Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

He he he,Daň byla loni dočasně snížena (původně s účinností do konce roku 2023) s cílem zmírnit dopady vysokých cen pohonných hmot vyvolané invazí Ruska na Ukrajinu a přispět k zajištění konkurenceschopnosti autodopravců. Není vládou zmiňováno jestli důvod pominul.A POZOR přichází období tropických veder tak čekám řadu geniálních opatření k používaní klimatizací.Aha proto se ruší pobočky pošt )))))).

8 4
možnosti

Vládní diletanti kteří celý loňský rok plánovaly (ale spíš celý rok slavili vítězství nad Babišem) státní rozpočet se prudce zmýlili ale jejich příznivci křičí to opozice. Vláda má v parlamentě pohodlnou většinu a všech pět stran má jediný cíl ale bohužel pět samostatných cest a pět řiditelných kol 5kolky.

14 13
možnosti
KL

Ještě jsem neviděla opozici, které šlo "jen a jen o tuto republiku". A vlastně ani koalici...

Opozice do toho vždy háže vládní koalici vidle, aby ji mohla po dalších volbách vystřídat. A té jde zase jen o to, aby k tomu nedošlo. O "republiku" přitom nejde nikomu, přestože se obě strany předhánějí v tom, kdo hesla o to, jak jim "jde jen a jen o tuto republiku" vykřikuje hlasitěji...

18 5
možnosti
DR

Přesně tak. Konečně někdo s nadhledem.

1 5
možnosti
ZB
RC

Pokud pises o sobe, tak bych souhlasil.

7 8
možnosti
Foto

Z textu pana Flašky lze pochopit, že on sám nemá 4-litrové dieselové BMW, ale nejspíš jednolitrovou benzínovou Fabii.

7 10
možnosti
Foto

A co je na té Fabii špatně?

9 3
možnosti
Foto

Pokud to mělo být do konce roku, tak by to tak mělo zůstat.

V ekonomice je nejhorší, když se daně mění bez předem jasně stanovených pravidel.

6 9
možnosti
RC

Tak to je divne, ze jste se neozvali, kdyz mela byt od 1.1.2015 zruseno zdaneni superhrube mzdy (Kalousek to mel schvaleno v zakone) ve vysi 19% hrube a Babis to prodlouzil az do roku 2020 a tedy vybiral 20.07%.

6 5
možnosti
JD

Pane Flaško, vláda pohodlnou většinou zvedne daň o 1,50 Kč.

Je to protiinflační řešení?

Nezdraží třeba potraviny?

Co inflace? Půjde rychleji dolů?

Co ekonomický růst? Půjde o to více nahoru?

Popřemýšlejme!

9 15
možnosti
Foto

Pane Doležele. Nebylo by tudíž lepší snížit spotřební daň i u benzínu? A rovnou u obou komodit optimálně na nulovou hodnotu? Nebo rovnou zrušit DPH? Bude to protiinflační? Zlevní potraviny? Co inflace? Co ekonomický růst? Popřemýšlejme (bez 6ti smajlíků).

14 8
možnosti
Foto

No, ale zapomněl jsi dodat, jak "ekonom" Havlíček před rokem křičel, jak snížení ceny nafty o onu daň poškodí státní rozpočet. On má vůbec dost krátkou paměť. nebyl to pan Havlíček, který navrhoval "maďarskou" cestu?

25 8
možnosti
Foto

Pan Vodvářka si pečlivě vede zápisníček o Havlíčkovi

7 15
možnosti
MV

samozrejme, ze jde

nacelnik potrebuje dotace a jeho poddani po nich jdou hlava/nehlava

karma za text

13 9
možnosti
MC

To, že má stále hnutí ANO navrch je prostě tím, že v Česku jsou

smradlaví převlečení komunisté. Ten kdo volí ANO nemá se svobodou nic společného! Jsou to stále ti stejní vyčůrálkové, jako v minulém režimu. Mnoho z nich vychovali stejné potomky zapáchající minulým režimem.

13 11
možnosti
Foto

A o kolikpak z těch, co jim momentálně páchne ANO, patří mezi tytéž

6 11
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,54
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.