Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

No a čtvrtá fáze je dnešní posun Babišovy rétoriky do extrémna, který probíhá v posledních měsících. Zatím pouze slovy, ale činy je můžou brzy následovat. Zvlášť, kdyby mu vláda visela na SPD a komunistech, navíc s podporou Zemana. Doteď sice mezi tím nějak zvládal bruslit a spoustu hran tupit, ale to mu už nadále nejspíš stačit nebude.

3 1
možnosti
Foto

Samozřejmě karma R^.

Jen jedna faktická poznámka - Telička se jmenuje Pavel (nikoliv Petr).

1 1
možnosti
RK

To mate fuk jak se kdo jmenuje. Lide si hmena pletou, hlavne u premiera, ale i u jinych. Ale jinak dokonale. KARMA!!!

0 1
možnosti
Foto

Tak jsem se před spaním opět vstavil. A ještě doplnil to, co se nazývá diskuzí, ač je spíše jen rozeřvanou pavlačí, což není nic nového. Pokud se někdo prohlodá až k mým posledním příspěvků, ergo je dokáže pochopit, to je na každém;-)

1 0
možnosti
OU
RK

R33a61d71e80k 78K13o58h96u30t

24. 9. 2021 22:09

Supr rozbor. Teď jej ještě patřičně rozšířit, ANO spadne pod 5 % a Faltýnek zveřejní své deníčky. A teprve pak bude kruh uzavřen.

A ještě: KARMA KARMOVATÁ!!!

0 1
možnosti
PL

P91e85t48r 33L11o86r31e42n50c

24. 9. 2021 18:08

Dotaz na Rádio Jerevan: Může být něco ještě horšího než Věci veřejné?

Odpověď. ANO.

32 1
možnosti
OD

Milý Tomáši,

projevil jste veřejný, jednoznačný názor a za trest jste chytil bacila nihilismu Jiroudka.

Řečený Jiroudek je povaha hranatá, do spolku se nehodící. Je jako jarní mrazík, spálí výhonky naděje, odežene bytosti plaché a křehké, avšak další škody nenapáchá. Sic svou hubou plechovou, obrněnou silou svého alibi, neb on sám s názorem na trh nevyrazí, tepe a vysmívá se s nadhledem mazáka každému, komu otázky obecné na srdci leží, sám duní jako sud dávno vypitý a na dvorku pohozený, aby kolemjdoucím v kroku překážel.

Až tu všechny otráví, rozdá svou zkvašenost a zažene bázlivé, chutě si odplivne a klátivou chůzí vandráka odkráčí na špinavý peron, ze kterého už všechny vlaky do pohody odjely a nastoupiv do okopaného couráku, jsa jediným pasantem, usedne, aby vyslechl hlášení - "Příští stanice Pesimistická, vlak ve stanici končí, prosíme, vystupte".

Pročež srdečně doporučuji ho vykázati do budky dřevěné, kde se zbavujeme obsahu nechtěného své půlky do prostoru necudně špulíce.

9 9
možnosti
Foto

;-DPokud je pro Vás projevem nihilizmu až ,,suchá" realita, dovolím si doporučit Vám suché WC., a tam užít dosyta peristaltiku svou nejen střevní, alébrž i mozkovou. Možná se Vám tím uleví, a to až stejně, jako si mnozí ulevují ve svých ,,dílech", i tzv. diskuzích pod nimi. A bacha na zácpu;-)

7 0
možnosti
PV

Dobre jste zhodnotil, proc clovek nema volit ANO a i to, proc clovek nema volit ty, kteri svou politikou zpusobili to, ze vubec nejake ANO mohlo vzniknout. Letos to bude tezka volba, nejspis nakonec neuspesna, ale v kazdem pripade pujdu volit pozitivne, ne proti nekomu.

4 1
možnosti
Foto

Tak to je milé, možná jste výjimka, s tou volbou -pro někoho- namísto volby -proti někomu-. Jen houšť!

3 1
možnosti
Foto

Nemusíte se hned porovnávat se všemi těmi zvířátky. Tak hrozné to zas není.

1 5
možnosti
Foto

Udržte myšlenku. A sledujte vlákno;-)

6 0
možnosti
JK

A krucinál, tuhle mě tu smázli příspěvek, kde jsem na zmizení 2. muže ANO upozornil. Prý jsem byl vulgární, mě to tak nepřišlo. Tohle je ale odvaha, onen muž chodí dále po sněmovně jako hlavní persóna ANO a nahání podpisy. Tentokrát na zmrazení platů. Je ale nad slunce jasnější, že je onen "muž na černou práci" v ANO, on je spojka na podzemí, kterým vedou peňezovody.

To víte nádherné, zářivé, neposkvrněné, protikorupční hnutí. No neber to.

21 0
možnosti
Foto

Nectil jste pana majitele! To nejde! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,25
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.