Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlas. Způsob jednání rodící se koalice je diametrálně odlišný od toho, co tu bylo doteď.

Tak hlavně, aby jim to vydrželo.

17 6
možnosti

Jo jo po cca.5 týdnech už podepsaly vládní prohlášení, spolupráce která zřejmě ale vůbec nedrhne. Doufám že Fiala požádá do konce týdne prezidenta o přijetí a předloží jmena ministru jinak je považuji za neschopné.

0 1
možnosti
EH

Piráti nejspíš dali do kampaně víc prostředků než starostové. Kdyby se ti zachovali nečestně, za pár let by jím to voliči spočítali. Každopádně Piráti jsou z koalic vyléčeni. ;-D

Zajímá mě však to řešení krize hodnot. Prozatím se v klidu rozdala koryta, to zvládla každá nová vláda. Pak bude třeba uspokojit sponzory. Jak se dostala řepka do paliva, dalo se napakovat na solárních panelech, předražené vojenské tendry nekvalitních produktů atd?

Babiš s Agrofertem je pouze symptom, jedna metastáze rakoviny hodnot, která tu už bují od starověku. Proto to naše společnost více méně toleruje.

2 5
možnosti
RK

Babiš s Agrofertem není symptom, ale další level prorůstání organizovaného zločinu do struktur státu.

5 6
možnosti
Foto

Také se přidávám s tím, že dodržování dohod považuji za projev elementární morálky, která v nejvyšších patrech politiky již delší dobu chybí. Kéž by v tomto smyslu bylo postupováno novou vládou po celé volební období.

KarmaR^

16 4
možnosti
LC

Já bych s tím hodnocením morálky tak půl roku počkal.

13 1
možnosti
Foto

I63v17o 50C21i11l56i94c56h

9. 11. 2021 3:48

R^ Souhlas a karma.

9 3
možnosti
LD

Všichni jmenovani se tak zachovali, protože to je pro ně a jejich strany momentálně výhodné. I Zeman s Babišem a Okamurovci s komunisty by se tak zachovali, pokud by se jim to hodilo do krámu a mohli získat politické body. Pro Pekarovou by rozhodně nebyla dobrá vizitka, pokud by způsobila hádky v koalici ještě před zacatkem vládnutí. Ona by poslala do kytek nejen topku, která by se samostatně ani do PS nedostala, ale i sebe a v žádném oboru by si neskrtla. Starostové nerozhoduji o tom, kolik budou mít Piráti ministerstev, takže je jim to ukradený, záleží na Fialovi a především Zemanovi. Někteří toho lituji, že do té koalice vůbec šli.

8 10
možnosti
JK

Tý jo, a nechcete to věštění zkusit třeba ve sportce? To by mohlo aspoň něco hodit. Takže Zeman určuje Pirátům ministerstva, no to se nedivím, že toho litujete a s vámi někteří podobně smýšlející. ;-)

4 4
možnosti
Foto

Karma ;-)R^ a libí se mi taky, jak tu všichni ti nenávistníci a závistivci, tedy voliči Zemana a Babiše (kterého vnímají jako slovenského Jánošíka, co bohatým bral a chudým dával, hňupové8-o), prskají. ;-DR^

23 15
možnosti
JD

Pan Nenávist! Pozor!RvRvRv

10 8
možnosti
LH

"dělostřelecká palba" - neboli na ně prasklo celkem dost červenotou zavánějících problémů, které se ani jejich voliči Flaškovi nehodí. Od všech Holodňáků přes Kaplery až po Profanta.

5 9
možnosti
Foto

R11o30m83a31n 77K41o21z70e81l

8. 11. 2021 22:56

A Šípová, Peksa, sám Bartoš. To je už taková móda vše svádět na jiné nebo na Babiše. Nebo opakovat, že je to kampaň, slovenský exprezident Kiska to omilal pořád.

6 2
možnosti
LC

Jako motýl, to bych teda zrovna od vás nečekal ... teda, pokud to je za prachy, tak je blog OK. BTW, zrovna poslouchám Šmardu a Lipavského na ČT24. V koalici prý panuje taková shoda, že je vlastně jedno, jestli jste volil ODS nebo Piráty. Už se těším na tu změnu. :-)

8 3
možnosti
Foto

Jistěže to neni jedno.

Byly 2 koalice s různými prioritami a podle výsledků maji politickou sílu.

Jedno by bylo zda někdo volil piráty či stan, nebo koho z koalice spolu

0 0
možnosti
MD

Není to sice meritum věci, ale nedá mi to. Srovnáváte situaci s 2. Topolánkovou vládou (ODS,KDU, SZ) takto: Tenkrát by se ta koalice bez Zelených nepostavila. To bylo skoro něco jako vydírání.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778518 Co já si pamatuju, tak to tenkrát jako nějaké vydírání ze strany SZ nikdo nebral (možná Klaus a jeho koryfejové). Topolánek se prostě s Bursíkem dohodli, vláda fungovala, než ji shodil Paroubek.

0 0
možnosti
Foto

On ji neshodil ani tak Paroubek, jako spíš ty dvě zmatené exposlankyně za zelené Zubovová a Jakubková, které možná dodnes nevědí, proč to udělaly.:-)

12 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,80
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.