Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jj, Evropané, jak jste tu psal, hodili vidle do rozevírajících se ruských nůžek, když (hubou) podporovali naše vyhošťování Rusů. Akorát že Němci potom, pokud se týče Nord Streamu, ukázali američanům prostředníček a vesele se s Rusama objímají. Teď zase Rusko a Čína hází vidle do Zemanovy kritiky stažení z Afganistánu. Akorát že Zeman ten nápad kritizuje už více než rok. Njn, ale říká to Zeman. Vůbec přitom nehodnotím, zda to stažení v tuto chvíli je dobře, nebo špatně. A vůbec, podle vás, je to dobře, nebo špatně?

0 0
možnosti
Foto

K60a37r14e45l 42C60a20c43h

17. 8. 2021 15:51

Islámské země není možné ignorovat. S Afghanistánem bude nutno navázat diplomatické vztahy i po odchodu okupačních jednotek. Pokud jde o imperiální mocnosti (ke kterým nepatříme), USA prostor vyklidily a tak prostor zaplňují další imperiální mocnosti, tedy RF a ČLR. To je v imperialistické politice normální. Pro nás je dobré si uvědomit, co je Islám zač a zasazovat se o to, aby byla tato ideologie z Evropy vytlačena. Skutečně bychom na území EU neměli dávat Islámu výhody náboženské svobody. Jak to dopadá, by nám jako výstraha měla sloužit Francie. Armádu bychom neměli používat k intervencím ve světě, ale k obraně EU na vnější hranici proti invazi nelegálních migrantů. To je nyní největší bezpečnostní hrozba. Ne RF, ne ČLR, ale Islám a proud jeho vyznavačů, kteří denně překračují hranice EU. S těmi bychom se skutečně bratříčkovat neměli.

0 1
možnosti

Boha Ježíše z Nazaretu jsme nepřijali, a tak uprázdněné místo přijme Alláh Mohamedův! Což nepomáhal Talibáncům k vítězství? :-)

0 0
možnosti

R^

Pozoruhodné je, jak si Taliban rozumí s Ruskem a Čínou!

Pozoruhodné je, jak si rozumí Miloš Zeman s Ruskem a Čínou!

Ale Tomio Okamura (SPD) i Vojtěch Filip (KSČM) si a Milošem Zemanem rozumí také dobře!

:-)

3 0
možnosti
LH

a zdroje máte odkud o Vaší první větě..Rv

2 2
možnosti
JS

Vám zcela uniklo, že jednat s Tálibánem začaly USA a to bez vědomí spojenců nasazených v Afghánistánu.

7 1
možnosti
Foto

A kolik civilistů zabily americké drony? To vám připadá humánnější ?

Islám je, stejně jako Judaismus, mrtvé náboženství. Svým přívržencům nenabízí nic jiného než rituál. Jsou seznamem předepsaných modliteb a svátků, jídel, obřízky a tak dále, ale to je vše. Nenabízejí žádnou potravu pro mysl. Jediné, co učí, jsou formy a externí pravidla. Své přívržence uzamykají do klece z tradic, v níž se dá sotva dýchat, ale pro duši nemají žádné poselství. Potlačují ducha, místo aby ho pozvedaly.

Je jen otázka času kdy přijde nějaká reformace, musí ale přijít od nich, ne od nás.

4 1
možnosti
JN

J90o93s17e98f 73N89i10k86l

17. 8. 2021 9:05

"že Rusko platí Talibanům za každého zabitého Američana", zapomněl jste dodat, že Trump toto popírá...

1 1
možnosti
JV

Vy jste exot ;-D Naprostý blábol, že by Rusko platilo Tálibánu za každého mrtvého Američana jste sebral kde?8-o Vždyť to nemá logiku snad ani pro slabě uvažujícího jedince. Že Rusové dokázali zareagovat dříve než slavní analytici z Pentagonu a zajistili bezpečnost svého velvyslanectví s předstihem a nemusejí zdrhat v noci z letiště je fakt. Jinak - mohl byste si zjistit, že jiný člen NATO - Turecko - nabídl vyloženě spolupráci Tálibánu ve správě a obsluze kábulského letiště, jestli prý o to bude laskavě Tálibán stát. Vaše zoufalé úvahy a snaha i do tohohle nacpat Zemana není snad už ani k smíchu ale k pláči

9 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 6
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 6
možnosti
ZZ

Každá země hájí především své vlastní zájmy.

Dělá to Rusko a dělá to i Čína. Svým jednáním s vítězem - a jejich tajné služby měly patrně mnohem přesnější informace, než celé NATO - si ušetřily starosti s evakuací svých ambasád.

Je to jen důkaz, že tajné služby těchto států fungují dobře a měli bychom si z nich vzít příklad, abychom nebyli v budoucnu brzy opět tak nemile překvapeni s vývoje mezinárodní situace, kterou Koudelka ( všechny ostatní přední tajné služby celého NATA ) vůbec nezaregistroval.

:-)

6 4
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by naše tajné služby měly fungovat jako ta ruská ve Vrběticích.

5 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,63
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.