Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

věková skupina 20 až 49 tvoří zhruba 50 % podíl nových případů covidu,

0 0
možnosti
ZJ

Věřím pouze statictice, kterou jsem si sám upravil.

1 0
možnosti
Foto

Je otřesné, že díky havlistům, a jejich odmítání Sputnika, zemře v České republice 10 osob navíc Rv Smutné !!

4 10
možnosti
Foto

Macku, dávám ti poslední varování. Buď si ty svoje nálepky necháš, nebo tě budu pod svými blogy mazat.

1 2
možnosti
Foto

Sputnik se řešil již loni. Žádost o registraci dsl nedávno

0 0
možnosti
ZH

Nabídka Sputniku má stejný důvod jako dodávky obilí ze SSSR k nám v roce 1947. Tehdy u nich vrcholil hladomor, při kterém umíraly statisíce lidí, ale mocenské zájmy byly silnější.

Taky nám to soudruzi otloukali při každé vhodné i nevhodné příležitosti o hlavu.

Dneska to z jejich propagandy čiší na sto honů, jak by se rádi všude vetřeli.

9 3
možnosti

Poslední velký hladomor zasáhl Sovětský svaz na začátku července roku 1946, dosáhl svého vrcholu v únoru až srpnu 1947 a poté rychle ubíral na intenzitě, souvisejících.Obilí k nám poslali až po sklizní 47 a to hladomor už neměly.

1 2
možnosti

Do států, které nakoupily i nevyužité dávky, tak nyní vakcíny proudí rychleji. Rakousko, Česko a další čtyři země EU kvůli tomu žádají Evropskou komisi o urychlenou nápravu. EU nedodrželo svoje vlastní pravidla distribuce vakcín . Celkově má vláda objednáno 24 milionů dávek vakcín od šesti výrobců, tedy výrazně více, než kolik k proočkování 70 procent dospělé populace potřebuje.Dosavadní systém distribuce tak zvýhodňuje bohatší státy, které si mohly dovolit objednat více dávek, které nepotřebují!!!!!!!!!!Takže čistá prasárna EU.

Šéfka amerického CDC: Druhou dávku Pfizeru a Moderny je kvůli mutacím potřeba dát co nejdříve

3 3
možnosti
VB

V rámci první objednávky od Pfizeru, z níž státy EU dostávají vakcínu právě teď, Česko objednalo jen čtyři miliony z nabízených zhruba 4,6 milionu dávek (dle poměru počtu byvatel). A proto nyní dostává, v přepočtu na obyvatele, méně dávek, než většina ostatních států EU. Ondřej Houska, ihned.cz

Tak se obraťte na Babiše.

0 0
možnosti
Foto

O 60 000 dávek méně může znamenat třeba 10 zbytečných smrtí. To rozhodně není málo, navíc když je to jen vinou Babišova politikaření.

Navíc nejde jen o počet vakcín, ale o to, že náš premiér jako obvykle totálně zbabral vyjednávání a je to vizitka celé naší země

4 6
možnosti
Foto

Vypadla mi 0. Může to znamenat až 100 mrtvých.

0 3
možnosti
JS

Nemluvě o tom, že Rakousko nám za podpoření svého postoje posílá 30 000 dávek, takže vlastně se nám ten "výpadek" smrskne na 40 000 a to už není ani den očkování;-).

10 0
možnosti
VB

a 10 000 posílá Slovinsko.

4 0
možnosti
PL

Blatného si snad vybral Babiš, ne?

Tak ať píše vytýkací dopisy sám sobě.;-)

Ve většině firem nadřízený vysokou měrou odpovídá za výsledky svých podřízených - zejména těch, které si sám vybral.:-P

5 0
možnosti
RK

Babiš za něco odpovídá?;-)

0 0
možnosti
JP

Neřekl bych, že nas mnogo a že nestojí za to několik tisíc lidí naočkovat o den a půl dříve, nehledě k tomu, že každý den lockdownu navíc stojí těžké peníze. Zároveň odmítnout solidarizovat se s nejpostiženějšími zeměmi je naší nevábnou vizitkou necivilizovaného barbarského státu, reprezentovaný nevycválaným buranem.

8 1
možnosti

solidárnost jsme odmítli vůči nám a ne k jinému státu. My chceme aby EU dodržovalo pravidla rozdělovaní vakcín které EU samo nedodržuje. Kdyby se vakcíny rozdělovaly podle počtu obyvatel jak to garantovalo samo EU a ne podle počtu objednaných vakcín jak je to teď tak nemáme žádný problem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,75
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.