Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A proč tedy Voloďa na Ukrajinu nezajede, nevystoupí v Kijevě na náměstí a ukrajinskému lidu to neřekne?

Vždyť by se tak problém velmi snadno s velkou pravděpodobností vyřešil! :-)

R^

12 1
možnosti
JK

Okupant okupantem zůstane. Věřím, že dost Rusům to vadí, ale bohužel je tam zatím velká skupina, která tomu tleská. Pobaltské národy patří k nejradikálnějším odpůrcům. Nechtějí zelené mužíky na návštěvě za žádnou cenu. Pokud by nebyly v NATO, už by možná měly návštěvu. Nejsmutnější ale je, kolik lidí u nás by tomu fandilo. Tito rudí vlastenci a kolaboranti jsou hojně zastoupeni ve všech státech bývalého východního bloku. Je to mor, proti kterému musíme bojovat. Pro Vás velká karma.

15 0
možnosti
VP

Jací okupanti? Rusko se do své současné velikosti osvobodilo! ;-)

4 0
možnosti
Foto

Ke konci 70let jsme s Octavií, Moskvičem projeli Lvov, Kyjev, Oděsu. Do té doby bylo pro mě vše SSSR a nerozlišoval jsem rozdíl mezi Ukrajinou a Ruskem. Až tam a tehdy jsme si uvědomil, že je zde rozdíl a veliký. To, co mě šokovalo byla velká neláska k Rusku. Viděl jsem zde bídu, která byla ukrytá v kostelích, kde byli žebráci. Všude nás zastavovali a požadovali od nás rifle, košile, že za to dobře zaplatí. Při odjezdu z Oděsy jsme děžurné nabídli, že si může vzít co chce. Od silonek, skleniček a tak dál. Ona si vybrala balík toaletního papíru a odnášela si to jako svátost. Po příjezdu domu jsem se začal zajímat o Ukrajinu jinak a zjistil jsem, proč je ta neláska.

8 0
možnosti
JN

J43o90s48e52f 35N62i15k39l

20. 7. 2021 8:47

Je potřeba ještě dodat, že Ukrajinu už dávno odepsal Západ...zadlužená Ukrajina už pro něj není ničím zajímavá, už nemá co nabídnout, vše je rozkradeno...

0 14
možnosti
Foto

Jistě nám při své inteligenci vysvětlíte souvislost s blogem a Ruskem.

5 1
možnosti
Foto

Starý, ale stále pravdivý vtip: "S kým sousedí Rusko? S kým chce."

Vám samozřejmě karma, Tomáši.

10 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)Už na toto téma nemusím psát blog. I když, možná. :-)

6 0
možnosti
JK

Putinovo Rusko se hospodářsky propadá, oligarchové drtí střední a nižší vrstvy a chudoba je všudy přítomná. Pozlátko vystavované na odiv už má také trhliny. Putin nutně potřebuje obrátit pozornost vně hranic Ruska a hlavně udržet bojovou morálku armády, spolu s ostatními ozbrojenými složkami drží Putina u moci. Rozklad morálky u armády může spustit dominový efekt, proto reálně zaměstnat generalitu a důstojníky je nutnost, jinak se tuhá totalita zhroutí.

13 0
možnosti
JM

J48a86n 76M72a86r95e11k

20. 7. 2021 20:24

Nevěřím, že se ta ruská totalita zhroutí. Rusko prodělalo horší katastrofy a totalita se nezhroutila. Ruská 'kůže' vydrží všechno. Putin zavelí, my psloucháme. Nedělejte si iluze pane Kučero. Kolik lidí v WWII bojovalo 'za Stalina' i když jim vyvraždil třetinu národa. Rusko je přece země, 'kdě tak volno dýšet čelavěk'.

1 0
možnosti
Foto

Nějak zapomněl na Kyjevskou Rus, datuje se trochu déle než Rus Moskevská, nemluvě o soudobém významu kyjevského patriarchy. Dialekticky by se to dalo úplně otočit a možná by to bylo pravdivější. Myslím, že Putin ztrácí půdo pod nohama, nízká podpora vládního hnutí, okamžitě začne silněji bušit na ruský nacionalismus, ale časy se mění a mladí se možná mění i v Rusku. Karma Vám, žádoucí a inteligentní článek. R^

17 0
možnosti
MB

Oceňuji Jaroslave, co jste sepsal. Z historického hlediska - "Moskva patří Kyjevu". V. Putin je případ. Země se mu prostě ekonomicky rozpadá a výsledky nemá. Dělá to osvědčené - Jak trefně sděluje p. Jandová - Rozhoduje se, s kým bude sousedit. Ta imperiální loupeživost Kremlu je nevyčerpatelná. Čti - Poskytuje a nabízí pomoc. Ti zacílení zase volají - Pomóóc ! ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.