Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená smutná karma

5 7
možnosti
LH

A co takhle počkat na vyšetření a sdělení policie o co vlastně šlo....tedy pokud vysvětlení bude...

7 0
možnosti
ZZ

Policejní prezident, či příslušný ředitel policie ČR, ev. ministr vnitra už mohl dávno uklidnit vášně.

Proč tak nečiní ?

Asi výsledek vyšetření se nehodí do krámu boje proti SPD.

5 12
možnosti
Foto

Můžete si taky dohledat žebříčky bezpečných zemí z hlediska kriminality před Ruskou invazí... Schválně kdo tam figuruje vysoko a kdo ne... Děláte stejně jako ostatní trubači manipulačních propagand Ukrajině medvědí službu. O pokusech vzbuzovat opovržení nad vlastním národem nemluvě, to už je tady takovej blogerskej sport. Budiž Vám přáno a pěkný den ctihodný blogere.

21 4
možnosti
Foto

Já jen nechápu, proč zde diskutujete, když jste mě nazval "ksindlem". Pro cenzora: mohu dát odkaz na diskusi, kde jste toto slovo nechali bez smazání.

Já Vás naprosto ignorují, za víc mi nestojíte. Zkuste se pokusit o totéž.

10 6
možnosti
Foto

Zbytečně na nás plivete , ono vyloženě kriminálních typů bývá ve společnosti zhruba stejně. Troufnu si říct , že V. Rakušan má lepší statistiky než Vy. Ty Vaše jsem neověřoval...

V posledním předcovidovém roce 2019 stáli cizinci podle Rakušana za 8,2 procenta z celkového počtu trestných činů, tehdy cizí státní příslušníci tvořili asi šest procent obyvatelstva. Nyní podíl cizinců vzrost podle ministra na deset až jedenáct procent. „Kriminalita nestoupla, jak by to odpovídalo jednoduchému násobení, někam ke dvaceti procentům. Kriminalita způsobená cizinci na území Česka je na 11,5 procenta,“ řekl.

Ukrajinci tvoří podle Rakušana přes pět procent obyvatel Česka a kriminalita páchaná Ukrajinci se pohybuje kolem čtyř procent. „Nevybočujeme rozhodně žádným způsobem z celkového počtu Ukrajinců, kteří na území České republiky žijí,“ upozornil.

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3607017-pres-rust-poctu-cizincu-v-cesku-se-mira-jejich-kriminality-temer-nezvysila-uvedl

1 0
možnosti
Foto

Kriminalita způsobená cizinci na území ČR je na 11,5 procenta," řekl Rakušan. Ukrajinci tvoří podle ministra přes pět procent obyvatel Česka a kriminalita páchaná Ukrajinci se pohybuje kolem čtyř procent. " Počet Ukrajinců u nás je 637 tisíc a počet uprchlíků, dle posledních dat z přelomu června a července 2023 je jich v Česku 350 tisíc. Trestná činnost Ukrajinců nevybočujeme rozhodně žádným způsobem z celkového počtu Ukrajinců, kteří na území České republiky žijí. Mezi cizince se počítají Slováci a ti v počtu trestných činu spáchaných na našem území vedou.

1 0
možnosti
Foto

Neboli, pokud bychom měli stejně trestat Čechy za trestné činy, mlátil by každý Čech každého Čecha.

3 1
možnosti
Foto

Zrovna u Vás bych tohle podlehnutím manipulaci nečekal ....

0 3
možnosti
Foto

Směrem k SPD už prakticky nelze použít slušná slova. Nezbývá, než se smířit s tím, že žijeme v demokracii a ne každý chápe, co to znamená. Kdyby nebyl Okamura, byl by někdo jiný. Třeba zrovna Rajchl. Ovšem duševně chudší voliči by byli stejní. Asi to zní nedemokraticky, ale tahle strana je důkazem, že ne každý by měl mít volební právo.

19 0
možnosti
ZK

.......domnívá se duševně bohatý pan Červenka

5 6
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,54
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.