Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demisi! A už nic jiného! - - - Tak demise rozhodně nebude, ale zdá se, že by mohly být jiné věci - a pokud se do nich Babiš pustí s vervou, tak si myslím, že se politicky plnohodnotně vrátí do hry a na podzim může udělat ve volbách moc pěkný výsledek. Ty věci jsou dvě: 1) tvrdý lockdown včetně utlumení významné části průmyslové výroby a 2) nějak s Bibim domluvit, aby nám poslali část toho jejich přebytku vakcín, tak něco mezi 2 a 4 mil. dávek. A tohle promptně vyočkovat. Pak bychom se mohli bavit o tom, že květen/červen se může většina věcí uvolnit a Babiš se právem bude nazývat vítězem nad koronáčem. - Z čeho tak soudím - Prymula dostal za úkol sondovat ohledně tvrdého lockdownu a už to dělá, Babiš s opozicí pro to vytvoří podmínky (teď ta nová úprava náhrady nákladů zavřeným provozům), tím pádem Agrofert nebude pod ekonomickým tlakem + teď to vypuštěné info o Babišově dopisu Bibimu. Izrael má dle mých odhadů cca 5 až 8 mil dávek navíc /jednak co mají rezervu jednak že ochota se očkovat není taková jak se předpokládalo/ a když se Miloš přimluví, myslím že by to mohlo klapnout. - - - - Uvítal bych tento vývoj a Babiš by si u mne fakt šplhnul. On je teda strašný zmatkař a dost ustrašenec ale jestli se teď vzchopí a protlačí to bude mít u mne respekt /v rámci možností, co tak u mne psychopat za respekt může získat/. Zdravím všechny.

1 0
možnosti
ZH

;-D;-D To při své neschopnosti nedá.

Ale jako vtip sqělý!

0 0
možnosti
Foto

Hele hele krásná diskuse díky za ni. Ale tuhle čtu že Babiš se s opozicí začal bavit nebo co. Tak nevěřím zrovna tomu že by to myslel vážně, vsadím se že to zase bude nějak jinak, ale už jen ta skutečnost, že se projednává dokonce i "odškodnění" /zde je zajímavé že Babiš mluví o tom že stát si nemůže dovolit proplácet podnikatelům ušlé zisky, když přitom v tom odškodňovacím zákoně se má jednat o úhradu podílu na fixních, marně vynaložených atd. nákladech - s úhradou ušlého zisku to nemá nic společného. Docela by mne zajímalo, jestli Babiš vůbec rozlišuje mezi pojmy "obrat", "výnos", "příjem", "zisk" atd. Takhle z venku to vypadá že to pro něj všechno jedno jest a má to zařazené do škatulky "prachy". Až to na mne působí dojmem že celý život dělal ve státní správě nebo co/ nasvědčuje tomu, že zřejmě byl u Babiše na návštěvě zase někdo, kdo protentokrát "přišel" a pořádně jej vyděsil. Prostě je to celý nějaký divný, že Babiš najednou ustupuje a je zase na chvíli angažován v roli "krotký". Každopádně, pokud se teď za těch 14 dnů vlivem nátlaku opozice vyřídí to, co Babiš s komunistama nebyl schopen zařídit za uplynulý rok, tak já snad začnu věřit na to, že to nakonec všechno dobře dopadne, mrtvých nebude moc přes sto tisíc a Babiš v klidu odejde, všemi chválen a oslavován, do důchodu. - - - Zdravím všechny, držte se!

1 2
možnosti
ZH

Klídek, Babiš opět své sliby nějak poruší a partnery podrazí. V jeho věku se tohle už nedá přeučit.

1 0
možnosti
PV

P93e95t53r 51V43e43p70r66e67k

17. 2. 2021 21:21

Blázen Flaška, hoďte na něj síť. Podle něj příchodem nové vlády problémy s covidem zmizí.

6 3
možnosti
Foto

OPozice je šťastná, že za současné situace nevládne.

A po demisi by až do voleb nástejně sledovala "vláda v demisi" nebo úřednická vláda.

9 0
možnosti
Foto

No, já když vidím ty lidi, kteří by rádi na místo Babiše a současné vlády, tak se obávám, že by to bylo ještě horší.

13 0
možnosti
Foto

To se říkalo před prezidentskou volbou také. A myslíte, že by to mohlo být ještě horší?:-/:-)

2 4
možnosti
PD

Babišovu demisi by mohl uvítat Zeman a pověřit sestavením prozatimní vlády svých kamarádů třeba zase Rusnoka a těch pár měsíců do voleb by stačilo na prosazení Zemanových představ. Tak nevím, co by bylo lepší.

3 1
možnosti

Těch pár měsíců do voleb by stačilo na totální covidový rozklad státu.

Ono už to stejně začíná.

Přírůstky nových nakažených za první půlku února: Norsko 3000, Dánsko 5000, Finsko 6000, Bulharsko 12000, Řecko 15000, Rakousko 19000, Maďarsko 20000, Slovensko 28000, Polsko 78000, ČR 100000.

Hlavně že chtějí otvírat kdeco. Bohužel nejvíc otevřou ústa.

0 0
možnosti
ZZ

Vidíme, že covidová situace se výrazně zhoršuje a predikce před hlasováním o prodloužení tomu nasvědčovaly. Nouzový stav je proto opodstatněný.

Ti poslanci, kteří nevyslyšeli prosby premiéra o sdělení podmínek, za kterých by podpořili prodloužení nouzového stavu, by měli z politiky dobrovolně odejít a voliči by je měli nahradit odpovědnějšími.

R^R^R^

5 1
možnosti
ZH

Odejít by měl naopak Babiš - pro naprostou neschopnost a totální selhání při řízení státu.

2 7
možnosti
JR

J77a43n 67R53á17ž

17. 2. 2021 19:18

Domnívám se, že Babiš má jediné přání, aby Sněmovna vyslovila nedůvěru jeho vládě, on mohl dát demisi a jako opozičnník mohl tepat ty, kdo by to po něm převzali. Což by se stalo, kdyby Zeman byl tak zlomyslný a pověřil sestavením nové vlády třeba Bartoše, popřípadě Fialu, který se na premiérský post nedočkavě třepe jak panic na první štryk.

Ale vážně: Demise Babiše by nic dobrého nepřinesla, protože opoziční strany by musely vyslyšet volání těch nejvíce křičících z řad svých příznivců a restrikce uvolnit. A to by byl teprve prů..švih!

Myslím si, že Babišovu demisi si dnes nikdo ze sněmovních politiků nepřeje, neb nikdo nemá kou*e, aby převzal po Babišovi odpovědnost za to, co se děje a dít ještě bude.

6 0
možnosti
VB

Z tohoto důvodu by pro blaho této země bylo nejlepší, aby Andrej Babiš a jeho skupina „manadžerů“ podala demisi, když by předtím annonysti pomohli odvolat ing. Zemana.

Mám na mysli demisi v podobě televizního projevu s přiznáním „.......jsme neschopní, nevíme si rady, každé jiné sestavě budou lidé naslouchat více než nám, takže skutečně odcházíme a nějaké hrátky ing. Zemana s Ústavou nás nezastaví“. Byl by to čin vzdalující nás od Afriky.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763165

1 5
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.