Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvěle napsáno. Velká karma.

12 0
možnosti
PK

Karma článku. Jednoduše napsáno tak, že to pochopí i ti hloupější. Fanoušci různých bizarních spolků, jako je KSČM, Okamurova SPD a dokonce i "flákancův" sbor uječených tragédů.

Počítám, že na podobně napsaný článek, stačí k pochopení i vysoká škola života.

Takže třeba se konečně v některém z těch šašků hne svědomí a přestane tady psát hlouposti o historii lidstva jeho vzájemných konfliktech ve středověku, nebo například o smyšlených továrnách na to, co nikdo nedokáže pojmenovat.

p.s. mínus od těch, co si stále nestačili vyndat hlavu z putinova konečníku, potěší.

12 0
možnosti
RC

Velice smutná pravda.

Karma Tome !!!

11 0
možnosti
PN

Nezpochybnitelným faktem je to, že Putinovo Rusko napadlo suverénní stát, hrubě tím porušilo mezinárodní právo a ruská invaze má od jejího začátku na svědomí řadu obětí na životech, včetně některých ukrajinských sportovců

16 0
možnosti
JN

Je opravdu úžasné, kolik lidí zde oplusovalo text, který pan Nedvěd ocitoval z jednoho mého dřívějšího blogu zde:

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784421

Že si vysloužím plus například od Jandové, Kněžínka či Šťastného, to by mě tedy nenapadlo ani ve snu. :-)

3 5
možnosti
JK

Výborně napsáno. Naprosto souhlasím.R^

10 0
možnosti
KK

Máte nějaký důkaz pro tvrzení, že vámi jmenovaní se nepozastavují nad mrtvými ukrajinskými sportovci? Že jim není jejich zmařených životů líto? Prosím odkaz a předem děkuji.

3 14
možnosti
RK

Máte nějaký důkaz, že vůdce Okamura sepsul Davida nebo Blaška za jejich kolaborantské kydy?

9 0
možnosti
MB

Od doby Říma, stále stejné. Boháč si nakoupí ty své a určí barvu. Chléb a hry. Lid se baví. Vlivní si mohou dělat dělat ty své - skutečné hry. Sportovec je profi OSVČ, živnostník. Systém, jako divadelník. Má pobavit a uživit se. Je tedy nakupován.Je lhostejné jaké je národnosti. Záleží jakou firmu je najat. Za tu pak zápolí ...

Pokud je firma shledána jako zločinná? Logicky je vylučována a embargována. Ruský sportovec, se dobrovolně rozhodl presentovat zlo. Jeho odmítání je v pořádku - Tak se civilizace brání. Samotný sportovec, stále volbu má. Buď bude vystupovat za jinou zemi, nebo pouze za sebe. Pokud zlo odsoudí, tím lépe. Nebo bude svou firmu obhajovat dále. Nejlépe se symboly "Z". Taky se může zúčastnit Olympijských her v Eritrei.Tam ani nebudou zkoumat jeho dopink. Pořád je to stejné. Půdorys Adolfova vidění v Berlíně, rok 1936 ... :-)

8 0
možnosti
MV

Můj úplný souhlas.

Krásný klidný léto nám všem přeju.

9 0
možnosti
PK

Nechci zpochybňovat Váš úhel pohledu. Umění politiky je nejen se utkat s nepřítelem na bojišti ale třeba se ho snažit "rozkládat". Otázka je jestli Váš a např. dole uveřejněný přístup pana Kněžínka nepřítele ještě více nesemkne. Je to složité. Ale doslova odstřelit "názory" učitelskýho považuji za přehnané.

2 2
možnosti
Foto

Pardon, mínus. Myslíte, že udělat si šprým z Klause či Okamury případně světově proslulého blogera by pomohlo rusáky semknout? Nebo na co ráčíte reagovat?:-P

7 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.