Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Pořád se najde dost muflonu, co ochocene dorazí ke krmelci a radostně zabeci za z hrsti hozenych pár žaludů a kaštanů. Takoví moc zmizelé zlato) pokud bylo) a zabavene miliony (pokud byly) extra neřeší. A pokud jim ještě Babiš řekne, že Šlachta je fesak a umí to - pak mufloni kleknou a budou bečet hosana. I tohle je ve hře...

8 8
možnosti
ZZ

Jestli se současná politická opozice bojí Šlachty a Babiše, tak takové strany nemají v politice co pohledávat. Politické strany mají usilovat o voliče svými jasnými činy a ne se třást strachy, že se do parlamentu nedostanou.

:-P:-P:-P

12 8
možnosti
AP

JJ měli jsme tu už hromadu programů, jen smůla je, že se zavřením volebních místností na ně všichni zapomenou ...

10 0
možnosti
VB

Pokud Češi nechtějí silnou míru korupce ve veřej. penězích, jež pak budou chybět na důchody, školy, nemocnice aj., ať se ptají politic. subjektů, kterými právními nástroji (vč. kontrol. mechanismů) tu českou míru korupce dokážou snížit. Úplně nejlepší pak je ověřit si, jak na to jdou např. v Německu a Rakousku, naši sousedé s mnohem menšími potížemi v této oblasti - to porovnání českých a západ. předpisů by mohla učinit média a nezávislí odborníci.

3 0
možnosti
ZZ

Nic nového pod sluncem.

Tam Babiš také podniká - a nikomu to tam nevadí !

;-D;-D;-D

1 4
možnosti
VB

To je docela sprostý článek. "Pochvala" může někdy znamenat naprostý opak, pokus o zdiskreditování soupeře ve volbách. Češi by se měli poučit, nevolit neznámé subjekty, ani kdyby používaly nejlíbivější řečičky. Kdo je kdo, to by měla pomoci občanům rozkrýt veřejnopráv. média v různých veřej. diskusích se zástupci politic. subjektů i nezávisl. odborníků. R. Šlachta udělal hodně pro to, aby se riziko klientelismu ve Strakovce zmenšilo, další se odvíjelo od soudů a advokátů. Češi pak vsadili zčásti na koblížky u metra, dnes ať se sami sebe zeptají, zda to bylo dobře. Druhá věc je, že firmy nějak spojené s p. Babišem se mezitím rozrostly, připomínají dnes jakýsi stát ve státu, zajímalo by mě, koho budou a proč volit jejich zaměstnanci, anebo taky zákazníci. Místy se ptám, zda český zákon na ochranu hospodář. soutěže, proti monopolům, by se neměl zlepšit, zda by neměl vyloučit nadměrné lokální a regionální sítě jednoho hlavního vlastníka či spoluhráče.

4 4
možnosti
PB

Jen nevím, jaké "myšlenky" by chtěl autor volit. Protože to "všechny korupčníky pochytáme a všichni se budou mít dobře" mají v programu úplně všichni jak přes kopírák. Jedno jestli Šlachta, Bartoš, Fiala nebo Babiš. Takže jde přesně jak autor uvádí jen o to, kdo překřičí ty ostatní.

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
Foto

Prius in mente Dei conservat implantatio crap cerebrum. Nisi haec ante oculos remanebit claritas solis. (Bůh chrań váš rozum před uhnízděním keců ve vašem mozku. Jen tak zůstane i ve vašich očích slunce jas.). Tolik až ,,obecně", tyto stránky toho nevyjímaje;-)

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 4
možnosti
PV

Zajímavá ideologická manipulace.

"Myšlenkami" nazýváte vše, co souvisí s podporou liberálního neomarxismu.

"Křiklouni" jsou pak všichni ti, kteří liberální neomarxismus nepodporují.

Problém je, že to může být i naopak.

7 3
možnosti
MG

Abyste měl pravdu, stačilo by, kdyby někdo jiný než liberálové přišel s programem, který nepozůstává jen z těch jednoduchých hesel, případně z negativní kampaně proti ostatním. Je tady někdo takový, snad kromě středo-konzervativního Spolu?

0 0
možnosti
MG

Článek super, nadpis ještě víc, vše je řečeno už v něm. Mnozí volí křiklouny a jakmile se někdo pokouší prezentovat myšlenky, stává se pro ně "kavárnou."

5 3
možnosti
KL

Pan Šlachta jen oprášil to, co jiné strany v několika předchozích volbách. "Boj proti korupci" a výkřiky o "zavírání za katr" totiž dříve pomohly nejen ANO, ale i Pirátům (vzpomeňme na jejich vězeňský autobus) a dříve třeba i "Veverkám"...

Zkrátka a dobře je to sice provařené a poněkud primitivní téma, ale funguje spolehlivě.

12 2
možnosti
AN

A97l40e46š 67N31o69v46á23k

15. 6. 2021 10:01

obrázek Bartoše jako bachaře vězeňského autobusu by se taky dal použít v rámci protipirátské kampaně...:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,43
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.