Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To pravil bolševik JUDr. Filip vulgo StB. agent Falmer v triku českého komouše Filip - co jiného než připomenout slova oběti jejich třídního řádění, velitele našich letců v SNP, generála Františka Fajtla - komunisté?! Lhali, lžou a lhát vždycky budou! :-/

3 0
možnosti

Ano, samet byl velka chyba. S komunisty nemozne.

5 0
možnosti

R^ K poslední větě se pěkně vyjádřil Milan Lasica: Režim sice padol, ale priveĺa s pri tom neudrel.

9 0
možnosti

Totální karma R^! ! !

5 0
možnosti

R^R^Ano, Sověti nás nechali žít. Ale pro jistotu tady nechali početný kontingent svých vojsk. V našem městě byl například jejich tankový pluk. A na nějaké projevy údajné "kontrarevoluce" čekali jako kuře na sopel, aby mohli zdůvodnit svou přítomnost. Na dlouhou dobu tady udusili veškeré občanské projevy. Palachův pohřeb a MS v hokeji 1969 se staly posledními projevy vzdoru, pak už jsme jen pod dohledem okupačních vojsk drželi hubu a krok, což podle Falmera znamenalo n o r m á l n í život.:-/

16 0
možnosti
Foto

I v našem městě byli centrálně usazeni. Detaily jsem tu už popisoval.

Ovšem poturčenec horší turka, takže ty nejhorší sviňárny byly na kontě těch "čechů" nejpravověrnějších. R^

7 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Komunisti lhali, lžou a budou lhát! My nesmíme být hloupí a důvěřovat jim!

Nechápu, proč jsou tak vstřícní k ruskému agresivnímu imperialismu. Jedině že by připravovali další puč pod patronací ruského impéria! Spolu s okamurovci, klausovci, zemanovci a prezidentem jakoby připravovali další ruský protektorát!

:-)

16 3
možnosti
Foto

Soudnej člověk je realista a vnímá všechny souvislosti. A nechová se ani jako komouš, kterej taky ,,viděl až za roh", A ZA KAŽDÝM ROHEM VIDĚL IMPERIALISTU, DIVERZANTA A SABOTÉRA. V tom se ovšem někteří nezměnili dodnes, že. Atˇ kom, či ne. Že si komouš může dnes hřát svou polívčičku před svým potencial. voličem, to je ,,dań" za to, co je demokkracií, ale i za tzv. samet. který byl ,,upečen" i s komunisty. Ale, neznám dnes jediného člověka, který by chtěl, aby se sem vrátilo to, co zde kdys bylo. A že toho, ale i jich pamatuji OPRAVDU mnoho!

2 1
možnosti
Foto

Však ano, když to soudil dle sebe. A copak není normální ráno vstát, posnídat, jít do práce, poobědvat, zase pracovat, vrátit se, povečeřet a jít spát? To přece mohli i muklové v base i na uranu.

A od sovětských vojáků jste mohl dostat kanystr benzínu za láhvinku rumu.

Ano, ti správní skalní mohli žít zcela normálně, ba výtečně.

R^

12 2
možnosti
Foto

No, neměli to souzi až tak lehké. Vždytˇ museli hlídat i sebe navzájem. Ale mělo to i své výhody. Když mně nabízeli souzi nějakou výhodu s tím, že se za mě zaručí, vždy jsem jim hezky poděkoval. A neopomněl dodat, že by to někdo mohl proti nim použít. Znejistěli. Proč asi?;-)

0 0
možnosti
Foto

Karma, bohužel je i dnes obrovské množství lidí, kteří si myslí totéž, co Falmer.:-/

18 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

11 0
možnosti
Foto

Socialismus mohl vyhovovat akorát tak lemplům, lenochům, lidem bez vlastního názoru a bez potřeby cestovat do zahraničí.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.