Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Naše vesnická krčma, rozhořčeně bouřila. Jednomyslně odsoudila ranní přejetí člověka. Zedník Josef nadýchal. Josef je blbec! Tak pravili, zaplatili účet svůj za piva a lihoviny. Usedli do vozidel svých a jelo se domů jako obvykle ... :-)

5 0
možnosti
OD

Jo jo, o tom bych mohl napsat román. O tom, jak Pražan přijede na venkov a dokud se to o něm neví, lidé se vesměs chovají slušně. Pak ovšem dojde na okamžik pravdy - buď zahlédnou spzetku nebo se jedinec prokecne.

No a to je moment, kdy se lidé uvážliví začnout chovat divně.

Nám z města je to divné, protože u nás nějak nikdo neřeší, odkud jsi, ale spíš co jsi zač.

Vždy, když mi cizinci vyprávějí o podivných reakcích domorodců na českém venkově, říkám jim - "To nevíte, jak se chovají k nám."

Také doufám, že v létě opět uvidím invazi sandálů v tričku "Nejsu z Prahyyy", kteří si dají pár škopků a pak hlasitě komentují vše, co vidí kolem.

4 1
možnosti
VB

První co je, tak by Pražáci vůbec neměli mít možnost zaparkovat svými auty v jiných městech a obcích. Když diskriminují ostatní modrými zónami, tak ze msty by se s nimi mělo nakládat stejně.

Věřím, že vesnice a města budou zavádět rezidenční parkování a v budoucnosti, po schválení zákona, mýto. Ano, je to návrat do středověku, kde existovali vnitrozemský cla a mýta, ale co se dá dělat. Když v Praze mohou diskriminovat mimopražské, tak proč na vesnicích nesáhnout k odvetě. A buďte ubezpečeni, že bez vás nezahyneme.

Podnikatelé i turisté ať již nikdy neočekávají, že se jim někdo bude klanět a podporovat je. Kdo chce, ať za své peníze provozuje co chce. Penzion, night club, hospodu, lanové centrum nebo jiné atrakce. Pokud jeho hosté, pozor, to nejsou hosté ani přátelé lidí v okolí, obtěžují, ať jedou někam jinam. Třeba do rozvojových zemí, kde budou rádi za nějaké ty jejich drobné.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756712

2 6
možnosti
JT

Která politická strana tenkrát horovala pro Městskou policii? A proč vůbec byla zavedena? Státní policie nestíhala, málo lidí, administrativní náročnost, náročné přijímací řízení .... Tak se obohatila česká legislativa a mnohá česká města o městské policajty hlídající veřejný pořádek, někdy ovšem více buzerující než hlídající.

10 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
Foto

I41v62o 17C93i74l36i56c60h

18. 6. 2021 8:01

Poměrně typický příběh, bohužel :-/

21 0
možnosti
AJ

ano, spousta řidičů je tak arogantních a parkují tam kde se nesmí

2 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.