Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Přesně popsáno, díky.

5 0
možnosti
JK

Ještě že Babiš kandidoval neboť není co psát. Kdyby ještě ten soud ho nepravomocně osvobodil to by bylo žúžo.;-D.

0 0
možnosti
ZB

Srovnávat volbu komunistického lampasáka, který byl v listopadu 1989 připravený se zbraní v ruce rozhánět demonstrace se sametovou revolucí je naprosto odporný a nechutný. Rv

8 14
možnosti
Foto

... srovnávat s čím? :-P

6 0
možnosti
PS

P40e64t65r 35S16i33m12a

29. 1. 2023 22:32

Dopadlo to presne tak jak melo ..Moc ve state je posichrovana jednim postojem .nazorem a videnim sveta uzke skupiny tkz vyvolenycj co vi vse nejlepe ..Takze at prijde co prijde? podekujte si sami ..a ze toho bude ..oci a penezenky se budou protatec uplne vsem jak volicum Pavla tak tomu zbytku ... Tihle vrati opet CR o 20 let nazpet co se pristupu k socialnim otazkam tyce ..jiz se nemohou dockat ..Myslim ze se nam vrati predbabisova dan z prijmu ..neplacene prvni 3 dny nemocenske ..kraceni podpor v nezamestnanosti ..rozdeleni na zakladni zdr peci a placeny nadstandart ..zvyseni dani z nemovitosti ..kraceni rodicovskeho prispevku ..osekani duchodu ..mozna placene skolstvi a duchodova reforma kde rovnou pujdes pod drn z posledni sichty misto do penze ..Stejne jako v 90 nastal ten spravny cas obcany mackat a mackat ..zastani nikde nemaji ..My totiz ovladame vse ..a vse co budeme delat? bude pro bohate aby ti nam dali svuj hlas ..opet oslovime zivnostniky tem odpustime cokoliv a jejich diru v rozpoctu proste zapalti na odvodech ti chudi z tech kolbenek a maminky na materske ..Kdyz se nepoucis z minulosti jsi bohuzel nucen si ji zopakovat ..coz se ted presne stalo ..je to jako jizda v kole casu ..ale dobre nam tak ..co potesi je ze tohle postihne i ty co chteli Pavla ..Dali vlade do ruky granat na lidi ..dobre nam tak ..

15 14
možnosti
RK

Skupinka vyvolených, nebo řádně zvolených? Frustrace je prevít. Dál jsem nečetl ;-)

16 0
možnosti
MS

Zbývá už jen mimořádná Andrejova tiskovka se stručným obsahem: "Lidi, čau!" :-P

20 0
možnosti
VK

AB měl již dvakrát příležitost ukázat co umí. Tu další už si nezasloužil.

Před volbami blábolil, že pokud nevyhraje , tak je to referendum o něm. Má to potvrzené. Nejlépe to pojmenovala AS a také R Ondráček : není to prohra, ale nevýhra.

Nyní se může věnovat Agrofertu a Monice.

8 0
možnosti
LU

Výborne napísané, karmaR^

Ja osobne som čakal, že Babiš podobne ako Mečiar zaspieva : "S Pánom Bohom,

idem od vás, neublížil som, neublížil som žiadnemu z vás."

Podobnosť týchto dvoch populistov:

Zhodne Bureš aj Doktor zatĺkajú, že boli agenti ŠTB.

Mečiar 1994-1998 predseda vlády, Babiš 2017-2021 predseda vlády

Parlamentné voľby 1998 HZDS získala najviac hlasov, vládu zostavila Dzurindova koalícia siedmich strán,

Babišove ÁNO 2021 najviac hlasov, vládu zostavila Fialova koalícia piatych strán.

V roku 1999 v druhom kole prezidentských volieb Doktor prehral súboj s bývalým komunistom Schusterom.

V roku 2022 v druhom kole prezidentských volieb Bureš prehral voľby s bývalým komunistom Pavlom.

15 0
možnosti
PP

P13e39t28r 19P32r83o53k13o63p

30. 1. 2023 22:06

Bol to taký voľaký blebt... do mrrrttvých sa nekopá...

0 1
možnosti
JJ

Nó, jak já jsem se včera krátce mrkl na tiskovku, Babiš byl vysmátý a Drtinová s Řezníčkem jen potvrdili jeho slova. Jak se ostatně prokecla i Zlámalová, ta nenávist k Babišovi a naopak neskrývaná adorace prošedivělého předlistopadového šéfíka ZO KSČ, (který se proškoloval jak zatknout tipec antisocialistickým škůdcům a imperialistům z nenáviděného paktu) našimi "nezávislými" novináři byla tak do očí bijící, že se nad tím pozastavovali i mnozí, alespoň trochu objektivní, příslušníci naší dnešní Nové Národní fronty. Nicméně, jako demokrat samozřejmě uznávám přesvědčivé vítězství generálovo, které jsem ostatně předpokládal a oslavy vítězům přeju. Teď už mají síly DOBRA v rukou vše. Jsem rád, že se nebudou na nic vymlouvat a povede se nám skvěle! Užijte si to a ať vám to dlouho vydrží! 😅

17 16
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.