Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak opět skandál p.Babiše a opozice zase hupsla na další (pokolikáté už) lež a považuje to za pravdu. Už je to vysvětleno a opozice si opět natloukla hlavy. Daně ve francii zaplaceny a peníze zpět v ČR a zisk z transakce zdaněn a mimo jiné, výsledek transakce byla uvedena v majetkovém přiznaní pro premiéra Sobotku který ji ani nečetl a p.Babiše z vlády vyhodil protože kmotři. Opozici stačilo si majetkové přiznáni p.Babiše přečíst a zachovat klid. Horší to bude mít opozice pokud vyhraje volby 299 jmen na seznamu je tikající bomba.;-)

0 2
možnosti
Foto

Za blog samozřejmě karmaR^.

Lze asi v této souvislosti připomenout podobnou kauzu tzv. Panama Papers a chování premiéra Islandu, který odstoupil ze své funkce (https://www.lidovky.cz/svet/panama-papers-ma-prvni-obeti-islandsky-premier-podal-demisi.A160405_175628_ln_zahranici_ELE). Právě to ohýbání zákonů (bez ohledu na morální rozměr) je jedním z hlavních důvodů, proč Česko nemůže nikdy dohnat nejvyspělejší země. Když totiž může premiér, proč by nemohli hledat mezírky v daňových zákonech i běžní občané....

1 0
možnosti
DH

D52a50v12i73d 42H94o37r57á55k

4. 10. 2021 14:10

Nemýlím-li se, tak já z toho vašeho článečku cítím tak nějak trochu závist, která pramení z toho, že jak píšete na svém profilu, jste nic nezprivatizoval?

0 3
možnosti
Foto

Lidé Vašeho intelektu se mýlí skoro vždy. Ale jsou to šťastní jedinci, protože si to neuvědomují.

4 0
možnosti
OD

Milej Flaško Tomáši,

přečtěte si Ďurana, ten to sepsal za všechny, kteří se nenechají zviklat těmito předvolebními bakalovinami. Chcete vládnout? Nezapomínejte tringlovat. Je to fér chlap, z inkasovaných miliard zaplatí nějakej ten milion daní a ještě přidá nějakou tu tisícovku erárním na plat a nezapomene nějaké to kilo k důchodu. Stačí nechávat při odchodu z hostiny nějaké to zpropitné, pinglové budou vděční, nezapomenou a pohlídají Vám stůl u okna...

Tringl je gesto, že si pingla vážíte, to je k nezaplacení, to ví každej vekslák už od zlatých časů, kdy byly Bony a klid.

0 0
možnosti
Foto

Po volbách opět uvidíte, kolik bláznů vidí svatozář na AB hlavou.;-D A těm vy chcete vysvětlovat jeho prohřešky a trestné činy? Jak bláhové. Vždyť ti by se snad kvůli pár koblihám nechali pro AB i ukřižovat a křivě přísahat. Na AB jim nesahejte, je to jejich prorok. Jim např. nemůžete vysvětlit ani takovou triviálnost, jako že vodňanské kuře je většinou polské, protože ve Vodňanech žádná drůbežárna není.:-)

0 0
možnosti
JV

No, mozna dostane od Francouze pres prsty a od Amika by se mohl tech pruhovanych teplaku dockat.

1 1
možnosti
JH

Tomu obchodování Babiše moc nerozumím, podle všeho ale nebylo etické, nikoliv ale n. Na téhle hraně se dodnes pohybuje značná část úspěšných podnikatelů:-(

To mnohem víc mě zajímá to vzrušení pana Flašky, jak na tu záležitost z roku 2009 tak nadšeně naskočil - jako slepice po flusu, přímo ze sebe ždímá tu hysterii.

Přijde mi to neobyčejně zábavné, pokud ovšem tak činí grátis:-)

4 6
možnosti
JH

Nebylo etické, nikoliv ale nezákonné.

0 0
možnosti
MB

Já se již ničemu nedivím. Vliv Miroslava Kalouska, je neuvěřitelný. Tuhle doblb guvernéra ČNB, Rusnoka. Aby řekl, že ministryně financí Alenka, je nekompetentní. Následně zneužil ztráty bedlivosti Babiše. Za 400 melounů mu zakoupil jakési zámky ve Francii! Co čert nechtěl, zázračně ozdravil i Babiše mladšího. Pivem ! Hrozné, ani to mu nestačilo ...

Tak naočkoval ex ministra Petra Millera,a aby to řekl. On to fakt, na CNN Prima NEWS udělal - "Babiš je exot a kašpárek, patří do tepláků"! (viz web). Tady se v klidu, fakt nedá vládnout ! ... :-)

https://cnn.iprima.cz/babis-je-exot-a-kasparek-ktery-patri-do-teplaku-rika-polistopadovy-ministr-miller-34606

9 0
možnosti
LH

Rusnok to řekl jinak, klasická manipulace.... Hampl to řekl taky jinak....

2 1
možnosti
Foto

Pane Flaško, ten blog, to je povzdech? Vyznívá to tak. Babiš nám tu svoji nejnovější kauzu prezentuje tak, že každý slušný podnikatel má off-shore strukturu a přes ni si posílá peníze nejen na nákup nemovitosti, ale i každoměsíční výplatu. Jen zloději to dělají jinak;-D. - - - Na Babišovy voliče tato kauza nebude mít žádný vliv. Já tedy doufám, že Babiš zase vyhraje volby a dá si dohromady nějakou vládu /nějakou, to je jedno jakou, jeho vláda je opravdový otřes, a je jedno, že teď nabere do holportu namísto Fierlingera třeba toho fízla/, tak, aby si to lidi užili ještě pár dalších let, do sytosti. Babišovým voličům se nelíbil polistopadový režim, tak ať si užijí pořádně ten babišovský, ty Nové pořádky - včetně té brutální inflace a zeleného šílenství, které nám Babiš jako dotační expert bezezbytku zařídil a ještě zařídí. Lidi zjevně měli po všech těchhle věcech hlad a je potřeba, aby se dosytosti nacpali, až prasknou. Proto, ať je Babiš ještě další roky u moci.

2 0
možnosti
LH

Zaručíte že zelené šílenství skončí pokud vyhraje Pirstan ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.