Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Bojovat proti vládě nedodržováním opatření je opravdu hloupost... Rv

21 6
možnosti
VV

Proc? Neni Vaclav Klaus preci velky bojovnik?

1 0
možnosti
Foto

Karma, Babiš je prostě neschopný chaotik.:-)

20 13
možnosti
Foto

Tragické jsou ty čtyři mínusy, co tam jsou u Vašeho příspěvku. Co pak můžeme chtít?

5 1
možnosti
RK

Nemocnice Na Bulovce vyčíslila náklady na polní nemocnici v Letňanech na 100 milionů. Babiš při své kalkulaci nepočítal DPH, energie... Nejsou započítány náklady armády. Trošku drahé PR, když od začátku na to nebyl personál.

31 2
možnosti
Foto

Mohli tam alespoň nechat spát bezdomovce, teď v těch mrazech.;-D

8 2
možnosti
Foto

Poněkud zmatená tvrzení, které sice souzní s propagandou v televizi, avšak ne s realitou. Státní instituce fungují, zásobování obyvatelstva také, ve zdravotnictví nedošlo ke kolapsu a nemocnice nejsou přetíženy. Co víc si můžeme přát ?

5 9
možnosti
ZH

Třeba to, abychom nebyli nejlepší v covidu? ;-D No jo, moje nároky jsou asi příliš velké, s ohledem na (ne)schopnosti naší vlády....

7 1
možnosti
VV

Jestli to nebude tim, ze v tech jinych zemich ta incidence za 7 klesa na cisla kolem, nebo pod 50.

Pred chvili jsem se na ZDF dozvedel, na chebsku je vic nez 1100. o a proc by mel plebs ta narizeni vlady respektovat, kdyz papalasi si delaji co chteji?

0 0
možnosti
ZH

Poslední větu máte naprosto špatně. Protože ten úpadek je NEřízený.

1 0
možnosti
JN

J31o77s61e71f 37N50i38k77l

1. 2. 2021 19:30

Pane Flaško, chápu vás. Ale co se s tím dá dělat? V mnohých zemích je to stejné a opatření i tvrdší než u nás a nikdo neobviňuje vládu z neschopnosti. S očkováním víme jak to přece je - to AB neovlivní a je to i jinde stejné. Opatření nezabírají - je to částečně vina nezodpovědných....

16 10
možnosti
ZH

Pokud je v jiných státech stejný zmatek a chaos, bez řádného vysvětlení opatření občanům, pak holt mají stejně neschopnou vládu, jako my. Ale pochybuju, že by to bylo všude.

4 1
možnosti
DV

V podstatě lze souhlasit, jen jeden-dva odstavce máte zcela špatně:

"...Co takhle pustit děti do škol a 2x týdně jim ráno dělat testy, když už to hradí pojišťovny? A v případě pozitivity prostě nepustit na vyučování..."

Za prvé je potřeba se zamyslet, kde pojišťovny berou peníze na testy, takže ne, pojišťovny to nehradí, jen přerozdělují peníze.

Za druhé by bylo zajímavé spočítat, kolik peněz by za testování 2x/týden všech žáků takto přerozdělily a jestli by tyto peníze nechyběly při léčbě nemocných, neřku-li rovnou potřebných.

Za třetí, šťourat 2x/týden v nose dětem opravdu není normální/zdraví prospěšné.

A havně za čtvrté - ty nevpuštěné děti by po zbytek dne byly kde? Někde v ohradě vedle školy?

"A co totéž zavést ve velkých, ale i středních, nebo dokonce malých firmách a na úřadech?"

Dtto o přerozdělování peněz ZP

25 1
možnosti
LH

V některých firmách testování už funguje a zkuste tam projít nakažený.... Zvláště zahraniční firma by Vas jistě pochválila...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.