Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Nechápu, jak může být prezident nezodpovědný za své činy! Vždyť by nás mohl zaprodat do ruského otroctví!

:-)

2 0
možnosti

Jasné jak facka, již staří Římané to říkali - Quod licet Iovi, non licet Bovi! ;-)

0 1
možnosti

Vám zřejmě nevadí oligarchická demokracie, ale já bych se rád navrátil k liberální demokracii se svobodou pro všechny občany! :-)

0 0
možnosti
Foto

Karma , ale k MZ.... je to marné , marné , marné...... jediná jistota je ta, že v geologicky krátké době skončí a horší prezident už být snad ani být nemůže....i když ....export a expert z Japonska -:)

7 0
možnosti

Souhlasím, strana, nebo kandidát je z voleb vyloučen, pokud poruší pravidla, a to i zpětně. Pak by pravidla dávala smysl. Momentálně se jede fakticky bez pravidel a není v silách stávajícího úřadu to nijak změnit. Vyložené lži a hrubé podpásovky nejsou výjimečné a existence úřadu je papalášům jen k smíchu.

3 0
možnosti

Fikanej Zeman začal se svou kampaní na zvolení ve druhém volebním období v roce 2018 již před svým zvolením při prvnich volbách v roce 2013, tedy ještě než se vůbec stal prezidentem. Už v kampani před svým 1. zvolením sliboval, že bude postupně navštěvovat všechny kraje a po zvolení to v několika kolech po celou dobu dělal, zcela jistě kvůli dalším volbám

Takže pokud mu ten slavnej úřad po 3 letech vytýká, že porušoval to co mu kladou za vinu, tak to systematicky porušoval celé čtyři předchozí roky, protože dělal totéž

2 1
možnosti
Foto

Naprosto přesné zhodnocení R^.

6 0
možnosti

To, že Zeman podváděl bylo přeci jasné už v průběhu předvolebního klání. Očekával bych, že se zodpovědné orgány zaměří spíše na způsob vyprání těch peněz a především potom na to, kdo Zemanovi onu "nekampaň" financoval. Jeho politika jednoho azimutu by asi pro začátek byla dobrým vodítkem.

5 0
možnosti

Tato otazka padla i pri tom tak zvanem televiznim duelu. Ovsem jak Milous Zeman, tak pani Witkovska ji nejak prehledli a zahrali do autu.

0 0
možnosti
Foto

Pojďme se zasmát, nic jiného nezbývá. KarmaR^

7 0
možnosti

Miloš je mou životní vzpruhou ! Přiznávám, po jistou dobu, jsem se za svá neodpovědná studia styděl. "Brno je Zlatá loď". Opilství, v lavici jako v klenotnici, toxikománie, lži + žádné výsledky ! Já byl osobně, tuze spokojen ! Už v tom mám jasno, příště na hřbitov a oznámím - "Táto mámo, budu kandidovat na prezidenta ČR" ... ! :-)

4 0
možnosti
Foto

Ty Vaše komentáře, to je vždy originál.:-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,60
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.