Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^:-)Zasloužená karma

1 0
možnosti

Miloš do voleb vydrží i kdybychom měli uzřít pouze jeho mávající paži. Pak pověří Andreje, ten bude vládnout bez důvěry do prezidentských voleb a až se stane prezidentem, nebude už v čele ANO. Pak uvidíme, kdo to z ostatních stran ustojí a kdo vyměkne.

0 0
možnosti
Foto

V podstatě s Vámi souhlasím, i když jste mi trochu uzpůsobil můj nadpis i obsah článku z 16.12.2017. Samozřejmě vím, že ne úmyslně, je to jen shoda okolností. :-)

0 0
možnosti
Foto

Mohl byste mi prosím dát přímý odkaz?

0 0
možnosti

Jiří, už si tady dopisujeme roky, sám vidíte, z mé strany nic osobního. Na webech lze najít mnoho o Miroslavu Jiroudkovi,letci RAF. Sám jste napsal super blog o tátovi, v r. 2014. Není co řešit, před těmito klobouk dolů. Přiznám se, že Vám ovšem často nerozumím. Připadáte mi, nepochopitelně smířlivý. Ty Vaše "Karavany, které táhnou". Opět máte pravdu. Z Miloše táhne, Bureš od soudů odtáhl s nepořízenou. Já tu karavanu vidím rovněž. Ovšem volám - Táhněte ! :-)

3 0
možnosti
Foto

Pletete si Míro káru s karavanou. A nejsem to já kdo kolem karavan i káry poštěkává. Jinak viz. mé odpovědi p. Červenkovi na spodku toho, co se nazývá diskuzí;-)

0 0
možnosti

Proč pane Flaško opět lžete o Přísaze? Pracuje v ní mnoho lidí z ANO! Konkrétně dva lidé, co dělali marketing dříve jedné straně i na Slovensku. A neprůhledné financování? Stačí se podívat na jejich konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strach z prohry je silný motor! Pište dál a hlavně nelžete! Antikarma! Pravda a láská zvítězí!VVV

1 2
možnosti
Foto

No tak to na mě zapůsobilo jak rána palicí. Z tohoto sdělení se asi až do volejbalu nevzpamatuji ;-D.

4 0
možnosti

Taky jsem se nad volebním heslem Přísahy usmál s vědomím, že se facto tvrdí, že současná vláda krade. A Babiš Slachtu chválí. To nevymyslis!

10 0
možnosti

Nemyslím si, že by Robert Šlachta ohnul hřbet a byl ochoten sloužit oligarchům!

Často se mluví o spolupráci ODS s Babišem. Petr Fiala s ním určitě nepůjde! Ale Martin Kuba s ním by mohl jít i se svým kmotrem v zákulisí!

Špína babišovců a okamurovců a komunistů proti slušným politikům nemá mezí! Ale řada občanů to nevnímá a volí stále ty komunistické jistoty!

:-)

2 7
možnosti

Špína babišovců a okamurovců a komunistů proti slušným politikům nemá mezí!

Proti slušným politikům? A to jako kterým? Pátral jsem v paměti, ale nevzpomínám si, že by Jan Masaryk měl problémy s babišovci a dalšími, Karel Kramář taky ne....

Ano, tohle ještě byli slušní politici, ale nějak si po roce 1945 až do teď (samozřejmě protektorát pomíjím) opravdu nemohu vzpomenout na slušného politika.

6 3
možnosti

Babiš vyhraje jednoduše proto, že mezi slepými... Prostě sám nemá absolutně žádnou konkurenci. Není to jeho zásluha, ale obrázek úpadku ostatních.

8 5
možnosti

P19e77t29r 26B21u24r96i89a11n

15. 9. 2021 11:19

A teď ještě tu básničku o tom, jak ostatní strany nemají vůbec žádný program mimo antibabiš.

6 6
možnosti

A34l88e66š 57N42o18v51á87k

15. 9. 2021 10:25

víte, co následovalo po kampani ODS s heslem "s Klausem nebo doleva"?

takže na nějaké řeči nedejme, lepší je počkat na skutečné výsledky voleb a na skutečné jednání.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS