Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musíte to změřit prostřednictvím HDP, kolik % tehdejšího HDP činila ta Kalouskova sekera, a kolik ta paní Schillerové?

2 2
možnosti
Foto

v roce 2009 deficit činil 5,5 % HDP

2 0
možnosti

Pane Flaško, dostal jste od státu nějaké kompenzace nebo podporu? Předem zdvořile děkuji ta odpověď.

2 0
možnosti

Na kompenzace nešla ani třetina te sekery... navíc mnohé byl sikanozni a navzájem se vylučují...

5 1
možnosti

Souhlas R^R^R^

Bez ohledu na současnou covid situaci, obě ve weblogu zmíněné existence (hradní hydroxyl a bureš, aby nedošlo k omylu...) skutečně těžko najdou v civilizovaném světě konkurenci.

4 1
možnosti

Místní fanoušci A. Bureše a Dluholeny Šílené asi dnes přehlédli článek a zprávě NKÚ k rozpočtu. Na Nobelovku z ekonomie to fakt nevypadá.

4 1
možnosti

K dohledání v sekci ekonomika, kam se rychle schoval, jak je tady zvykem.

1 1
možnosti

Problém není v dluhu. Problém je v odpovězení otázky - "A co jsme za to získali"? Po jarní vlně jsme si koupili čas. Ten byl prostě promrhán. O "Chytré karanténě" nemá smysl mluvit, bez vojáků, obětavosti zdravotníků bychom si neškrtli. K tomu patří i prvotní solidarita sepjetí. Získali jsme tedy jedinou realitu, že dluh bude ještě větší ! ...

V Izraeli se objevil jakýsi záhadný "Krizový manažer". Vše předpokládal a vakcínu i přeplatil. Dnes mají naočkováno 12% obyvatelstva, (neuvěřitelné). My také nezaháleli ! Vsadili jsme na slevy na vlak, Bílého lva pana Prymuly a otesání rozpočtu těm vojákům. Byla objevena "Tajná zbraň" - Nouzový stav ... !

No a tak jsme v nouzi a krizový manažer se objevil i u nás. Daří se mu, k čemu se postaví - Vyvolá krizi . Tak nějak bych to viděl, že ANO. Vakcína není. Je fakt tragikomické, že tomu tak je. Co by s ní Vláda dělala ? Kde jsou ta Centra ? ... :-)

8 0
možnosti

Pane Flaško, a kam ty peníze asi šly, co myslíte. Vy jste žádnou podporu nebo kompenzaci od státu nedostal?

1 9
možnosti

Na podpory proti covidu nešla ani třetina té sekery... prostě stát jako firma...jako zadlužený ANOfert

6 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 2
možnosti

Kdepak, to by se provalilo (to zavření ve sklepě). Kalousek ho nenechal vyspat, takže zmocněnec teď padá na hubu vyčerpáním a logicky plácá nesmysly z únavy. Kromě toho, celý kovid také způsobil Kalousek. Což mě u něj nijak neudivuje, protože způsobil i předchozí světovou (sic!) hospodářskou krizi (jak hlásaly plakáty od ČSSD).

4 1
možnosti
Foto

I39v92a11n 53M47a23r86e51k

5. 1. 2021 19:24

S nadpisem naprostý souhlas. R^[>-]

2 5
možnosti

Vláda kterého státu, v této koronavirové době, má lepší výsledky ?

:-P:-P:-P

4 3
možnosti

Ta která si v době růstu vytvořila rezervy. Třeba Německo. Sice má nemalý deficit, ale třeba restauratérům vyplácí 80% loňských tržeb. Hned. Žádné zpětné žádosti a programy. Takhle má fungovat stát v době krize. Jinak v kovidi jsme zase jedničky. Kdo za to může teď? Ježíšek?

5 3
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.