Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

Souhlas R^R^R^

Skutečně zábavné číst ona písmena spojena do slov a ta pak do vět, smyslu postrádajících... (nazýváte to hnojomet, víme, who is who...). A třeba se i nějaká ta potrefená husa ozve.

Jistě začnou zvolňovat i bureš, ham ham, a po týdnu pauzy kvůli instrukcím od putyna hradní padouch pronese moudrost, že se budeme divit - rád, opravdu rád bych se mýlil (již jsem někde uváděl...).

Snad ale budou přece jen nějaké ty volby a elektorát s fungujícím logickým úsudkem převáží...

9 2
možnosti
JF

Dobrý den pane Flaško, Vy čtete chřipčičkáře Klause? Tak to Vás upřímně obdivuji! A co říkáte na výrok pana premiéra, že nešlo o terorismus, ale o v podstatě nešťastnou náhodu při útoku na cizí zboží? Také se Vám chce blít už jen nad začátkem goebbelsovské kampaně zdejších Quislinků, Moravců, kremrolí a koblihářů? Jakže to říkal komisař Ledvina z "Adéla ještě nevečeřela!" nad nabídkou pampeliškového: čeho se tu ještě dočkám?! A jakže to říkal kostelník Otčenáš z "Všichni dobří rodáci" - co jsme si navařili, to si také snězme! Ale co jsme si vlastně navařili?" Tak co jsme si vlastně v české kotlince navařili? Koblihy a Kremrole? Chce se mi - o tempora, o mores - blít ... :-(

4 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 2
možnosti
JF

Takže i evakuovali soudky Prazdroje? Otlično! Jako popřevratová náplava do Milovic jsem od kamaráda, pplk. ČSLA, přebírajícího od nich v r. 1991 věcně okruh (VVP) tamní Střední Skupiny Vojsk, že v hospodě "U vrtule" v obci Zbožíčko sousedícím s letištěm, byli sovětští soldáti ochotni prodat nastojato i protiletadlové dvojče.

Takže nic nového, dorogije druzja, dosvidanija - ja chotěl by očeň rad skazať nasvjegda! :-)

P.S. Tamní KGB lampasáci mu ale říkali, něchvátit, do svidanija, my vozvrávščjemsja v graždanskije ... i ja češskij vozrast bojus, čto oni ně lgut ... :-/

2 0
možnosti
Foto

Pro pana Biceru a Kšíra: takže agenti GRU to udělali jako soukromé osoby? Tomu fakt věříte? A že při tom zabili naše lidi je tedy podle Vás také v pořádku? Máte odvahu to říct do očí rodinám pozůstalých?

19 3
možnosti
Foto

Já fakt nevím, ale řekl to před chvílí Babiš. To je ten, kterému věříte každé slovo ze soboty, kdy tu kauzu vyhlašoval.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
VV

Asi to bude nedorozumeni ve vyznamu slov v bratrskem jazyku.

2 0
možnosti
Foto

Charakter lidí se často projevuje teprve ve vypjatých situacích, bylo tomu tak v 50. letech, je tomu tak i ve srovnatelných poměrech nyní. Základní charakteristiky jedince se projevují vyhraněněji a jasněji, patolízalství, donášení, udavačství, stalking, vše, co můžeme vidět na výstupu současných médií a blogů 8-oR^!

3 2
možnosti
PB

P49e66t71r 58B23u57r85i40a40n

19. 4. 2021 21:37

A některých příspěvků, že? Ale zase dlouhodobě, takže u některých je to konzistentní.

3 0
možnosti
Foto

Z Babiše už vypadlo, že nešlo o akt Ruska, ale o soukromou aktivitu.

0 0
možnosti
VV

No jiste, to vam mimoradne verim. Na svetovych bojistich take nebojuje ruda, sovetska ci ruska armada, ale vagnerova soukroma armada vyzbrojena a vedena ruskym ministerstvem "obrany".

4 0
možnosti
JN

J18o83s30e21f 31N94i49k92l

19. 4. 2021 19:13

„Jsme velmi nespokojeni. Od samého začátku šlo o politickou kampaň s cílem obvinit Rusko,“ citoval ve čtvrtek premiéra malajsijský list The Star. „Už před vyšetřováním tvrdili, že to zavinilo Rusko. Pokud jde o nás, chceme důkazy. Zatím žádné nejsou, jsou jen povídačky,“ konstatoval předseda malajsijské vlády. „Je pro nás velmi obtížné takový závěr přijmout.“

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2847572-protiruske-spiknuti-malajsie-nesouhlasi-se-zavery-vysetrovani-o-sestreleni-mh17

Jak to ten Puti dělá?

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Tak je to v poho. Právě Babiš prohlásil, že nešlo o terorostický akt proti České republice, ale o pouhý útok na zboží bulharského obchodníka.

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
VV

Ten update z Moskvy trva ale nejak moc dlouho. Nejsou tam nejake komplikace?

3 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,84
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.