na státních zakázkách ? - Rozhodně nikoliv ! Podobně zesměšňováním národa, případnou inaugurací pana Prymuly ! Člověk bez prověrky = Je osobou nedůvěryhodnou ! Nápady na státní vyznamenání, pana Dzurily ? Opravdu, jak má vzniknout důvěra? Jistě, Miloš hradní to zase vidí jinak a tak se nám kolo zmaru spojuje - dále prohlubuje. Kdosi říkal - Bude lépe !? S kým, s čím !? ... :-)

13 2
možnosti
JH

J68a87n 43H67u54r95k70a

2. 2. 2021 5:00

lockdown? kde jak mě někdo vysvětlí že lidí do práce i v ulicích je pořád stejně a Ukrajinci a jiní podivní pracovníci s bagáží vídám také vždy na těch stejných místech v hojném počtu...

5 4
možnosti
Foto

Však se dočkáme, Blatný odejde a vezme to za něj Babiš a na co ten sáhne, tam jsme na tom hůř.

Ale už svítá na lepší časy, rozebírají špitál v Letňanech, či kde to je a dejcháky dostanou jiné špitály, tak co víc si prát. :-)

14 1
možnosti
ČP

Ale pane Flaško, zase potřebujete tepat vládu a opatření. U Vás klasika, bez náznaku objektivity. Dnes jsem po delší době vyrazil mimo domov, občas je to nutné. Bohužel. Takže první zastávka na benzince, obsluha bez roušky, ok, říkám si, náhoda. Zastávka druhá – prodejna pečiva. Prodavačka bez roušky, za pultem. Sice mezi námi bylo asi 1 m široké plexisklo, ale to nic neřešilo. Říkám si OK, byl jsem tam asi 2 min. A do třetice všeho dobrého - lékárna. Napochoduje senior ve věku cirka 70 let, také bez roušky. Ne, my si nezasloužíme žádné uvolnění. Restrikce jsou úplně na místě, všechno bych vymáhal za použití pokut a přísných trestů. A odpoledne tiskovka rakouského premiéra Kurze, který vyhlásil postupné rozvolnění. A není se čemu divit, ukázněnost Rakušáků a Němců se s naší nedá vůbec srovnat. Podle toho taky vypadají jejich výsledky při zvládnutí epidemie. Je to o lidech pane Flaško, o lidech.

18 13
možnosti
Foto

Vždyť to říkám. Naše vláda by měla vyměnit svůj lid.

9 1
možnosti
JJ

Skorolockdown je jako zadny lockdown. Stejne ucinny jak propichany preservativ

Kdyby byl opravdicky lockdown, dusledne vymahany a kontrolovany, byla by situace jina.

12 5
možnosti
LU

"Zatímco Itálie, Řecko i Bulharsko začínají zase otevírat obchody a restaurace, my se pořád potácíme.....";-D;-D;-D

Presne toto spomenul dnes slovenský minister zdravotníctva, a narazil na tvrdý nesúhlas všetkých predsedov koaličných aj opozičných strán a výsmech od občanov na soc. sieťach.

Spomenul príklad Grécka, kde bol lockdown, a každý Grék, ktorý chcel vyjsť von za prácou, alebo do potravín musel požiadať civilnú ochranu o súhlas SNS správou. Taliansko?8-oRegiony sa znovu vracajú do lockdownu, severotaliansky región Lombardsko (do ktorého patrí aj Miláno), ostrov Sicília a tiež Autonómna provincia Bolzano - Horná Adiža.

Ak by vláda aj v Česku zaviedla takíto lockdown, ako napr v Grécku budete prvý kto ju bude kritizovať

9 6
možnosti
DV

... no a už to někde pomohlo? Již tam jsou všichni zdraví a veškerá odd. ARO jsou zavřená z důvodu nedostatku pacientů?

8 0
možnosti
PB

Naprostý souhlas.

Určitá skupina ovčanů z řad voličů i na po čtrnácté věří právníkovi, který ji sice prohrál třináct soudů před tím, ale vždycky umí vysvětlit proč. Zajímavá a sveřepá mentalita sebedestrukce.

27 5
možnosti
LH

Máte pravdu lepší je nevěřit opatřením neverit a čekat až nas dá cela EU do izolace...

3 2
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.