Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Je to smutné , ale je to tak.

3 0
možnosti
PV

Hmmm... hóóóódně slaboučké.

V podobném duchu byste byl schopen sepsat článek téměř o jakékoli straně u nás. Třeba o ODS, která se ze sebevědomé pravicové konzervativní strany s mnoha tématy, kterými byla schopna oslovit své voliče, přeměnila v levicově neobolševickou organizaci, které dlouhodobě vévodí jen jedno hlavní vyčpělé témata - program Antibabiš. Jiná témata u ODS dnes fakticky neexistují, pouze tupé přebírání příkazů z Bruselu spojené s brutální nekritickou servilitou srovnatelnou se vztahem českých komunistů a jejich pánů v Moskvě neblahé paměti...

9 13
možnosti
Foto

Ten blog ale není o ODS. To jste nepochopil? Pokud se domníváte, že by bylo přínosné něco o ODS napsat, tak proč o tom blog nenapíšete?

10 2
možnosti
MB

Po r. 1989 vidím dvě podstatnosti. Opoziční smlouvu a vznik Hnutí ANO. Milošovi se docela dobře dařilo mást veřejnost. O spálené zemi. Ukazuje se, že větších přátel s V. Klausem v CR není! Spalovači tedy dal Státní vyznamenání a vznikly dva gangy. Lačná tlupa ODS byla rozprášena a strana za to zaplatila. Dnes to čeká ČSSD. Miloš je vytrvalý, svůj gang vede dále ...

Hnutí ANO, je fenomen. S pomocí puče Šlachty napraví vše! Opět E. Bernstein - "Myšlenka není ničím - Hnutí je vším"! Populisticko účelový spolek bez programu. Programem je vyhovět tomu, co se píše na Facebocích. I zde, na blozích! K tomu kluci z reklamního oddělení. Cíl, aby Velekněz nešel do basy a měl tok příjmů. Jožka Goebbelsů od Ády - by se nestačil divit ... !

Závěr. Politika se zcela vyprázdnila. O ideje vůbec nejde. Jde o pracovní nástroj zájmu. Zlaté doby, kdy se v televizi zjevovaly přenice Paroubka a Topolánka. Jakkoliv neumětelné, pořád jim o něco šlo . ANO, dnes ? ... :-)

19 1
možnosti
JS

Souhlas, politika je dnes pouze o korytech a získání co největších prebend.

Bohužel si tam takové lidi volíme, volby od voleb jsou kandidáti horší a horší.

Na lepší časy se neblýská a světlo na konci tunelu vidět není, protože tunel je teprve v procesu EIA.

0 0
možnosti
Foto

Karma, s tím Faltýnkem je to opravdu zajímavé. Ještě několik let po protivládním puči se řeší kabelky Jany Nagyové a "trafiky" pro poslance, ale že první muž předsedy vlády si vedl regulérní mafiánský deník, nikoho nezajímá.

40 1
možnosti
JD

A ty jsi ten deníček četla? Faltýnek loboval za Kapsch jak píše Flaška? A že ten Kapsch nakonec ostrouhal! Je naprosto fascinující, jak zdejší fanatici z ODS zlehčují kauzy Nagyová a spol. Nehodí se to? Zapomeneme na zločiny v režii ODS? A hlavně nesmíme zapomenout na zločiny Babišovi? Zameťte si před vlastním prahem! Jedno zlo oslavujete, druhé haníte!!! Rv

0 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,74
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.