Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O23t50a25k79a56r 37S77e53k10l

15. 11. 2018 8:20

Jo jo . My už nejsme ani euroobčané , my jsme přímo kosmopolitní světoobčané. Vládu s premiérem slovenského původu bude asi držet polojaponec a jihočeský komunistický bard.

Nechápu tedy , proč jsme tak protiimigrantní.;-D.

Nad tím vším trůní ppMZ jako nějaký Buddha. Tedy s jednou výjimkou : smí neomezeně konzumovat alkohol ( jako Dán) a kouřit jak benátský kupec. Když už jsme ti světoobčané.;-D

1 0
možnosti
ZB

Je smutné, že se nehodnotí, zda vláda s ANO je pozitivní či ne? Dle mého soudu je to první vláda, která alespoň něco pozitivního dělá. Tedy by byla škoda, kdyby měla skončit.

1 0
možnosti
Foto

Vláda s ANO končit nemusí. Stačí, když skončí Babiš, aby si v klidu mohl dořešit svoje kauzy. Mohou si v ANO zvolit nového předsedu, Zeman ho může jmenovat premiérem a ten může v klidu sestavit stejnou vládu a mohou svůj program prosazovat dál. To by ale ANO musela být demokratická instituce, které nestojí a padá s jedním člověkem.

1 0
možnosti
OS

R^Karma, ale moc pochval nečekejte, kobliháři čekají na další přísun této "dobroty".

4 2
možnosti
JC

Svatá prostoto!!!

1 0
možnosti
OK

O67t62a 59K85i64n93c

14. 11. 2018 23:00

Tomáši, zasloužená karma. Ale koblížkáři to nikdy nepochopí.

6 2
možnosti
VB

V80i46l42é52m 74B28a48r98á64k

14. 11. 2018 19:34

Ve vládě budu, i kdyby všechno mělo jít k čertu. Jsem tady majitelem, tak mi nikdo nebude vykládat, co mám dělat. Sorry jako.

9 1
možnosti
AM

Hodně naivní podle vzoru pseudodemokratického bloku. Politruk-teoretik kvičí Babiš pryč, aniž by měl nějaké rozumné řešení. A když Babiš řekne, dobře vláda padne a Zeman mu posvětí předčasné volby tak ty pidistrany hodně rychle hodí zpátečku vč. sociální demokracie.

Co jim poradíte rozumbrado.

7 10
možnosti
LH

Že Ano se volilo kvůli programu - to myslíte vážně? Babiš pokud se nepletu dostal poměrně dost preferencnich hlasů nežli dokonce nejvíc. Opravdu se nepletete? :-)))

2 0
možnosti
Foto

Hned jsem si říkal, zda Slonková s Kubíkem neskočili na špek. Až příliš se to podobalo Sarajevu.

7 1
možnosti
ZD

Osobně je za jejich práci příliš neodsuzuji. Proč ale celou tu maškarádu všech zúčastněných považuji za podrazácké účelově jednání je to, že první na koho se obrátili není sám premiér. Jednoznačně jednají na něčí objednávku a svou užitečnou práci deklasují načasováním na úroveň prodejných děvek. President má skoro o celé té bandě pravdu.

8 2
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,12
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.