Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsem OSVČ. Nikdy jsem nic nefalšoval, platil jsem podle příjmů a mám dost nadprůměrný důchod, takže to nebude v tom systému, ale v tom, že někdo platí málo, protože jej nikdo nenutí, jak se v článku správně píše.

19 0
možnosti
Foto

Mám to taky tak. Sice mne současná vláda štve, že své fiskální problémy řeší skrze současné důchodce, ale chápu, že je třeba začít šetřit. Já bych třeba vyhodil 50% státních úředníků a nikdo by v běžném životě nic nepoznal

9 0
možnosti
RV

Když už tady zvracíte ty exkrementy o paní Žilkové, zjistil jste si její měsíční příjem? Tak to udělejte a pak tu zvaňte něco o rodičovském servisu.

1 11
možnosti
JR

J93a48n 83R92á69ž

30. 4. 2023 17:44

Paní Žilková je zřejmě osoba s nízkým IQ když byla překvapená, jak nízký důchod ji byl vyměřen a po ty vůbec nevěděla, že z honorářů, které ji v řádech vyšších desetitisíců chodily na účet by měla platit sociální pojištění, aby měla svému životnímu standardu přiměřený důchod.

Množství seniorů muselo skřípat zuby, když slyšeli nářky paní Žilkové, jak vysoké daně musí platit z nemovitostí, kterých vlastní nemálo, kolik stojí ustájení jejich koní a že to z důchodu nemůže utáhnout, takže musí ještě pracovat.

Človek se až neubránil slzičku nad jejím osudem uronit.

14 0
možnosti
BM

To víte héérečka. Herci (ne všichni) si pořád stěžují že mají málo. A pak když "exnou" tak se pozůstalí perou o miliony.

1 0
možnosti
PD

Tak davat zrovna Zilkovou na uroven ostatnich OSVC a pak je pausalne dehonestovat, je od vas dost ubohe.

6 1
možnosti
MB

On nikoho neuráží, on správně napsal, že důchod má každý vypočtený podle toho kolik si platil. Já jsem OSVČ, platil jsem poctivě a jsem dost nad průměrem.

8 0
možnosti
Foto

Ani Žilková mně žíly netrhá Tzv. svobodná povolání nejsou ničím novým. Definice OSVČ ze zákona je až po r. 1990, a měla nahradit tzv. švarcsystém, ač i za kom byl praktikován. Hlavně kom, kteří si leccos ,,předprivatizovali" např. formou převzetí do tzv. socialist. péče

1 1
možnosti
JZ

Jo, jo. Také mám jednu kamarádku, pro kterou jiné zaměstnání, než na živnosťák nepřicházelo v úvahu. Teď chodí demonstrovat na Václavák...

5 0
možnosti
Foto

Jukl jsem vedle. Ta Viktorka si nedá pokoj.

Kordulka a její dva koně - já měl jednoho 16 let a seno jsem z většiny nasušil sám.

4 1
možnosti
Foto

Jojo. Řádí tam tak, že už jí i administrátor musel smazat nějaké příspěvky.

3 0
možnosti
JK

Herci mají keců, jak za covidu neměli peníze, ale to je nproto, že rozhazovali na všechny strany. Na druhou stranu jim jdou tantiémy. Jestliže tvrdí, že mají málo peněz, tak jsou ubozí.

5 1
možnosti
RK

Hercům chodí tantiémy?

1 5
možnosti
MK

OSVČ jsem byla posledních 22 let před důchodem, před t8m cca 15 let zaměstnanec. Teď jsem necelý rok v důchodu a nestěžuji si. Když chci něco extra, jdu na brigádu. Bydlím ve svém s minimálními provozními náklady. Plačky typu Žilková nebo Obermaierová jsou mi k smíchu.

13 0
možnosti
JM

Hééérečky si stěžují na malý důchod, to teď frčí...

7 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.