Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Oni třeba po Klausovi také časem něco pojmenují. Ale jeho chyba je, že totálně vyčpěl, a jestli bude ještě takhle fňukat, výsledkem bude, že ho budou respektovat ještě míň a opravdu po něm nic nepojmenují.

1 0
možnosti

Mate pravdu pane Drinku. Ten Vaclav I provadel tomu Vaclavu II takove rostarny a ten Vaclav II zase tomu Vaclavu I krivarny. A ani po smrti Vaclava I to toho Vaclava II nepreslo.

1 1
možnosti

Havel měl i trochu štěstí, ale ve světě je známý a uznávaný - na rozdíl od Klause, který to nemůže přenést přes srdce a snaží se Havla shodit, kde může. Výsledkem je pak určitá pachuť a rozpolcenost celé společnosti.

6 3
možnosti

A v jakém světě je uznávaný? V tom, který se nedokáže ochránit před náporem lidí z kulturně zcela odlišného prostředí?

Já se na to dívím tak, že ano, Havel je uznávaný, ale právě proto, že těm lidem, kteří tuto civilizaci přivedli ke zhroucení, podkuřoval a dával za pravdu.

Prostě svůj k svému. Krachující svět uznává politika, který je jedním ze strůjců toho krachu.

2 6
možnosti
Foto

mlácení prázdné slámy Rv

2 4
možnosti
Foto

No kdybyste mě vy pochválil, to bych se hanbou propadl. Takže díky za komentář.

11 1
možnosti

Je nádherné, jak si lžeme do kapsy. Pro celý svět je to stále letiště Praha, ale pro nás je to letiště Václava Havla. Ale to asi pro náš národ typické.:-)

1 1
možnosti

Pro celý svět je to stále letiště Praha. Opravdu, kdo j podle vas ten cely svet?

Vaclav Havel Airport Prague, Ruzyne

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že Zeman také po něčem pokukuje, možná socha v nadživotní velikosti třeba na Staromáku? :-)

6 0
možnosti

Na Letné místo kyvadla ;-)

3 0
možnosti

Spíše bych řekl, že se s tím neumíte srovnat.Rv

4 4
možnosti

Klaus mnohem spíše než osobní ješita je technokrat, pokud jde o názory. On moc dobře věděl, že se uznání v cizině nedočká, když propagoval zdravý rozum navzdory všem těm krasořečníkům, kteří byli a jsou květnatí až na půdu, ale tuto covolizaci přivedli na pokraj kolapsu. Ale je to prostě technokrat názorů, který se za ně bije i navzdory tomu, že je v nemilosti.

Já se mu nedivím, že se mu nelíbí, že v Praze se něco jmenuje po člověku, který uměl jenom mlátit prázdnou slámu a který během svého prezidentování udělal mnohem více sluníčkářské škody než chladného a rozvážného užitku.

To, že se ruzyňské letiště jmenuje po Václavu Havlovi, není urážkou Václava Klause. To je urážkou zdravého rozumu.

13 9
možnosti

Musí to být těžký život probudit se, hledat na netu a zase nic. Ani náznak. A taky ho musí děsit představa, že jeho pohřeb určitě nebude taková národní událost, jako pohřeb V.H. Pro paní Janků dodávám, že to je jen můj názor, že to netvrdím a že panu V.K. nic špatného nepřeji. To jen pro jistotu.

6 7
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.