Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Česká Republika připomíná rodinu co je schopná z příjmů jakž takž vyžit v dobrých časech - levnéceny energií nízká nezaměstnanost růst HDP.A ještě k tomu sekala dluhy.Vechvíli kdy se objeví problémy není schopná existovat protože na ně není pripravena.Ale co se divíme.Jestliže v České republice je 800 tisic lidí v exekuci toznamená ze neumí hospodařit s financemi pak stav státních financí není takovým prekvapením.Jo biblických sedm tučných let střídá sedm let hubených a jinak než redukcí to nepůjde.2+2 je v ekonomice pořad ještě 4 a ne 5 jak jsou některé stranické sekretariáty presvedceny

2 0
možnosti

Babišův agrofert je navázanej na EURo tož tolik asi k této republice. Zde jen čerpá dotace v Kč.

1 0
možnosti

AGROFERT po přijetí směrnice EK o střetu zájmů nežádal o žádné dotace z EU a na dotaz pirátu kolik že ČR bude vracet miliard korun za dotace pro agrofert(piráti slibovali i 200 miliard) jim EK odpověděla že 0 korun protože agrofert o žádné nežádal a když se reportérka zeptala Rakušana a Bartoše co oni jako na to na info briefingu o jednaní o rozpuštění parlamentu když babiš po očekáváném jiném výsledku zprávy EK řekne že nic dobrovolně vracet nebude tak se ti dva kašpaři dlouhou minutu díval jeden druhému do tváře a ani jednomu se nechtělo mluvit a večer přišla zpráva že jednání ukončili blablably.

2 0
možnosti

A kdyby nebyl babííííííš tak bude stát benzín 10Kč za litr bez zvýšení daně, kdyby nebyl babííííííš tak máme nejlevnější energie na světě, kdyby nebyl babííííííš tak máme rozpočet plus 3 trilióny, kdyby nebyl babííííííš tak máme nejmenší inflaci na světě, kdyby nebyl babííííííš tak máme nejlevnější potraviny na světě, kdyby nebyl babííííííš tak máme dostatek léků, kdyby nebyl babííííííš tak máme dostatek volných míst ve školách, kdyby nebyl babííííííš tak máme nejnižší daně na světě.

7 2
možnosti

ANO nemůže prakticky vůbec nic udělat. Má menšinu v parlamentu, takže může jen protestovat, ale žádný zákon změnit nemůže. Tato vláda dokázala nasekat za 2 roky skoro víc dluhů, než, než vláda, kterou zasáhla pandemie, která nese odpovědnost za zavřené obchody, živnosti a omezené podnikání, za které vyplácela kompenzace.

Tato vláda národní katastrofy vede tuto zem do záhuby - a vy tomu nadšeně tleskáte a snažíte se hledat pro to nějakou omluvu.

11 13
možnosti

On asi nikdo nadšeně netleská. Jen umí počítat a ví, že se rapidně změnily podmínky. V něčem s vládou souhlasím, v něčem ne. Ale netroufám si ani odhadovat, v jakém srabu by byla ČR dnes, kdyby vládl Babiš.

7 3
možnosti
Foto

Vy tady popisujete, jak je dobrá každá koruna do státního rozpočtu, tedy jak je dobré odebírat další peníze lidem a zatím vláda utrácí miliony a miliardy, viz například dnes článek 21 milionů na komunikaci, přitom má vláda svůj úřad, který by toto měl mít v popisu práce.

8 0
možnosti
Foto

Rád Vás čtu . Vlastně zejména proto , že spolu s p. Zieglerem jste takřka jediní , s nimiž souzním a souhlasím.

Bohužel , většina autorů i diskutujících jsou ANOfilové a RUSOfilové. Věří , že Puťka je v právu a miliardář Babiš nemůže spát , protože důchodcům je zle.

15 14
možnosti
Foto

A co jste vy, za ~fila?

12 5
možnosti

Byla to destruktivni vlada, ted je to destruktivni opozice. V ANO se nic nezmenilo, takze zadne prekvapeni.

12 11
možnosti

A v slepenci se změnilo co?

10 8
možnosti

P55e94t26r 35N28e52d82v49ě71d

19. 6. 2023 20:26

Nejen o republiku. O tu se stará vzorně vláda SPOLU s Pirstanem. ANO jde i o lidí v ní.

Netřeba pochybovat o tom, že jen a jen díky současné vládě, která, tak jak slibovala, přinesla tu ZMĚNU a vytáhla logické, vysoce promyšlené, dlouho deklarované řešení a postupy na vše, jsme v nelichotivých žebříčcích až druzí, za Orbánovým Maďarskem.

Sláva vládě Petra Fialy, které jde opravdu jen a jen o naší republiku. Která jiná vláda má, co se týče rozpočtu, splněno už v pololetí. Je milé, že se o tom třeba autor nezmiňuje. Není to žádný chlubílek. Asi i proto nejsou v diskusi poznámky o tom, co považují za nutné, aby bylo v textu u jiných, kteří nejsou až tak nadšení ze současné vlády.

15 16
možnosti
Foto

Prostě když jsme opozice budeme obstruovat ať to stojí co chce.

9 7
možnosti

A93l35e42x 39G97r29e84g21o95r

19. 6. 2023 20:54

No a ? To přeci patří k systému a dělala to i současná vláda, když byla v opozici.

13 4
možnosti

J38a66n 35D39o76u59š37e30k

19. 6. 2023 19:03

Když budete dobře pracovat, třeba si lepší auto koupíte no. Přál bych vám to. Na něco se vás ale zeptám. Konstruktivní opozice? Co to pro boha svatého je? To jsem nikdy neviděl.

12 1
možnosti

Doba covidu,zasedá krizový štáb a bez opozice, opozice řičí my tam chceme taky !!!Tak je opozice vpuštěna a ještě nezačne tisková konference o výsledcích jednaní a opozice kříčí,vláda navrhuje platit denní kompenzace v hodnotě 300 kč a my nesouhlasíme a žádáme platit 450kč no to se stalo po několika zasedáních tak už opozici nepřizvali a opozice řičí že tam nejsou přizvaní.

16 2
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.