Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Andrej je dokonalej had. Ale lidi si pamatujou...

4 0
možnosti

Obávám se, že jeho fandové si pamatují jen jeho podbízivé výroky.

1 0
možnosti

Nějakou korouhvičku v tom vidíte pouze vy sám. A že se BIS zajímá o Mynáře? To je dobře, aspoň se namísto honění agentů a s tím souvisejících smyšlených důkazů zabývá konečně něčím rozumnějším.

2 4
možnosti

Vzdyt jsou to cuckari, tak proc by to bylo spravne?

5 0
možnosti

Možná, že Babiš nám ukazuje, jak se stát miliardářem, čili velmi úspěšným podnikatelem: připravenost pracovat s jakýmkoliv režimem, tajnými službami, vyčarovat peníze a mysteriozně je zvětšovat, všude nasázet řepku, vyrábět laciné slepice a jogurty - řvát na soupeře, že jde o spiknutí a nakonec se předvést jako milovník kompromisů. Takže, kdo chce zbohatnout - má to jak na podnose. Možná je taky důležitá podmínka, že to chce obchodnické geny - otec, jak se píše ve Wikipedii, byl komunistický manažer, který se nebál jít do rizika. A kdoví, zda to nechce i trochu mísit geny národnostně - tu Slovák, tu Maďar, tu Němec...PS: Umět jazyky a umět se chlubit: mám ve Francii restauraci! Vyrábíme skvělé jogurty a tak podobně. Jo Čapí hnízdo - podívejte se tam, stojí to za to! Celá rodina!!

6 0
možnosti

A točení pana Fialy ve věci odvolání Mynáře viděl kdo;-D

0 5
možnosti

A v čem spatřujete to točení?

"Celou kauzu odstartoval Petr Fiala, který na položenou otázku Radiožurnálu, zda by Mynáře odvolal v případě, že bude premiérem a poslanci i senátoři odhlasují aktivaci článku 66 Ústavy ČR".

„Přiznám se, že nad některými kroky kanceláře prezidenta republiky kroutím hlavou, ale nad tímto jsem nepřemýšlel. Podle mě jsou nyní důležitější věci,“ řekl Fiala".

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-fiala-andrej-babis-zmena-nazoru-vratislav-mynar.A211019_124820_domaci_imat

3 0
možnosti

Náš stát zjevně ovládají mafiáni. Už je nebavilo tahat z pozadí za nitky, vypravili se převzít moc přímo. Jenže jeden důležitý článek řetězu praská a začíná se jim to nějak sypat. Tím myslím nejen lidi kolem Zemana, ale i současného premiéra a lidi kolem něj.

11 0
možnosti
Foto

Proti těm, co dnes ovládají náš stát, jsou mafiáni vlastně takovou dobrou volbou, chceš něco? Máš to mít, ale něco za to budeme chtít. Ti, co ovládají dnes náš stát, to mají jinak, naval všechno, co máš, nic nechtěj a mlč, to je spíš sekta než mafie. Jako současný premiér, je hrozně úspěšný "podnikatel", jen tak nějak mu to platíme my a co za to? Jen sliby se slibují a blázni se radují. Třeba Al Capone, myslím, že by ho hanba lískala, kdyby se choval jako náš premiér. :-)

2 0
možnosti

Ne, pane Flaško. Andrej Babiš je inteligentní člověk a zvážil své možnosti. Celou dobu jsem si přál, aby postupoval tak, jak postupuje. Jen ať budoucí vládní garnitura ukáže, jak zkrotí “Babišovu” drahotu (inflaci) a jak doočkují zbytek našich občanů. Povídali, že mu hráli. To jen namátkou, pane Flaško. Fraška nás teprve čeká.

2 10
možnosti

Můžete mi nějak vysvětlit často pozorovanou skutečnost, proč Babiš často plácne nějakou zcela zjevnou hovadinu, a přibližně druhý den ji pak uvádí na "pravou" míru? Jak tím vysvětlíte jeho inteligenci? Můj tip: jeho poradci se musí hodně zapotit, aby napravili škody, které Babiš svým hloupým žvaněním napáchá...

13 0
možnosti
Foto

To, co popisujete je politika.

0 0
možnosti

Take je docela možné ze Andrejko propásl poslední možnost odejít z politiky jako neprodejna devka a podlehl nyní na posledni chvili teto zakerne pravdolasce za prezidentske trumpety tohodle povedeneho cirkusu;-D Cest jeho pamatce!

0 0
možnosti
Foto

I24v94o 55C57i62l34i39c45h

19. 10. 2021 18:49

Poslední dobou jsem si začal víc všímat Vašich příspěvků a pořád marně přemýšlím, zda si děláte srandu anebo je myslíte vážně.

6 0
možnosti

J58a98n 58D84o69u33š93e59k

19. 10. 2021 17:25

A už je zase dobře pane Flaško. Uvidíme však co přinese zítřek.

1 0
možnosti
Foto

Ostudy máme před světem tři věrtele. A k tomu máme asi ještě smůlu v tom, že příznivci "demokracie" , která tak vyhovovala Zemanovi i Babišovi, nebudou ochotni dát hlas kandidátovi na prezidenta, který by dosahoval

kvalit Zuzany Čaputové. Nikomu, kdo se už k vývoji posledních let jasnohlasně vyjádřil a cestu k vládě pevné ruky odmítl jako úpadkovou. Možná budeme ještě dlouho za Slováky klopýtat.

2 1
možnosti
Foto

Vzpamatujte se. Svět ani neví, že nějaké Česko je, natož aby sledoval, co se tady děje.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS