Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P70e52t98r 24B32u45r47i18a82n

15. 9. 2021 10:22

Veletoče ČSSD:

-Místopředseda Sněmovny a kandidát na předsedu Jan Hamáček hodlá navrhnout na sjezdu v neděli usnesení, že

ČSSD nevstoupí s trestně stíhanou osobou do vlády.

-Předsednictvo ČSSD potvrdilo v pátek odpoledne konec vyjednávání o nové vládě s hnutím ANO. Informoval o tom první místopředseda sociální demokracie Jiří Zimola. Zároveň odsouhlasilo postup, který předseda ČSSD Jan Hamáček se Zimolou při vyjednávání zvolili.

-Sociální demokraté se rozhodli pro vstup do vlády s hnutím ANO pod vedením premiéra Andreje Babiše. V pátek to řekl šéf ČSSD Jan Hamáček, který tak oznámil výsledek měsíc trvajícího vnitrostranického referenda.

-Hamáček: Vlády s Babišem nelituji. Bez nás lidé přijdou o jistoty, tvrdí šéf ČSSD

Zajímavé jsou také veletoče příznivců hnutí ANO. Tvrdí, se samozřejmostí měsíčního cyklu, že ANO je jediná strana, která u nás odstranila korupci a zavedla férové jednání a zároveň, že policie a justice jsou v kauzách Babiše zmanipulované opozicí a svědci zkorumpovaní. Zajímavý odstín schizofrenie.

10 1
možnosti
ZZ

To se to kecá, když ČSSD se nedostane ani do parlamentu !

;-D

0 2
možnosti
MK

Vono to nějak dopadne a korýtka si spravedlivě rozdělí, o to se vůbec nebojím.

3 1
možnosti
Foto

Šlachta je nevyzpytatelný, nesnese konkurenci a nemá problém házet přes palubu. Nevěřím těm náhlým propastným rozdílům v preferencích, byť je opozice opravdu nemožná a neschopná volit smysluplné a konzistentní postupy. A Andrej, ten především nechce do vězení, není to těžké vidět. Spřáhne se i s ďáblem a bude, kromě dotací, ve všem EU podlézat, tak jako to dělá s green deal. Bohužel musím souhlasit, že volby vyhraje. Čeká nás teprve opravdu smutné období ANO + SPD. To je noční můra.

4 2
možnosti
Foto

Spouštíte kalhoty před brodem. A zdaleka ne sám. Jak dopadnou volby a jaký to bude mít vliv na budoucnost těžko predikovat. Volby mohou skončit i patem, ba i až úřed. vládou, resp. snahou, či až ,,potřebou" je opakovat, či i tzv. toleranč. patentem. Jen jedno je jisté. ,,Kára" pojede dál, neb musí, aby se systém nerozpadl. Proto i sliby kohokoli jsou stále toliko sliby. ČR není osamocenou lodičkou v oceánu, který je stále zmítán většími či menšími bouřkami. A u kormidla je každý ,,kapitán" odkázán i na lodivody. A stejně bude i brečet, že za to nemůže on, ale tamti, či voni. Holt, vždy se musí najít viník, že. To je až obligátní, a také to ničím novým;-)

5 0
možnosti
Foto

Otázka je, jak se do voleb promítne Zemanova indispozice.

Karma :-)

9 0
možnosti
MB

Toto je velice podstatné! Nechme bokem, naše banánové poměry. Kdy dopisovatel komunistických novin píše Žalmy, (neuvěřitelné). Pokud by byl Miloš podstatně zdravotně omezen - Burešova cesta z města! Jako budoucí Premiér se obětuje - Havlíček, Schillerová, ostravský Ivo Vondrák? Všichni se prostě obětují a my budeme obětováni ... :-)

4 0
možnosti
MB

Rozuzlení rébusu bude skutečně zajímavé. Dá reálně předpokládat, že - Hnutí ANO volby vyhraje. Zřejmě postoupí některá z malých stran, KSČm? Pan Bureš se již zesměšnil dostatečně, v ČR to zase tak nevadí. Na mezinárodní scéně je to již horší. S SPD jít do Brusele nemůže, žádat o dotace. Co teď ... ?

Pak je pro něj Ideální - Menšinová vláda! Total sen, všech oligarchů! Vliv na vyšetřování a čerpání. 100% oddaných ministrů, sloužících firmě! SPD, KSČm, osvědčená, skrytá podpora. Jejich vejvar? Tomio, Luzar v čele PS! Všichni své slovo dodrží! No jo, zase problém! Co ty žalmy Ovčáčka za Miloše Zemana ? :-)

8 0
možnosti

Tentokrát žalmy nebudou zakončeny Alleluja, ale Miserere mei, Deus meus!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,95
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.