Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.........jenom, aby to nedopadlo tak, že do deseti let budeme opět svítit petrolejkama.;-(

3 1
možnosti
Foto

Podle některých komentářů lze soudit, že petrolejkami se ještě leckde svítí. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Všichni jezdit nebudeme, bude to jen pro vyvolené, ale všichni budeme muset zaplatit ten výpadek spotřební daně. :-/

12 1
možnosti
AK

Zajde Slunce za mraky jako poslední dny a pohádkám o nabíjení ze solárních panelů je konec.

3 1
možnosti
JC

Jen reakce na pána níže. Dneska jsem sek kolem Tesly, z dálky relativně ok, zblízka neuvěřitelně diletantské zpracování, to auto vypadá jako nějaká narychlo slepená maketa, docela jsem žasl :-)

0 1
možnosti
RE

To v Norsku to maj již zmáklý. U nabíjecí stanice je postavena obří restaurace a atrakce pro děti. Tesla se tam na dvě hodiny píchne a mezitim se utratí třikrát tolik, co by se dalo za benzín. Jó, státní byznys!:))

3 1
možnosti
Foto

Bože, jak můžete vyplodit takový blábol. Víte o tom zjevně kulové. Tesly nabíjejí na svých Tesla Supercharger podle svých map. které jim dle cíle propočítají předem cestu tak, aby tam byly co nejkratší dobu. Mají baterie od 60 do 100 kWh a nejslabší stojany nabíjejí výkonem 125 kW. Takže už z toho je jasné, že tam stráví maximálně nižší desítky minut.

Jeli jsme s rodinou Tesla Model S 85 D (baterie 80 kWh, čtyřkolka, dual motors) z ČR do Bulharska a zpět, 1800 km jedním směrem přes 5 zemí loni o prázdninách. Úplná pohoda a o zastávce stihnete tak WC+kafe a to už na Vás telefon zvoní, že je Tesla nabitá a blokujete nabíjecí místo.

Viděl jste Teslu alespoň v reálu na vlastní oči nebo jen četl škvár jako Autoforum?

0 0
možnosti
JS

Na jednu věc jste zapomněl, že síť není na tak masívní nabíjení připravená, takže budou buď výpadky nebo bude cíleně něco odpojováno, aby síť nepadla, takže těch překvapených ráno, že není auto nabité bude možná více, než jen ten pán co mu přetrhli kabel;-).

5 1
možnosti
KV

Elektromobil je už teď ekonomicky nesmysl. Až zdraží elektřinu na dvojnásobek, což bude díky povolenkám brzy, tak to bude nesmysl dvojnásobně.

14 3
možnosti
Foto

J86i93ř82í 97V29a19c47e97k

21. 9. 2021 12:41

Až se zdraží elektřina na dvojnásobek, tak vás nevyjde kilometr na 50 haléřů, ale na rovnou korunu... ;-D

1 1
možnosti
PM

Tím nechci říci, že rozvoj elektromobility bude procházka růžovým sadem.

0 0
možnosti
PM

Hloupý příspěvek, tohle nemá cenu komentovat.

1 5
možnosti
MS

na co reagujete? Na článek nebo na diskusi?

0 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,87
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.