Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J95a72n 61R28i43c92h82t20e67r

20. 4. 2021 12:09

Dobře, tak si to shrňme:

1) - máme tvrzení p. Babiše

2) - máme rozmazanou fotku (ostatní jsou fotky zveřejněné v rámci Skripalovy kauzy už před lety)

3) - .....

.

Rozumějte, já nikterak nezpochybňuji, že to nemohla být akce ruské tajné služby, na druhou stranu to, co bylo předloženo (zveřejněno), mi na přijetí konečného názoru zkrátka nestačí.

Samozřejmě, pokud by mě hnala pouhá nenávist a ideologická slepota, pak by to nejspíš stačilo. Bohužel nejsem ten typ...

4 5
možnosti
OP

Ja myslim ze nekteri by neverili i kdyby je pri tom chytili

8 1
možnosti
OP

Perfektne napsano

1 0
možnosti

R^ Václav Klaus si může podat ruku s Milošem Zemanem.

3 3
možnosti
VR

Je veřejně známo, že Klaus a Zeman jsou velcí kamarádi a byli už před Klausovo mobilizací!

0 0
možnosti
JSS

Šéfe - hlavně se soustřeďte teď naBabiše, Hamáčka a logicky Hradního na vozejku. To jsou krutiči informacía demagogové, ale na svou stranu. Nechali si upláchnout GRu, aniž by vyvolali s imi šetření. Logicky ti 2 poachatelé už operují někde jinde a jsou velmi těžko k nalezení. Ale proč je nehledat mezinár. zatykačem?! Zkrátka zpackali to tito 2 a nesou odpovědnost....

0 0
možnosti
MK

Máte pravdu. Jediný akceptovatelný postoj je – nenávidět Rusko, věřit USA a nepochybovat o ničem, co nám naši vládcové říkají.

Pokud tento postoj nemáte, tak mlčte. Jinak si vás bojovníci za prozápadní demokracii podají, vy kupy hnoje.

:-)

8 8
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 4
možnosti

R^

Václav Klaus? Nic nového pod sluncem! Někdo mi tvrdil, že je ruským agentem. Proč ne? Na sjezdu AfD (Alternativa pro Německo) svojí řečí pomáhal destrukci Německa a vlády Angely Merkelové, vzdoroval Evropské unii, fandil Brexitu, hecoval naše lidi k neplnění vládních nařízení, pro největší zloděje vyhlásil amnestii... To je pseudodemokrat ruského střihu! Zvítězí demokraté na podzim ve volbách? Antidemokratické a autoritativní strany doufají, že Češi jsou hloupí!

:-)

9 4
možnosti
Foto

Zveřejněné fotografie soukromých zavazadel jsou jistě pro čtenáře hnojometů, jakými jsou například Blesk a jiné tiskoviny, velmi zajímavé. Ještě Vám tam chybí zavazadla těch našich vykopnutých zástupců (je jich o dva více ;-D)

9 14
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 1
možnosti
Foto

Žádnou informaci nelze označit za potvrzenou, dokud ji Rusové nepopřou.

24 5
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,82
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.