Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

cha cha s Piráty z vlády vykopnou do příštích švestek

3 7
možnosti
Foto

... to vy dřív spadnete z kolotoče, Macku ... cha cha;-)

9 4
možnosti
Foto

Karma. Jednání probíhá férově a to se cení. Okamura měl velké ambice a plány. Nakonec dostal méně než čekal a z rozhodující síly, která podrží Babiše u moci je najednou nepotřebný křikloun bez kterého se všichni obejdou.

27 2
možnosti
JD

Okamura nikdy do vlády jít nechtěl, jemu stačí jen příspěvek od státu a opoziční křeslo!

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
Foto

Tak a je tu staré dobré Pirátské fňukání.

Piráti do médií nechali uniknout "analýzu" a hází na STAN špiní, že podváděli a když se vůči tomu někdo ohradí a řekne na to svůj pohled tak se do pirátů " naváží".

Realita je ale taková, že ze strany vedení STAN ( a až na vyjímky i ze strany členské základny) je chování naprosto korektní a dodržují co slibili tak Piráti hledají chybu všude jinde než u sebe a " perou špinavé pradlo" veřejně.

3 0
možnosti
JV

Nechvalte dne před večerem......

8 0
možnosti
Foto

... ano, to je moudré a pravdivé rčení, jenže dní a večerů už od voleb uplynulo mnoho, a přes všechny pokusy různých pisálků a komentátorů rozeštvat koalici, ta stále drží jasný kurs, vyhlášený okamžitě po volbách - už to je jasný doklad toho, že narozdíl od předešlé vlády, se blýská na lepší časy ... a to ve všech oblastech, které dnes zmínil Petr Fiala ... samozřejmě že zde, v diskuzích na iDnes, to bude v poslední oblasti trochu váznout, neb hodnoty které zde valná většina lidí vyznává - jak jen to říct - nestojí ani za zlámanou grešlli. :-/Rv

2 2
možnosti
LV

Těžko se to vysvětluje voličům soudem usvědčeného lháře, který se neumí ani omluvit, voličů člověka, který firmu v průšvihu přepíše na své údajně duševně nemocné děti...

17 0
možnosti
KK

Výměna postu řadového člena vlády za pozici předsedy Poslanecké sněmovny.

To je teda opravdu ústupek. Ještě nám mohla říct, že se musela hodně přemáhat, aby to vůbec vzala.:-)

11 9
možnosti
MV

Přesně se vyjádřila, pane Kameniku, stačí dohledat nebo lépe číst text, který komentujete...

6 0
možnosti
PB

P83e51t48r 86B71u29r32i39a13n

8. 11. 2021 18:44

R^ karma.

Je to tak. Největší starostí frustrovaných kobližníků po volbách bylo to, že o postu MPSV mluvily Pekarová i Richterová a nakonec tam nešla ani jedna z nich.

Vykřikovali něco o podvodu i o tom, že neměly odvahu a jiné zoufalé bláboly. Kdyby to nebylo z jejich strany až tak trapné, bylo by to k popukání.

22 6
možnosti
ZZ

Celý národ je rád, že vládní koalice už konečně dohodla a rozdala si koryta !

;-DR^

5 6
možnosti
KK

Máte tam chybu. Koalice by se bez pirátů neobešla. Takže je to přesně naopak. Piráti je mají všechny v hrsti a proto dostávají tyhle úplatky. Piráti totiž mají smlouvu se STANem, společně do koalice, společně do opozice. Takže kdyby Piráti skutečně šli do opozice, celá jejich slavná europětka se jim rozpadne. Ledaže by STAN porušil smlouvu a tedy i slib voličům. Ale je pravda, že někteří zvolení poslanci se již vyjádřili, že porušení slibu by jim nedělalo problém.

8 12
možnosti
ZZ

4 hlasy Pirátů nejsou rozhodující a od STAN dobře víme, že smlouvy jsou od toho, aby se porušovali - holt bylo tomu už tak i s tím kroužkováním.

;-)

4 3
možnosti
JN

J92o77s38e14f 46N26i93k19l

8. 11. 2021 17:58

Tomu říkám férovost...pidistranu STAN vyvezl výtah Pirátů dost vysoko...

5 2
možnosti
Foto

R65o49m91a97n 90K73o32z28e66l

8. 11. 2021 18:10

Ano, nelze zapomínat na výsledek STAN ve volbách v roce 2017 - 5,18 %. Ke které straně, už čtvrté, se asi připojí?

5 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.