Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrůzná představa....jediná kladná věc na tom spolku je to , že bojuje o stejný druh vol(ů)ičů jako Tomio a Andrej a snad se tím trochu tento elektorát rozptýlí a tím i rozředí.

Uvidíme v příštích volbách. Nejsem příliš optimistický - když vidím , jak se Slováci vracejí k profláknutému Ficovi.:-/

1 0
možnosti
Foto

Pak že se šíří dezinformace jenom z Ruska.

1 0
možnosti

Panslavismus je morem lidstva, je zrůdností. Rv Mně jsou daleko milejší Němci než Rusové.

0 0
možnosti

tedy upřesním rusáci.

1 0
možnosti
Foto

Testy inteligence jsou založeny na předpokladu, že po splnění bodu A následuje bod B, C, atd. Pokud tedy zvolím bod A, musím nutně vědět, který bod B je správný, neboť se nabízejí různé další varianty řešení.

Lidé na Václavském náměstí pod tribunou nalezli svého tribuna lidu - JUDr. Rajchla, jehož program blokády státních institucí do odstoupení vlády je velmi progresivní. Dává totiž do budoucna návod, že pokud bude u moci kdokoliv, kdo navrhne méně populární opatření, nebude nic snažšího, než jej podobným mechanismem vyhodit ze sedla. Takže po splnění bodu A (odstoupení vlády popsaným mechanismem nastoupí bod buď B1 vláda vedená panem Rajchlem, který má jistě v záloze řadu zdatných odborníků na všechno (z těch 100.000 demonstrantů jistě bude vybráno pár, co rozumí svému oboru). Může nastat i bod B2, tedy nějaké dokodrcání k volbám, kdy nově zvolená vláda (podobného složení, jako při bodu B1), bude provádět jen a jen líbivé kroky. Bod C je pak rozvrat financí, státních institucí, dekomposice státu.

Pan Rajchl a členové jeho kabinetu zmizí v Belize. (bod D).

Bod E si nikdo neumí představit.

14 0
možnosti

:-) bod B2 = volby vyhrává 5kolka (viz poslední výzkumy preferencí) a pokračuje ve své politice. Na Václaváků se po pár měsících sejde sto tisíc zbídačelých chcimírů a kruh se uzavře :-)

2 1
možnosti

Jen na okraj: za současného politického vývoje bych spíš čekal útok spojených ruských a slovenských sil na naše území :-P

5 0
možnosti

Tak takhle bujnou fantazii nemám, aby hnutí PRO (Prácí Rozhodně Odmítáme) vyhrálo volby.;-D

KarmaR^

11 1
možnosti
Foto

J10a16n 27Š96i81k

14. 3. 2023 9:09

O tom to celé je. Když se odvolá tato vláda, tak kdo přijde? Babiš ;-D ;-D ;-D Schillerová ;-D;-D ;-D Vrábel ;-D;-D;-D Rajchl ;-D;-D;-D Tomio ;-D;-D;-D Achich ouvej, to jsem se nasmál. Tohle jsou ale varianty. Nikdo jiný už nezbývá. KSČM pryč, socdem pryč, Kalousek pryč. Hezký den

13 0
možnosti

V pohodě. Kdybyste to rozvedl dále, vůbec nic by se nestalo.

Třeba to, jak by sem byly pozvány ruZké tanky na podporu nové vlády a jí řízené, nové demokracie.

Jak by nejprve z veřejných médií a posléze i těch soukromých, začaly mizet opoziční názory s přímou úměrou toho, jak by mizeli jejich autoři.

Vlastně se omlouvám. Nemusíte se rozepisovat. Toto jsme tady už dvakrát měli a tak víme zcela přesně, co by následovalo.

Nejprve s nacistickými Němci a poté Sovětskými soudruhy. Ani jedno už nechceme!!!

13 0
možnosti

Uliční výbor se už slétává. ;-D

6 1
možnosti

Co také dělat jiného, než v devět propagovat Jindřicha Rajchla, Zwyrtek Hamplovou a jim podobné exoty?

Pro případné kladné ohlasy. Dělám na směny. Dnes mám volno.

7 0
možnosti

Reálná poznámka. Odstoupení vlády by nemělo na nic vliv, protože je jedno, jestli vládu máme nebo nemáme, nic totiž nedělá.

3 12
možnosti

Jasně Mahovskij. Nic nedělá, ale plynu máme dost, benzin stojí jak před válkou, úspěšné předsednictví... Jak to, že se nevyplnily vaše scénáře? Jak to, že tu nejsou miliony nezaměstnaných, benzín za stovku, zmrzlé rodiny....

13 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,31
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.