Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře vystiženo...i když...iluze lidi spojují:-)

0 0
možnosti

No vida. Přesně jste vystihl, co ničí demokracii jako takovou. Přišlo to z USA. Pamatujete na podporu Václava Klause, kdy se říkalo, že kdyby kandidovala tenisová raketa Klause, tak by volby vyhrála? Kam zmizeli jeho tehdejší fandové? Obecně Evropa míří k nárazu do zdi. I osud téhle vlády čeká totéž, co Klause. Ono těm tvrdým dopadům už lze těžko zabránit. Ony budou nakonec jedno ty spory, zda Babiš či Fiala. Jestli to má tato vláda těžší či ne. A válka mezi politickými soupeři bez ohledu na to, co to přináší samotně zemi začne přinášet i velmi brzo velmi poznatelné důsledky. A zase se budeme hádat, kdo za to může více. Bude to jedno.

2 0
možnosti

Proboha, kasa prázdná a družinářky a vychovatelé na intru chtějí brát 60 000? To jim nestačí pracovní doba 4 hodiny a prázdniny?

0 0
možnosti

Bohužel, všechny politické reprezentace a to bez ohledu na to z jakého politického vládního tábora byly, z povolání učitele udělali takovou zvláštní a nadstandartní sortu lidí. Jako kdyby jiná povolání důležitá nebyla.

2 0
možnosti

J80a72n 81R90á59ž

5. 3. 2023 19:24

Konstatuji:

Vláda dnes po zhruba 14 měsících schválila aktualizaci svého programového prohlášení. Ve skutečné demokratickém státě byto mělo být důvodem k demisi, protože k ničemu, co má vláda v novém programovém prohlášení mandát od voličů nedostala.

Dále:

V únoru skončil státní rozpočet se schodkem 119,7 miliardy korun, což je meziročně o 74,4 miliardy Kč více. (Tisková zpráva MF)

Jde o nejhlubší únorový deficit od vzniku České republiky.

Konstatuji: Viníkem je jednoznačně opozice a důchodci.

5 0
možnosti

Jaka naivita pane Razi. A to jste ten obcan, ktery dava ve svych prispevcich dukaz premysleni. I kdyz jen nekdy.

0 0
možnosti
Foto

Smrdí, ale každý trochu jinak.

Před parlamentnímu volbami jsem tu napsal. že nová vláda to bude mít strašně těžké, protože musí uklidit agrofertí svinčík a navíc do toho padla Ukrajina a německé energetické blbnutí.

A že bude muset dělat nepopulární opatření a flikovat to, jak to vůbec jde. A že si tím vyslouží nevoli P.T. občanů, takže příští volby koalice projede a opět nastane "Bude líp". A bude! A zase se bude hrabat špendlíčkem.

Prostě začarovaný kruh.

Nejsem nadšen, jak to vláda pytlíkuje, ale víte někdo, jak na to lépe?

Jan Zábrana napsal ve svých pamětech: "...demokracie potřebuje lidi vyspělé..." jako reakci na volby v r. 1946.

Opravdu máme lidi vyspělé? Stačí si přečíst některé příspěvky.

:-)

10 8
možnosti

Ten nazev vaseho clanku je presny pane Tomáši Flaško. V systemu, kde vlada ma vetsinu ve Snemovnea a ma vsechny penize statu v hrsti, nemel by jste citit ten "smrad" te opozice. Snad jen pri te delce projevu opozicnich cinitelu, kteri si mohou ulevit. Je-li koalice celistva a s vladni moznosti volby ve Snemovne, ma plnou diktatorskou moc prosadit vse, na co se koalice dohodne,

A nedej Boze nekoho napadnout z koalicnich clenu volit ve Snemovne proti. Jiz za Sobotkovi vlady jsme zjistili, ze se to nevyplaci. V zakulisi dostali dutku a pri nove volbe stali v radach jako vojaci. Zakon proti koureni v restauracich prosel.

Zaver meho prispevku je jednoznacny. Co koalice chce, toho dosahne. Ma vsechnu munici v rukou. A pro ten smrad opozice, moho mit plynove masky. Ty ve volbe neprekazi.

0 0
možnosti

Konečně zase někdo další, kdo přišel na to, že je úplně jedno zda-li ve Strakovce sedí vláda pravá, střední, levá nebo fialová, poněvadž o to blaho lidu nikdy nešlo a ani nejde žádné z nich.

Dnes proto jasná karma, konečně od Vás blog k věci a bez naprosto zbytečných jízlivých poznámek a ideologických výkřiků. R^

9 0
možnosti

a prave proto potrebujeme pravicovou vladu, ktera zmensi stat a prerozdelovani. Ne soucasnou levicovou, natoz predchozi fasisticko-levicovou.

0 0
možnosti
Foto

Je to přesně tak. Současná politika se zvrhla v pouhé poměřováním pindíků. V podstatě přestává být politikou, tedy správou věcí veřejných.

1 0
možnosti

Začínám mít dojem, že od převratu jsou ty vlády horší a horší, parlament nevyjímaje. Vedou nás do Řecka a ještě si u toho tleskají. Je to samý amatér a žádný skutečný odborník co by svému rezortu rozuměl.

3 0
možnosti
Foto

A lepší to nebude. Skutečný odborník by musel být masochista, aby šel do vlády a nechal si nadávat od lidí jako Doležel, Hladík, Komárek a další. To raději bude pracovat v soukromém sektoru, nebo u zahraniční firmy v relativním klidu a za víc peněz.:-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.