Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rozdil mezi zkorumpovanym Grossem a korupcnikem Faltynkem je v tom, ze Gross byl pouze korumpovan , ale Faltynek tuto korupci sam organizuje.

4 0
možnosti

Očekávám inspiraci MUDr.Dbalým :

Jedná se o podklady k připravované literární beletrii :-(.

1 0
možnosti

Když to dá dohromady s Andrejem, může to být bestseller, něco mezi Kmotrem, Mlčením jehňátek a Trainspottingem.

Asi nový program hnutí ANO. Zařídili jsme....

1 0
možnosti

Obsah té flašky je poněkud paranoidní!

1 11
možnosti

Ten syn se pak uplatnil v dozorčí radě tepláren? Šikula

8 0
možnosti

J63o12s47e58f 23N23i75k27l

8. 4. 2021 13:29

Zase jen spekulace a dohady...Jsou zde i zajímavější Pekarová-Adamová, Bartoš...Mikuláš Minář...

0 21
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti

Tahle nová svazácká úderka, která se doškrábala na nejvyšší politické posty v zemi, na Hrad, do vlády a premiérského křesla, nám zde zavedla "politickou kulturu" ve stylu StBáckých praktik.

To se koneckonců v přímém přenosu ukázalo i při nedávném odvolávání ministrů, do očí bijící to bylo u Blatného. Veřejné lži, okaté manipulace, demagogie.

Současná politická galérka se už neomlouvá, nikomu nic nevysvětluje, nic nepřiznává. Podle posledních závěrů NKÚ dokonce rozk...dokonce i prohospodařila polovinu z deficitu 600 miliard použitých údajně na boj s covidem. Proti tomu je skromné všimné v řádech desítek tisíc vybírané Janou Nagyovou pouhé vstupné do divadla. A ona sama je ve světle toho Klondajku dnes Máří Magdalénou.

Zde, jak se premiér vyjádřil k nahrávkám, na kterých prokazatelně svým hlasem nevybíravě a vulgárně úkoluje své lidi ohledně toho, kdo má být zničen. Nahrávky všichni známe, nejvíc připomínaly tajné odposlechy FBI z jednání mafie. Ovšem tvrdit, že to všechno je účelovka a tím to končí je stejně neuvěřitelné. A ještě neuvěřitelnější je to, že mu to jeho příznivci spolkli i s navijákem a jede se dál. To potom jeden zápisníček je proti tomu nic. I kdyby v něm byl seznam lidí určených k popravě.

https://www.youtube.com/watch?v=6HNLvtepPfQ&ab_channel=DVTV

24 2
možnosti

Skromné všimné pro Jaňulku v řádech desítek tisíc. Vy jste teda komik. Ještě jste zapomněl napsat něco o nejčistším premiérovi všech dob(tom, na kterém dřela jako kůň).

0 3
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

7 2
možnosti

Fakt se bavím, nejdřív je Faltýnek největší démon a intrikář a pak si nechá ukrást osobní zápisky aby s nimi někdo mohl jít ven .... a tomu jako někdo věří?;-D

4 3
možnosti
Foto

Vyznavači sekty tomu nevěří byť to Faltýnek nepopřel. To je ale už diagnóza.

22 2
možnosti

Tak nevím, jak to bylo s pozdějšími Grossovými miliony, ale pokud jde o tu půjčku na ten byt, tak tam žádná vysloveně lumpárna nebyla. To byl jen nezvládnutý PR management.

Pokud jde o Faltýnkovi zápisky, to jsou jen spekulace na základě vytrhaných podezřele znějících formulací, které lze kdykoli vygenerovat u kohokoli z čehokoli (jako např. aktuálně s majetkovými podíly ředitele ČT registrovanými a kamuflovanými přes několik daňových rájů). To nechť posoudí příslušné orgány. Bylo by ale dobré zabývat se i tím, jak se takové věci dostávají do oběhu. Tam překročení nějakého zákona vidím jednoznačněji.

1 1
možnosti

Represivní složky v tomto státě jsou schopni zlikvidovat živou firmu a ožebračit spoustu lidí jen na základě podezření či udání, během jednoho měsíce vše ohlodají až na kost, dřív než se stihnete bránit a jiný úřad může rozhodnout.

Proto je jasné, že stejně bude postupováno i u pana Faltýnka, on napadne všechny co mu to způsobili, a ti budou vyšetřeni a pohnáni k zodpovědnosti s maximálním nasazením všech represivních sil. Svoje nezákonné jednání si za klobouk nedají, to si pište.

Leda že by to byla žlutá karta z Hradu pro Andreje, který furt otálí s ruskou vakcínou. Jakoby se snad bál o životy blbých Čechů, zrovna on, nově přezdívaný Bečvář. Kdepak k těm papírkům Kroupa přišel? Mohli se válet u popelnice po vánočním úklidu kanceláře. No, těžko, že. Každopádně Andrej reagoval rychle a to přímo na komoru, pandemie nepandemie zdravotní ministerstvo se řídit nedá, to je už vyřízené, jen najít někoho, kdo dokáže poslat do Ruska oficiální objednávku a bude to mít celé na triku, kdyby něco, slovenský příklad je dost varovný pro křeslo premiéra.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS