Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Role Miloše, mi už opravdu připadá směšná. Jsme parlamentní demokracie, prvky zastupitelské. V čele je jakýkoliv premiér, který si nominuje tým. Následné výsledky jsou za ním. Odpovědnosti se zříci nemůže. Následně je, není zvolen .

Odmítám argumenty, že Přímá volba prezidenta posílila. Jak a čím? Jeho pravomoci jsou beze změn. Můžeme to brát jako nedomyšlenost, chybu. Říkám, chvála bohu. Miloš se tedy opět baví. To stejné, jako bych mluvil sousedovi, koho si má vzít. S výběrem jeho ženy souhlasit nebudu. Zdůvodním, že by to v naší čtvrti, nebylo dobré. Sousede, běž si hledat ženu jinou ... !? :-)

16 0
možnosti
LH

Klaus zkoušel adepty z angličtiny, poku Zeman nejmenuje Lipavského - tak má kladný bod...

3 2
možnosti
JK

Mám smíšené pocity.

Je fajn, že zdraví prezidenta dovolí jmenování vlády v krátkém čase. Tragéd Babiš rozhazuje státem půjčené prachy, na epidemii dlabe a je mu všechno jedno.

Na druhou stranu, zase budeme řešit nálady a osobní zvrácenosti Miloše, což může být jindy zábavné, ale nyní opravdu není čas na laškování, země je v průšvihu a my s ní.

8 0
možnosti
MB

Přesně tak. Rozpočet a Covid nepočká. Nezakecají se. Popelníček, by nebyl? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Zdá se, že lékaři ÚVN umí dělat zázraky. Vrátit po jaterním komatu jedince do jeho původní mentální aktivity, s níž provádí destrukci našeho státu. Doufám, že pan Fiala panu Zemanovi objasní, kdože je exekutiva a kdo je hlava státu, která má svou roli danou Ústavou a kde rozhodně není napsáno, že může odstřelovat ministry dle toho, kdo mu vadí a kdo ne.

Na druhé straně, countdown se blíží a po skončení po panu Zemanovi neštěkne ani ovčáček, natož pes. Bude to dost traumatické období expresidenta.

19 6
možnosti
PD

P14e25t51r 67D15r70a64p52a76l

18. 11. 2021 8:21

To samé udělal Havel Zemanovi s kavanem

1 1
možnosti
JD

J39a12n 44D65o91u74š48e25k

18. 11. 2021 8:07

Včil se ukažte pane Fialo jestli jestli jste fakt jen salónní patolízal nebo si umíte prosadit svou i proti prezidentovi.

2 0
možnosti
Foto

Satan Flaška straší lidi. 8-o

5 5
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že můj fanklub jaksi intelektuálně asi moc nedospěl, tak odpovím stejně, jako níže:

Hm. Velmi ftipné. ;-D;-D;-D. Fakt jsem se zasmál. A co něco k tématu? Zmůžete se?

3 3
možnosti
Foto

Karma, jestli něco drží toho potměšilého starce při životě, tak je to touha škodit.

Jinak Fiala by se mohl zeptat třeba Nejedlého, jestli by to nechtěl dělat.:-)

7 9
možnosti
JG

J41i32ř72í 10G74r25o30h

18. 11. 2021 7:46

Flaška z podhradí už zase vystrkuje růžky.

7 11
možnosti
Foto

Hm. Velmi ftipné. ;-D;-D;-D. Fakt jsem se zasmál. A co něco k tématu? Zmůžete se?

2 7
možnosti
Foto

Jestliže vám někdo dá podepsat nějaký dokument, neznamená to, že to dělá pro to, aby to hezky vypadalo, ale proto, abyste převzal svůj díl odpovědnosti. A pokud je prezident přesvědčen, že dotyčný na svůj post nemá ani předpoklady ani nutné životní zkušenosti, pak je jeho veto více než na místě.

Prezident je z vašeho pohledu Satan, ale jedná nadmíru zodpovědně a neformálně, na to jste zřejmě v dnešní době plné formalit, zapomněl.

20 6
možnosti
JK

Pan prezident není certifikovaný zkušební komisař na funkci ministra. Jaký bude ministr je odpovědnost premiéra a prezident si může kecat co chce, ale jmenovat musí. Tak je totiž napsána Ústava ČR, veto na ministra, tam prostě není.

7 3
možnosti
MK

Vetovat Lipavského je snad i povinnost. Ministerstvo zahraničí není pavlač Kliniky.

24 5
možnosti
JK

Hlavně se konečně přesune ministerstvo zahraničí z Hradu do Černínského paláce. ;-) Kdokoliv bude lepší než nesmělý koktal, poddajnější týpek už nebyl k dispozici.

4 2
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,55
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.