Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Tohle si pusťte. To šlachtovo hnutí je transparentní asi jako kdyby si stranu zakládal Mynář s Krejčířem:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/slachtovi-rostou-preference-chvali-ho-i-babis-co-maji-spolecneho-167295

2 2
možnosti
Foto

Problém je, že myšlenka není slyšet, kdežto řev vyvolávačů ANO. R^

14 3
možnosti
JZ

Kolik procent lidí, co jdou k volbám, si jako myslíte, že tam jdou po kompetentní analýze politické scény? No tak, řekněte nějaké číslo, ať se taky jednou zasmějem ;)

3 0
možnosti
Foto

Bohužel, hodně voličů nějaké volební programy nezajímají. A tak je účinnější najmout si nějakou kvalitní reklamní agenturu, která vyrobí hezké obrázky s kandidáty a doplní je jednoduchými údernými hesly - "Bude líp!" , "Skoncujeme s korupcí!", "Spravedlnost pro všechny!" ......

Profesionálové z reklamy dobře vědí, co na lidi zabírá. Jako první to pochopil Andrej Babiš a uspěl s tím. Teď to kopíruje i Robert Šlachta, možná i s finanční a marketinkovou podporou Andreje Babiše. A dost naivních lidí opět uvěří v příchod mesiáše.

7 3
možnosti
JD

Za Přísahou ale nestojí žádná reklamní agentura. Nebo o nějaké víte? Za to ostatní strany si přetahují reklamky a píár specialisty!

5 7
možnosti
LJ

KOnzumní lidé se rozhodují podle reklamy, nikoliv podle volebního programu. Toho si jsou politici dobře vědomi a dorým reklamním mnažerům dobře zaplatí. To je princip konzumní demokracie.

4 0
možnosti
RM

Proč ne, když může Fiala i Bartoš 4 měsíce před volbami naznačovat, že jejich dohoda po volbách je možná a to bez ohledu na zcela zásadní rozdíly v jejich programech? Proč ne.....

6 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
OD

A na závěr mám otázku - ti z vás, kdo "jdou se Šlachtou", můžete si vzpomenout na to, jak jste komentovali pana Kubice a jeho podobně povedený výkon s Paroubkem? Kubice přece tehdy Jyrkovi "prohrál volby", nebo ne?

Dobrá práce opozice, říkal naopak tehdy Kalousek.

Dnes tu máme opozičního, protisystémového, ale systémem neodvolatelného premiéra, který si pěstuje Šlachtu jako klacek na "establishment" v opozici.

Chlap na jedno použití, po upotřebení recyklujte.....

3 4
možnosti
OD

Já se celkem bavím tím, jak jsme všichni stejní......

V roce 89 tu ti stejní, kdo dnes dávají najevo jen deziluzi, horovali pro program, "děláme revoluci proto, aby naše děti žily lépe..."

Dnes, o třicet let později, tu máme dvě party -

. partu stárnoucích, kteří užili doby, aby nahromadili majetek, ti skoupili byty jako investice a dnes trvají na tom, že byt je zboží a pokud trh vyžene ceny nemovitostí v Praze na úroveň €4000 za m2, tak je to jenom dobře.

- ta druhá parta, to jsou ty děti - tedy ne ty jejich, ty dědí majetek, ale děti obecně. Ty prostě nemají kde bydlet. Mít ani kde nebudou, protože developeři staví pro korporátní singly, kteří nemají na rodinu čas a nebo pro ty, kdo s chutí utopí 15 - 20 milionů v developmentu residence.

Byty pro středopříjmové rodiny nejsou, díky nedostupnosti hypoték na takové paláce a díky obecné nouzi o jakékoliv bydlení, protože turistická atraktivita Prahy byla taková, že tu tisíce venkovských zbohatlíků skupují nemovitosti, aby je prohnali airbnb a pak nechali dědicům nebo draze pronajali domorodcům.

Chápu ty, kdo se bojí o majetek, protože jejich posice je čím dál více politicky neudržitelná.

Chápu pozici mladých, oni by také chtěli žít tak jak žili jejich rodiče.

Co je k zamyšlení, je fakt, že ti samí, kdo tu před časem horovali se socany pro "právo na domov", se o něj náhle před Piráty bojí.

Zdá se, že naše levice se bojí své mladé generace. "Jen ho nechte, ať se bojí", aneb je to tak trochu celé Luděk Sobota.

4 2
možnosti
Foto

Jsem přesvědčen, že z dílny ČSSD a ANO do voleb ješte vypadne něco ze státní poklady, aby si ještě trochu víc pojistily hlasy.

5 3
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 32,92
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.