Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

A koukám, pouliční výbor dostal notičky a už se slétl.

8 7
možnosti
DR

To zní velmi humorně od toho, který tu už dokázal při tom svém poletování pomínusovat půlku diskuze. ;-D

7 2
možnosti
ZZ

Asi jste vůbec nepochopil, že právě angažovanost NATO na Ukrajině, byla příčinou celého tohoto vojenského konfliktu !

;-(

8 15
možnosti
DR

To nepochopilo a díky své zaslepenosti ani nikdy nepochopí více lidí. Pro objektivnost ale nutno dodat, že to nebyla příčina jediná.

6 9
možnosti
RP

Rekl bych priklad, Rusko ma svuj obranny pakt - ODKB. A ted si predstavme, ze by o vstup pozadala Kuba, Venezuela a o vstupu by uvazovalo i Mexiko, do tohoto ryze obranneho paktu. Opravdu by USA to nechaly jen tak? Rekli by si: je to jan obranny pakt a nam vubec nevadi, ze bude u nasich hranic... Ja myslim, ze by sli do valky stej e jako Rusko, jen aby se aliance ODKB nerozsirila z USA.........

8 8
možnosti
JZ

Ale to jsou kdyby. Mexiko nic takového učinit nehodlá, a takový obranný pakt neexistuje.

4 0
možnosti

Ukrajina jistě uchvacuje svou bojovností. Neznamená to automaticky, že patří do NATO. Země by do NATO měla vstoupit po ukončení konfliktu, řádně požádat a počkat na schválení. Ona ani ta neutralita by nebyla špatná, ale o tom nerozhodujeme my, ale oni.

0 3
možnosti
DR

Ono to ale tak žhavé nebude a to nejen vstup do NATO, ale i do EU, poněvadž jak je vidět tak korupce tam bují i dnes, válka neválka.

3 3
možnosti
Foto

A sídlo NATO přestěhovat do Kyjeva.

1 5
možnosti
JK

Ukrajina v NATO je totální nesmysl. Ukrajina by měla být neutrálním prostorem, místem setkávání západu a východu. Kdyby to její politici hráli tímto směrem, nemuseli mít teď zničenou zemi. Když budu šťouchat klackem do medvěda a on se obrátí a sežere mě, je to sice jeho vina, ale já byl trouba.

10 7
možnosti
Foto

Krátce po napadení Ukrajiny Zelenskyj připustil jednání o neutralitě, ale pak mu asi kdosi naznačil, že takhle ne a vzápětí otočil.

3 6
možnosti
JP

J49i76r65i 68P86r35a87j27z

6. 2. 2023 5:46

Neměla by vstoupit. Ona sama by si měla nejdřív vyřešit co Chce. Východ Ukrajiny chce k Rusku a západ na západ. Minské dohody nepodepsal. Tak vlastně jak to je? Za mě bych to viděl třeba na neutralitu. Ale nejdříve, jak jsem psal, si musejí vyřešit problém ohledně směřování.

4 5
možnosti
AV

Autor blogu by si mal rok 1962 pamätať.

Tak by som ho poprosil, keby bol tak láskavý a vysvetlil mne neznalému

prečo boli americké strategické bombardéri nafutrované A bombami

v lufte, keď sa jednalo o tom, či sa ruské lode otočia, alebo nie.

2 4
možnosti
Foto

Protože se bránili možné agresi. Už chápete?

3 1
možnosti
JS

že by si někdo něco takového myslel bych ještě za možné bral, ale že to bude takto veřejně publikovat, tak to už je i na mne moc

2 3
možnosti
OB

Když čtu Vaše příspěvky pane Flašška, je to sranda, je to fraška ...

To ŠŠ ( ovšem bez háčků)se přes jistá videa na netu umístěná již před 7 roky stává normativem půlky občanů tohoto národa. Víte, politika je politika ať se na to koukáte zleva, či zprava. Je fakt, že režim a nejen gulagy v CCCP byl hnusnej, ale ona ani politika USA není bez vad. A tak doufám, že již včetně rodinných příslušníků máte podané přihlášky do Dobrovolných záloh - to bych i pochválil a hlavně do první linie na Donbase R^ . . . . Ať si to zkorumpované prevazvochodítelstvo již od carů a nuzní mužíci dnes řeší na vlastním dvorku... Ale ona je ta Ukrajina lákavá . . . říkal to tuším již nějaký kancléř Bismarck . .

Dobrou noc....

7 5
možnosti
Foto

Proč na Donbas? Abych tam na Vás narazil na druhé straně zákopu?

4 2
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,96
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.