Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Pí Schillerova a ostatní v ANO se nerozhodují podle logiky, ale podle zadání. Kdo se ozve, bývá odejit , nebo odejde sám (viz Ostrava a MS kraj).

17 14
možnosti
Foto

Ono to má hlubší význam. Je třeba připomenout, že paní Schillerová je v hnutí ANO, kde o všem rozhoduje vůdce. A tak má prostě představu, že pokud si něco myslí JUDr. Rychetský, tak to všichni ústavní soudcí musí odkývat, což - jak známo - není pravda a na ÚS se hlasuje.

Paní Schillerová je v historii ČR nejlepší ministryní financí (jako jediná). Výsledky jejího "ekonomického" rozhodování jsou s trvalými následky pro občany ČR.

21 14
možnosti

Takže poslanci ANO chtějí rozhodovat o tom, který člen Ústavního soudu může jejich návrh projednávat? To už je vrchol.

16 14
možnosti
JP

J44i27r98i 34P35i77l39n11y

10. 5. 2023 11:34

Oni pouze upozorňují, že Rychetský opustil pozici ústavního soudce a stal se politikem.

16 13
možnosti
TB

Chce nám tedy říci, že Ústavní soud má rozhodnout tak, aby byla ohrožena stabilita a fungování celého systému?

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=801517

Ne, Ústavní soud musí rozhodnout tak, aby nebyla pošlapána ústava. Jestli stát vydá na důchody o 20 mld více nebo méně musí být naprosto podružné....

19 6
možnosti

Někdo tady pod vlivem dlouhotrvající a stabilní inflace kolem 2% stvořil nedomyšlený zákon, protože ho ani ve snu nenapadlo, že inflace někdy vyskočí ke 20%, a vy snahu o revizi a zamezení následků takového zákona nazýváte "pošlapáváním ústavy".

18 10
možnosti
Foto

To je poněkud zvláštní podat návrh k Ústavnímu soudu a současně požadovat, aby někteří soudci o návrhu nemohli rozhodovat.

14 4
možnosti
TB

Pokud už pan Rychetský dopředu oznámil, jak bude rozhodovat, tak to zase tak zvláštní není

12 8
možnosti
JZ

Zasloužená karma

10 10
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.