Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dík p. Flaškovi za blogy. Na tomto serveru je snad jediný , který píše o politice rozumně - dle mých názorů. Jinak je zde dost " Jurů " -:).

K p. Šlachtovi - zlé jazyky tvrdí , že si nechal přišít uši , aby se mu lépe lezlo - někomu někam.To je ale asi zlá pomluva.

Vážně : ve státě , kde vládne nemocný mstivý stařec spolu s usvědčeným estébákem se nelze opravdu ničemu divit....;-€

5 0
možnosti

Správně. Jedině ODS, ta je vždy čistá jako lilie. R^

0 0
možnosti

J43o85s56e19f 28N32i88k61l

1. 9. 2021 18:48

"Pan Šlachta sestřelil vládu Petra Nečase za ohromného zájmu médií. Vzduchem létala kila zlata a stovky milionů. Do dneška z toho zbylo odsouzení za pár nezdaněných kabelek a šmírování sokyně v lásce."

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=775250

Premiéra Nečase nepoložil pan Šlachta ani kabelky či milenka, ale zřejmě "koketování" s premiérem Medveděvem o dostavbě jaderné elektrárny Temelín...

https://www.lidovky.cz/byznys/medvedev-ruska-dostavba-temelina-prinese-cesku-az-156-miliard-kc.A130527_180313_energetika_pef

https://www.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/medvedev-slibuje-nechte-nas-dostavet-temelin-a-ziskate-pres-150-miliard-991857

0 0
možnosti
Foto

,,Sestřelení" pana Čistého, na které měli zájem i jeho ,,soukmenovci", bylo vskutku primárně z oněch Vámi uvedených důvodů. Tím si ovšem i sami sobě podtrhli stoličku, a nahráli tak i M.Z. který si je po svém i vychutnal;-)

0 0
možnosti

.... jasná karmaR^!

1 0
možnosti

On si ten Bureš tu národní frontu nějak postaví...a pak si nás kupí všecky... Šlachta je ideální blbec, který nikdy nic neudělal pořádně, žádnou kauzu neuzavřel, ale marketik od máry má dobrý...

5 2
možnosti
Foto

Jura má každé druhé slovo "lež", argumenty žádné a ani vlastní jméno nemá správné ;-D. Utajení musí být.

9 1
možnosti

On je celej takovej divnej. To už i Otíkovi z vesničky to pálilo líp a rychleji.

9 3
možnosti

R^ a jen dodám, že ani ty daně nemusela paní Nagyová-Nečasová doplácet.

Šlachta ani po třech letech neprokázal žádnou korupci a klientelismus napojené na politiku. Ty podmínky padly za to, že dva chlápci šmírovali manželku premiéra s kým se cicmá v podchodu. Na vládu, premiéra a ODS nevyškrábal ušatý traktorista ani po třech letech a s celým úderným aparátem ministerstva vnitra naprosto nic. A navíc ještě u soudu vyšlo najevo, že odposlechy zneužíval sám Šlachta s Ištvánem. A kvůli tomu padla demokraticky zvolená vláda, na kterou ten ušatec nenašel už vůbec nic. Ani špatné parkovní. Tragédie.

Ale mnohým intelektuálně nesmělým tohle stačí. Hyena Nagyová a tlustý nadpis na prví straně Blesku i s rozostřenými fotografiemi postav v autě projíždějící někde v dáli.

11 3
možnosti

Tak to je už zoufalství! ;-D;-D;-D Obhajoba Nagyové a Nečase.;-D;-D;-D

2 6
možnosti

Nechápu proč by volič ANO měl volit ANO Béčko, kromě důchodců, zaměstnanců a dlužníků, chtěl Andrej oslovit i střední třídu, párkrát se pokoušel o lichotky, bez úspěchu a naopak důchodci začali váhat a preference ANO klesat. Proto projekt ANO B míří na pravicové rozzlobené voliče a extrémisty, tam, kde Andrej nikdy nedosáhne. Andrej postupuje postupuje stylem neoznačených mužíčků na Krymu. Po volbách nám oznámí, že jsme přece věděli, že jde o ANO B, tak co se divíme. Šlachta je jen další loutka, bez charakteru, plnící rozkazy, jak má hluboko zakódováno, tím je pro Andreje cenný. Není to velký rozdíl od ostatních nohsledů.

7 1
možnosti
Foto

I93v82o 35C17i11l90i42c61h

1. 9. 2021 10:33

Karma, samozřejmě R^

12 0
možnosti
Foto

;-DKoukám, jak se nám Jura rozběsnilR^

9 2
možnosti

Úmyslné šíření lží a polopravd musí být okřiknuto hned v zárodku!;-D;-D;-D

0 7
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.