Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P41e85t37r 98H16a33h76n

20. 12. 2017 12:54

Karma. Lžou a lžou a lžou.

1 1
možnosti

ANO - budejim líp - tedy přeněji: vybraným sektářům ANOfertu. Občan je pro ně pouze voličský hlas - jinak není nic. Nu a na prospěcháře a hlupáky tato taktika stačí.

3 0
možnosti

Musíme si uvědomit, že minulá vláda "postavila" část dálnic z rychlostních komunikací pouze škrtem pera.

2 0
možnosti

Plaťte daně podle pravidel a tu omáčku si nechte od cesty.

2 1
možnosti
Foto

Máte nějaký důkaz že neplatím daně podle pravidel? Pokud ne, tak to píšete proč? Nemáte protiargumenty, tak se jen snažíte shodit autora? Budete mít vůbec odvahu odpovědět, nebo to byla jen jedovatá slina a tím končíte?

1 0
možnosti

Kdybyste méně přemýšlel nad koblihama a více používal to mezi ušima, tak by vám třeba došlo, že těch 18 miliard bylo myšleno úhrnně za všechny vlny EET (což také bylo několikrát MFČR jasně řečeno a zdůrazněno) a po celou dobu zavádění. Takže to bez problémů vychází, protože pokud se vybralo první rok o 5 miliard více, tak se každý další rok při stejném nebo lepším vývoji ekonomiky dá předpokládat stejný výběr DPH navíc (které by se bez EET nevybraly, protože by se kradlo pořád stejně). Ten Kalousek neumí ty notičky ani pořádně napsat a pak jeho ovce vypadají jako hlupáci (velmi diplomaticky íčka-friendly napsáno).;-D;-D;-D

1 2
možnosti
Foto

???. Váš blábol ani nelze komentovat. Zkuste si ten blog párkrát přečíst a třeba vám ta čísla dojdou. I když chápu že kobliháři umí počítat jen do počtu koblih které se jim vejdou do ruky.

1 1
možnosti

mít strach a obavy je lidské.........i mýliti se je lidské...vy jste člověk........

3 0
možnosti
Foto

.... vidím kolem sebe ..... chápu souvislosti ..... nejsem zaslepený koblihama ..... i vy můžete jednou procitnout.

2 3
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, já myslím, že Babiš má takové prohlášení připravené nejméně ještě jedno, ale spíše dvě. Tolik mu dal totiž rádoby moudrý prezident Zeman bianco šeků na sestavení vlády. :-)

12 3
možnosti

Taky si myslím, že vláda nesplní ani vlastně nebude moci splnit své programové prohlášení, bo nedostane důvěru a nejlepší řešení jsou předčasné volby. Navzdory všem předsudkům i oprávněným (požadavek policie na vydání) i neoprávněným požadavkům bych jí dal šanci.. bo minulé vlády nemůže předstihnout i kdyby vládla 3 období. Když se tptiž podíváte do minulosti,tak součet jednotlivých kauz, které poškodily státní a obecní rozpočty se odhaduje v bilionech. Kč a to je vlastně jenom část, zlomek, k tomu se ještě musí přičíst rozprodané, rozkulačené prosperující fabriky, pozemky no a pak se nedivte proč není v Česku průměrný plat třeba cca 2300 Eur a důchody v průměru 1500 Eur.

2 3
možnosti
Foto

Já mám plat vyšší. Asi říkáte nesmysly.

1 1
možnosti
Foto

Je to jako s předpovědí počasí. Ta je vždy přesná, ale ty mrchy fronty se pak vymění jinak, jako naschvál.

R^

7 0
možnosti

Jen jednu věc na závěr - zabrousil jsem zde s jednou antibabišovkou do diskuze a ta paní není schopna vůbec pochopit, že dálnice se staví 10 a více let, takže pokud se otevře za poslední rok málo km dálnic, tak chyba není v současném minstrovi, ale v tom předešlém a to ani tak ne v tom posledním před ním jako spíše někde v druhém a třetím před tím současným....asi tak....a míchat stavbu dálnice s hospodářským cyklem, tak to už opravdu nemám slov ;-D

8 2
možnosti

No opakovat umí i náš papoušek a nedalo nám to obzvláštní práci ho to naučit. Příště by to chtělo přispět s něčím vlastním do diskuze. Takhle je to jen zbytečné plevelení.

1 4
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,97
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.