Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Když už jsme u těch zlotřilých rusů, tak dosud mi není jasné, jak se rusové zbavili nutnosti platit za pronájem kosmodromu v Bajkonuru v Kazachstánu, jak jste tu nedávno hřímal, když měli tu nehoráznou drzost tam odtud včera stáhnout posledního vojáka. Ale třeba nám to opět odborně osvětlíte.

6 8
možnosti
Foto

... Rusů.... Nemusíme si kvůli nim prznit jazyk. Tak daleko to ještě snad nedošlo.

6 0
možnosti
JT
JT

J81i72r94i 22T22i32c25h27y

19. 1. 2022 17:30

Typicky jednostranny, nenavistny vyplod.

2 0
možnosti
JZ

Tak prý NATO se chystá napadnout Rusko, Ještě by mě měl někdo vysvětlit, jak se to dělá, když jednotky NATO jsou u hranic s Ruskem početně i výzbrojí slabší než ty ruské. Jako velitel tanku se přece jenom trochu v taktice vyznám. Neznám případ, kdyby si takto slabší strana začala válku, to by totiž byla sebevražda. Běžně se v příručkách uvádí, že útočící strana má mít převahu nad obráncem 3:1, aby dosáhla úspěchu.

2 1
možnosti
ND

A co Myš, která řvala? :-)

0 0
možnosti
MS

Vydal už Putin knihu "Моя борьба"?

7 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 7
možnosti
Foto

. Začalo to obrátkou politické orientace Janukovyče od Západu k Rusku. Vyvolalo to reakci podobnou té v Libyi, Syrii, Turecku..... Demonstrace přerostly v pouliční boje, rabování, zapalování aut. Stejně jako v Libyi se povedlo nepohodlného vládce odstranit a nastolit příhodnější vládu. Byla nejen prozápadní, ale i silně nacionalistická. Letitá až historická nenávist vůči Rusku dostala zelenou. Regiony s většinou ruského obyvatelstva na to zareagovaly po svém. Na Krymu referendem a připojením k Rusku, Donbas vyhlášením nezávislosti na Ukrajině. Západ na to zareagoval přítomností pozemních sil na Ukrajině a v pobaltských republikách a vyzbrojováním tamních armád. Rusko přesunulo k západním hranicím ozbrojené síly. Prorusky orientovaný divák v tom bude vidět přípravu Západu k útoku na Rusko a opačně orientovaný se shodne s vámi.

9 5
možnosti
JZ

Na Ukrajině pozemní síly NATO nejsou, maximálně jednotlivých členských zemí a to je rozdíl.

3 0
možnosti
AM

A36d25a38m 50M18a78l30ý

19. 1. 2022 16:28

Je zatím velkou otázkou kdy a zda vůbec se Rusko stane standardní zemí, se kterou je možné vést nějaké seriózní jednání.

Zatím je Rusko necivilizovanou zemí, která jedná bezohledně uvnitř i navenek.

Někteří naši "vlastenci" mají tento stát přesto za vzor.

6 4
možnosti
Foto

Měli bychom si vzít příklad z Německa. Zatímco my jsme vyhlásili Rusku studenou válku, Německo s Ruskem jedná a přeprodává s náležitou přirážkou zemní plyn zemím, které se chovají hloupě jako my.

4 3
možnosti
VV

Ale za to vse muze ten nasoska Jelcin, kdyz jednou po nemirnem poziti odstupil a navrhl poslusne dume aby jako jeho nastupce zvolila plukovnika Putina.

0 1
možnosti
JS

Kdysi v ČT byl film o první volbě prezidenta po Jelcinovi. Celou předvolební agitaci řídil tým odborníků z USA. Tento tým vybral Putina, když slíbil, že nebude soudit Jelcina a jeho rodinu za jeho činnost. Pamtuji si to mlhavě, bylo by velmi poučné, kdyby ČT ten film znovu uvedla.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.